Az iZombie című amerikai vígjátéksorozat tavaly indult hódító útjára, és bár hazánkban még egy csatorna sem tűzte műsorára, mégis egyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedhet itthon is. Ha még nem volt hozzá szerencséd, eláruljuk, miért érdemes belekukkantanod!
A teljes cikkhez kattints ide!
4 ok, amiért az iZombie a te életedből sem maradhat ki
2016. június 01. 17:38
Én nagyon megszerettem ezt a sorozatot és a cikkben leírtakkal is teljesen egyet tudok érteni.

2016. június 01. 20:50
![]() |
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 ![]() |
Nagyon jó!
én csak ajánlani tudom... minden részét imádtam,mondjuk a 2. évad vége egy icipicit nemtetszett egy dolog miatt
de amugy uhh nagyon várom a 3. évadot

2016. június 02. 17:03
![]() |
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 ![]() |
Imádom ezt a sorozatot, tök jó a története is, meg mindig megnevetett.

2016. június 02. 17:05
![]() |
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 ![]() |
ja, és a haját is imádom Livnek.:3
2016. június 02. 18:04
![]() |
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 ![]() |
Most hogy évadzárók voltak a kedvenc sorozataimban, kedvet kaptam a cikk miatt hogy belenézzek, tegnap óta megnéztem 7 részt szóval mondhatjuk hogy új kedvencnek ígérkezik.

Kapcsolódó sztárok

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Ezúttal Blake Lively is csatlakozott Sophie Turner és Taylor Swift vacsoraestjéhez - fotók!
Megint együtt a csajcsapat!

Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Jennifer Lawrence szépészeti beavatkozáson esett át
Botoxoltathatott a színésznő.

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt
Volt egy ilyen időszak az életükben.

Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy Velencében tartotta az esküvőjét - gyönyörű menyasszony volt
Anya Taylor-Joy és Malcolm McRae összeházasodtak!

Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
Így búcsúznak a Harry Potter sztárjai Sir Michael Gambontól
A héten hunyt el a színész.

Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Sophie Turner Joe Jonas egyik levelét használná fel ellene a bíróságon
Ebben az Angliába költözésről áradozott.