Starity

Búcsút mondott csapatának a Sirenia énekesnője

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 06. 07:31 #1
- törölt felhasználó -    
Nem hiába volt nagy a csend a norvég zenekar hája táján, ugyanis Ailyn kilépését tervezgette.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. július 06. 21:13 #2
Fancsababa
Fancsababa
 
StátuszAkuryou... ☣
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.31.
Hozzászólás: 583
Csatolások: 19
Azonosító: 192862
Offline offline
Kicsit sajnálom, Ailyn-nek gyönyörű hangja van, és vele volt teljes az együttes. Nagyon szeretem őket és mindenesetre őszintén remélem, hogy Ailynről még sokat fogunk még hallani. Emellett kíváncsi leszek ki fogja átvenni a helyét a bandában.
2016. augusztus 13. 18:34 #3
Devilcsaj
Devilcsaj
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.05.22.
Hozzászólás: 101
Csatolások: 0
Azonosító: 256554
Offline offline
NE!!! Annyi rossz hírt hallok, de ez hiányzott a legkevésbé. Az előző énekesnők is - talán Monikát kivéve - fantasztikusak voltak. Sajnálom, ami történt az édesanyjával, s emiatt megértem, ha ezért is kilépett. sad.gif Nagyszerű számokat hoztak össze a majd' kilenc év alatt, a Seven Widows Weep a legjobb mind közül. Ha szólókarrierbe kezd, én meghallgatom a számokat. Sok sikert kívánok neki biggrin.gif
2016. augusztus 17. 21:27 #4
- törölt felhasználó -    
Ugyanaz történt Ailyn-nel, mint anno Tarjával és Anette-tel a Nightwish kapcsán és Liv Kristine-nel áprilisban... mindannyiukat valami hülye indokkal lőtték ki a zenekarukból. Ailyn egy csupaszív ember, szívét-lelkét beleadta a produkciókba, arról nem tehet, hogy a cukorbetegsége gondokat okozott anyukája halála után. Ez egy mocsok betegség, a vércukor és az inzulinháztartás felborulhat a nagyobb stressztől. Mortenék kezelhették volna rugalmasabban is a témát, adhattak volna egy kicsi időt Ailynnek, amíg felépül. A diabétesz nem játék, ha gond van vele, sürgősen orvosra van szükség és egy kis pihire. Nem értem, miért nem lehetett egy kis pihenőt adni a lánynak. Nem tudom, mi ez az új divat a metálvilágban, de Liv Kristine kipenderítése is elég undorító volt. És a Nightwish is elég pokróc stílusban hajította ki az énekesnőit. Remélem, Floorral nem teszik ugyanezt, ha terhes vagy ne adj'Isten beteg lesz.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ailyn Ailyn 6206.