Kukkatns be Kendall Jenner új, Los Angeles-i otthonába!
2016. július 04. 17:48
![]() |
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7393 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 ![]() |
Sosem értettem a sztárokat, hogy mi a jó istennek vásárolnak maguknak ekkora házat egymaguknak? Egy max. 2 hálószobás lakást is be lehet így rendezni, a különbség csak annyi, hogy kisebb. Mindegy, sosem fogom megérteni, hiszen sose lesz ennyi pénzem, de ha még státuszszimbólum is, akkor is szánalmasnak tartom. Mert ha még gyerekei lennének azt mondom oké..
2016. július 04. 17:48
![]() |
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1196 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 ![]() |
Amúgy meg itt végigolvasva a kommenteket, igazatok van. Nem dolgozott meg érte, de ha már egyszer ez van, más célra is fordíthatná a pénzét és az idejét.
2016. július 04. 18:14
Nekem nem tetszik. Inkább adományozzon ez a kis senki.
2016. július 04. 19:52
![]() |
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 ![]() |
tetszik a ház csak nem értem egy ilyen k'rvának minek ekkora lakás? Hogy minden pasiját el tudja helyezni, hogy amíg az egyikkel kufircol a többi ne unatkozzon?
2016. július 04. 19:59
![]() |
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 ![]() |
WOW ez a ház csodaszép. Elélnék itt... De nem egyedül. Engem tuti frusztrálna egyedül lakni egy ilyen baromi nagy házban.. Ráadásul tök fölösleges. De hát oookééé
2016. július 04. 20:48
![]() |
Szatmári Grétiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 239992 ![]() |
Gondolom azert vett ilyen nagy hazat, hogy a hatalmas csaladjat es barati koret tudja hol "megvendegelni", es tudjon csapni minden nap egy partit... De igazatok van, nem nagyon dolgozott meg erte... Gondoljunk bele: ha M.o.-on lenne egy ugyanilyen kinezetu lany, ugyanilyen ismert, keresett lenne? Nem! A karrierjen nem is kell dolgoznia, jon magatol... Ez lehet pozitiv es negativ is... Azert kepzeljuk el milyen palyafutasa volt eddig peldaul Palvin Barbinak es Kendallnek: Barbi sokkal tobbet harcolt, hogy ide eljusson, mint Kendall... O szinte csak csettintett, es HOPP... Keresett modell lett... Viszont ez van, ezt kell elfogadni... Mindig lesznek ilyenek. Bevallom, en is sokszor irigykedem Kendallre es csaladjara. Szeretem Kendallt is, BIZTOS, hogy van tehetsege ehhez a modellkedeshez, de ez az valosag... Es ez szerintem egy kicsit igazsagtalan...
2016. július 04. 22:50
![]() |
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 ![]() |
A kilátás gyönyörű

2016. július 05. 01:06
![]() |
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 ![]() |
Úúúú! Mindig is szerettem volna egy fákkal körülvett Los Angeles-i házat. Szóval az övét szívesen elfogadnám.
Belülről nagyon jól néz ki.

2016. július 05. 06:43
![]() |
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 ![]() |
Nekem tetszik, de tényleg túl nagy.
2016. július 05. 06:46
jézusom . Ekkora ház nekem akkor (sem) kéne ha 6 gyerekem lenne. Ez már nem is 'otthon'os...
Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Nagyon népszerű lett a fotó.

Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Összetalálkozott a két sztár.

Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Megható beszédet mondott a sztár.