Starity

Jess és Lisa Veronica visszavágott a súlyukat kritizálóknak

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 18. 08:54 #1
- törölt felhasználó -    
A két ausztrál énekesnő nagyon dühös lett, amikor elolvasták a hozzászólásokat egy általuk posztolt kép alatt, és alaposan helyretették az őket kritizálókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. június 18. 09:04 #2
- törölt felhasználó -    
Szerintem is picit túl vékonyak..
Nem kellene sok de azért egy-két kilót tényleg felszedhetnének magukra..
Így is jól néznek ki (bár kinek mi) de elnézve az első képet,rájuk férne..:/
2016. június 18. 09:05 #3
Ungrateful
Ungrateful
 
Státusz"..Neked könnyű lehet, De azért nekem se rossz. Arra gondolok. Amire akarok!.."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.06.
Hozzászólás: 623
Csatolások: 48
Azonosító: 252104
Offline offline
Elég bizarr. Főleg a szemük.
2016. június 18. 09:09 #4
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég
 
StátuszThinking of something deeeeep...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.25.
Hozzászólás: 383
Csatolások: 0
Azonosító: 207155
Offline offline
Semmi gond nincs azzal, ha valaki vékony, és valószínűleg a vega/vegán étrend sokkal egészségesebb annál, mint amit egy átlagember folytat, de szerintem ugyanúgy buta dolog, hogy ők azt mondják, hogy ez egészségesebb, mert ők sem tudhatják biztosan. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha valakinek összeállítanának egy maximálisan egészséges húst is evő étrendet, az jobb lenne a szervezetének, mint a vegánság, hiszen fontos tápanyagokat kihagynak, hiába nem ismerik el. De természetesen senkitől nem fair, hogy beleszól, hogy ő mit csinál a testével, vagy, hogy milyen alkat, mert arról meg pláne nem tehet. (A vegánokkal egyébként az a legnagyobb gond, mint Jehova tanúival. Hiába nem szándékosan, de annyira más véleményen vannak, mint ami az általános, hogy akaratlanul is megpróbálják megtéríteni a népet, és attól irtó ideges tudok lenni...) biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, An_d_a
2016. június 18. 09:16 #5
- törölt felhasználó -    
Tényleg túl vékonyak, de a kedves kommentelők meg elég bunkók voltak. Nekem is van osztálytársam, aki nagyjából ilyen vékony, és szinte állandó jelleggel eszik, szóval ennek semmi köze ahhoz, hogy esetleg nem esznek. Undorító dolog azt írni, hogy anorexiások, és rájuk férne egy sajtburger.
2016. június 18. 09:41 #6
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
Annyira bírom: ha valaki kövér, az a baj, ha valaki vékony, akkor meg az. Mi van, ha genetikailag ilyenek? Majd ha az orvosaik úgy látják, hogy betegek, akkor tesznek lépéseket.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. június 18. 09:44 #7
Helga27
Helga27
Queen of Nothing
 
StátuszBirth is begin of death
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.06.11.
Hozzászólás: 1099
Csatolások: 5
Azonosító: 244743
Offline offline
Az első képre ránézve ténylrg elég vékonyak de a többin szerintem egész normális a testalkatuk.
Annak mondjuk örülök hogy ilyen keményen hirdetik az egészséges táplálkozást!!! biggrin.gif
2016. június 18. 10:00 #8
- törölt felhasználó -    
Én, mint hasonló testalkatú, teljesen átérzem a helyzetüket. Kapok én is néha olyan megjegyzéseket, amiktől a falra tudnék mászni. De az emberek mindig általánosítani fognak, ezzel nem lehet mit tenni sajnos.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs
2016. június 18. 10:19 #9
emily92-17
emily92-17
 
Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.07.
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
Offline offline
Nagyon szépek mindketten a testük is megfelelő, am meg miért nem azt kérezik meg tőlük h jol érzik e magukat a börük ben, miért azt kell egyből kommentelni h nem egészségesek és h egyenek vmit.. szánalom h mennyi féltékeny ember van még a rajongoik között is.
2016. június 18. 10:24 #10
- törölt felhasználó -    
Valóban elég vékonyak, de ettől még nem kéne őket ilyen sértő kommentekkel illetni és anorexiával vádolni. Jól tették, hogy így kiálltak magukért és az egészséges életmódért.
2016. június 18. 11:24 #11
luca28
luca28
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.06.05.
Hozzászólás: 576
Csatolások: 415
Azonosító: 152353
Offline offline
Nagyon vékonyak de persze mar az se jó, de ha felszednének 2 kg mar kövérek lennének
Ez a model szakma nagyon gáz
2016. június 18. 12:05 #12
vikimumus
vikimumus
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.24.
Hozzászólás: 995
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Offline offline
Egyetértek velük. Noha én nem vegán vagyok, hanem vegetáriánus, de semmi bajom azzal, ha valaki vegán. A növényi eredetű táplálékokból is meg lehet szerezni azt, amit az állatiból. Én mondjuk fogyasztok állati eredetűt, mert eszek tojást és tejterméket is és egyébként évek óta nem is voltam beteg (lekopogom). Persze biztos nem feltétlenül emiatt, de például nem eszem hozzáadott cukrot sem, csak azt, ami alapból benne van a kajában, sütéshez meg nyírfacukrot használok, mert az nem árt a fogaknak (szóval nem azért, hogy ne hízzak meg, hanem a fogaimat védem).
Sokan egyébként a kövéreket védik, mert azokat többen bántják, pedig legalább annyian bántják a vékonyakat is. Attól, hogy valakinek a testtömegindexe éppen a határon van, még nem kellene elítélni. Nyilván, ha határon kívül, akkor azt orvosolni kell, főleg, mikor nagyon eltér a szám a megszokottól (ha a határhoz tizednyi távolságra van, akkor az még azért jó) mert az már egészségügyi probléma, ezért is találták ki ezt a számítást. Egyébként jártam már úgy egyszer, hogy pizzázni mentem az egyik kollégámmal és gyakorlatilag a kövérség mellett kampányolt. Nos, örülök neki, hogy ő elfogadta magát (neki van súlyfeleslege), de az nem azt jelenti, hogy másnak is úgy kell kinéznie. Az önbizalmam így is a béka segge alatt van, de az alakommal mindig elégedett voltam. Ő azonban míg ettük a pizzát, folyton arról beszélt, hogy túl sovány vagyok, hiába mondtam neki, hogy én így érzem jól magam és jó a testtömegindexem. Igazából az ő túlsúlya viszont már egészségre ártalmas, de ő tenni sem akar ellene. Tényleg jó, hogy jól érzi magát a bőrében, de ha már az orvos azt mondja, hogy le kéne adnia néhány kilót, akkor azt azért mondja, mert így is van. De ő simán benyakalja a nagy pizzát és literszámra issza a cukros üdítőket. Pedig akinek változtatnia kellene, az nem én vagyok, hanem ő. Az Origliasso-lányok egyébként vékonyabbak nálam, de úgy látom, még nem zörögnek a csontjaik, mert ha kórosan soványak lennének, úgyis tenni akarnának ellene. Volt egyébként egy osztálytársam, aki náluk vékonyabb volt, pedig rendesen evett, még az orvosi vizsgálatra is külön bent be, pedig kettesével, vagy hármasával szoktunk. Meg van egy munkatársam, aki szintén kórosan sovány, jár is orvoshoz, de nagyon nehéz híznia, mert ő ilyen alkat. Van, aki könnyen hízik, van, aki nehezen, pedig akar, épp ezért nem kellene megcímkézni őket (Én is sokat eszem, a sültkrumpliból például sosem hagyok meg semmit. De azért ügyelek arra, hogy naponta ötször étkezzek és ne zabáljam tele magam. Igaz, néha azt nehéz megállni, ha a kedvenc kajámról van szó). Az a fontos, hogy ha a normális állományon kívül esnek, akkor akarjanak tenni ellene. Nem az a baj, ha valaki kövér, vagy sovány, hanem az, hogy leszólják őket, meg az, ha valaki nem tesz ellene, pedig kellene. A testtömegindexet mindenkinek ki kellene számolnia és akkor megtudhatja, hogy egészséges-e az alkata magához képest. Ha egyébként valaki a normálison kívüli állomány felső határán van, szerintem még az sem gond, de ha a szám, nagyon eltér, akkor már fontos cselekedni. Én egyébként már évek óta ugyanannyi kiló vagyok, pedig sokszor eszem, naponta ötször étkezem, csak kevesebbet. Szerintem így a jó, nem pedig úgy, hogy valaki kétszer eszik, de sokat magába töm, hanem egyenletes elossza a mennyiséget. Sokan még ezzel sincsenek tisztában.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs
2016. június 18. 12:30 #13
Filippínó Sztár
Filippínó Sztár
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.29.
Hozzászólás: 40
Csatolások: 2
Azonosító: 255234
Offline offline
Ők mindig vékonyak voltak. Biztos tennének ellene, ha kórosan soványak lennének. ha valaki kövér az a baj, ha meg sovány akkor az?
2016. június 18. 14:17 #14
Pityang
Pityang
 
