Kukkatns be Kendall Jenner új, Los Angeles-i otthonába!
2016. július 05. 12:38
![]() |
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 ![]() |
Szép helyen van és maga a ház is szép. Az meg hogy elég nagy, tényleg az de ha ő ebben érzi jól magát akkor senki sem akadályozza meg
2016. július 05. 21:35
![]() |
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 ![]() |
Laknám ^--^
2016. július 06. 10:00
a kilátás szép, de ez a ház olyan semmilyen! Az egész fehér, alig van benne kép... nem otthonos.
2016. július 06. 18:04
![]() |
H.Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 177606 ![]() |
Nekem nem kéne.Szerintem neki is rohadt felesleges mert tuti hogy soha nincs otthon.Plusz ennyi pénzből amennyit ő csak így kidobot egy csomó jótékony szervezetnek tudott volna adni.Szánalmas ez a csaj.
2016. július 06. 18:15
![]() |
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 ![]() |
na oké, ez már abszolút az a kategória, amikor nem tudja mire költeni azt a rengeteg pénzét, szóval elveri valami kib¤szott nagy villára, mert mért ne, alapon
egyetértek az egyik előttem hozzászólóval, adományozni sem ártana... kövezzetek meg, de én így gondolom
egyetértek az egyik előttem hozzászólóval, adományozni sem ártana... kövezzetek meg, de én így gondolom
2016. július 09. 20:05
Nem hagyhatom hogy ebben egyedul lakjon!
Hozza koltozom

2016. július 17. 09:03
![]() |
pergerhanna05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.14. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242693 ![]() |
Gerencseragi én is jövök!
Kapcsolódó sztárok

Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Tom Holland és Zendaya kéz a kézben sétálgattak Londonban
Lazán mentek kávézni, amikor fotók készültek róluk.

Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Justin Bieber takaróba bugyolálva, a hátsó bejáraton surrant be az Oscar-gála afterpartijára
Sokak szerint nem volt jó passzban.

Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
A stylist bejelentette, hogy visszavonul.

Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Jenna Ortega elveszítheti Wednesday szerepét?
Berágott rá a sorozat producere.

Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Elképesztő, hogy percek alatt mennyien kedvelték Selena Gomez smink nélküli fotóját
Nagyon népszerű lett a fotó.

Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Peter Kavinsky és Lara Jean Covey újra együtt: az Oscar-gála afterpartiján táncolt Noah Centineo és Lana Condor
Összetalálkozott a két sztár.

Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Brendan Fraser: "Köszönöm, hogy kaptam egy kreatív mentőövet"
Megható beszédet mondott a sztár.