Státusz//10.27.//
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.05.17.
Hozzászólás: 755
Csatolások: 0
Azonosító: 243873
Offline offline
Olyanok is vannak akik genetikailag vékonyak, akkor azoknak is fel kellene szedniük pár kilót, vagy mi?
Ameddig ők jól érzik magukat és nem betegek, nem éheznek azért hogy így nézzenek ki, addig szerintem maradhatunk annál a pontnál hogy mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja. Ha akar, majd eszik sajtburgert, ha nem akar, akkor nem eszik, akkor növényi eredetű táplálékot fogyaszt, eldobja magától a húst és nem eszi olyat, amit nem akar.
Undorító hogy egyes emberek milyen játszi könnyedséggel címkézik fel az embereket "Ő túl sovány, ő túl kövér!" És ha vékonyak, akkor mi történik? Ameddig nem az egészségi állapotukat veszélyezteti a vékonyságuk és ameddig nem vonnak meg maguktól semmit ennek érdekében, miért is ne? Olyan könnyen pampog mindenki hogy így kellene enni meg úgy kellene hízni egy pár kilót, istenem miért? Ha meg felszednének egy kicsit az embereknek azzal lenne bajuk, szerintem mindenki ismeri ezt a társadalmat és tudja, hogy nagyon is jelen van a kettős elvárás. Legyél vékony, de közben ne is próbáld meg demonstrálni hogy vékony vagy, mert az már egészségtelen és az emberek nem ezt akarják látni! Ha elhíznának akkor pedig az lenne a baj, hiszen a 21. százat nőideáljai egyáltalán nem lehetnek kövérek vagy túlsúlyosak, de még az egészséges súlyú nőket is képesek elítélni! A közösségi média használóinak - és itt az Instagramosok rettentően nagyszájúak - folyamatosan ezt a kettős elvárást hangoztatják, hiszen Instán mindenki elvárja hogy a tökéletes, idilli életszínvonalat mutassák be. Ha ott valakin két-három kilóval kevesebb van, az már rögtön szúrja a szemüket!
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, CandUs
2016. június 18. 15:21 #15
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*
 
StátuszRelax...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.08.28.
Hozzászólás: 2160
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Offline offline
Szerintem igenis jó lakjuk van.
2016. június 18. 17:10 #16
- törölt felhasználó -    
Hát, szerintem attól még undorító. Ha olyan egészségesen étkeznek miért nem tűnnek egészségesnek?
Engem mondjuk nem zavar, nem kritizálok embereket a súlyuk alapján, csak azt mondom, hogy szerintem túlzásba viszik ezt a nagy "hűdeegészséges" életmódot. És a vegákat sem fogom soha megérteni xd
2016. június 18. 18:44 #17
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég
 
StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.30.
Hozzászólás: 400
Csatolások: 0
Azonosító: 252743
Offline offline
Szeretnétek ti olyan alakot mint amilyen nekik van..
2016. június 18. 19:03 #18
Mileylove23
Mileylove23
 
StátuszI'm not perfect I'm a unicorn!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.02.
Hozzászólás: 675
Csatolások: 0
Azonosító: 255378
Offline offline
Nagyon szép lányok! Lehet hogy egy kicsit túl vékonyak de jól ál nekik és arról nem tehetnek hogy genetikailag ilyenek és mint már mondtam szép lányok és sok az irigy ember...
2016. június 18. 21:53 #19
- törölt felhasználó -    
Mondhatnak bármit, attol még betegesen vékonyak...
2016. június 18. 22:40 #20
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼
 
StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 15.05.08.
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Offline offline
Szép, tartalmas cikk, jól sikerült!
Nagyon osztom a csajok véleményét. Nem is tudtam, hogy ők sem predán módon étkeznek, bár miútán megtudtam, hogy Johhny Depp és Brad Pitt sem, ez már tényleg nem nagy meglepetés. Nagyjából ugyan ezeket szoktam mondani a struccpolitikát folytató, rosszindulatú életteleneknek.
Én világ életemben nagyon sovány voltam, szerencsére. Ezért majdnem napi szinten kaptam az ívet a sok hímsoviniszta bunkótól. Azonban két éve felfedeztem a vegán életmódot, és a hozzátartozó növényi étrendet. Hiszen bizony, két külön dolog. Vegán az a személy, aki az élni és élni hagyni elv szerint próbálja élni mindennapjait, minden olyan dolgot megtéve/letéve, aminek elhagyása nem fenyegeti őt magát, például: állatkísérletes szépségcikkek, állati eredetűt hivatalosan is tartalmazó termékek. De ez nem minden, mert egy vegán ember pont ugyan így gondolkozik saját fajtársaival kapcsolatban is.
Szóval rizsa off, másfél évig sikerült megmaradnom vegánnak, és nagyon is szégyellem magam, amiért jelenleg csak vegetárius vagyok. Ezalatt az idő alatt felszedtem öt kilót, elmúltak az emésztési problémáim és a vasam is helyreállt. Persze a sok hülye mostanság felszínesen az étrendemre fogja a tömegem, az előtt meg minden ökörséget kitaláltak.

Idézet (ShadowGlambert @ 2016.06.18. 21:53)
Mondhatnak bármit, attol még betegesen vékonyak...


Struccpolitika...

Idézet (Minga @ 2016.06.18. 17:10)
És a vegákat sem fogom soha megérteni xd


Ha a rosszindulatúságot félrerakod, én nagyon szívesen elmagyarázom, miért dönt valaki ilyesmi életmód mellett. smileeee.gif

Idézet (Dorisia @ 2016.06.18. 09:09)
Semmi gond nincs azzal, ha valaki vékony, és valószínűleg a vega/vegán étrend sokkal egészségesebb annál, mint amit egy átlagember folytat, de szerintem ugyanúgy buta dolog, hogy ők azt mondják, hogy ez egészségesebb, mert ők sem tudhatják biztosan. Én azon a véleményen vagyok, hogy ha valakinek összeállítanának egy maximálisan egészséges húst is evő étrendet, az jobb lenne a szervezetének, mint a vegánság, hiszen fontos tápanyagokat kihagynak, hiába nem ismerik el.


Az a gond, hogy a vélemény senkit sem érdekel, de a tények annál inkább.
Persze, hogy nem ismerjük el a húsipar, a gazdaság és az olyan emberek által terjesztett antivegán hülyeségeket, akik úgy formálják meg a véleményüket, akik még a kifejezés jelentését sem igen tudják behatárolni, mert bizonyított tényként szerepel, hogy szimplán növényekből mindenféle esszenciális tápanyagot képes a szervezetünk felvenni. Igen, a közhittel ellentétben a B12-t is, de ez már más téma.

Akinek vitatkozni van kedve, annak elárulom, nem harapok. De nem szeretem a bunkó és gúnyos hangnemet sem.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok