Nem hiába volt nagy a csend a norvég zenekar hája táján, ugyanis Ailyn kilépését tervezgette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Búcsút mondott csapatának a Sirenia énekesnője
2016. július 06. 07:31
2016. július 06. 21:13
![]() |
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 ![]() |
Kicsit sajnálom, Ailyn-nek gyönyörű hangja van, és vele volt teljes az együttes. Nagyon szeretem őket és mindenesetre őszintén remélem, hogy Ailynről még sokat fogunk még hallani. Emellett kíváncsi leszek ki fogja átvenni a helyét a bandában.
2016. augusztus 13. 18:34
![]() |
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 ![]() |
NE!!! Annyi rossz hírt hallok, de ez hiányzott a legkevésbé. Az előző énekesnők is - talán Monikát kivéve - fantasztikusak voltak. Sajnálom, ami történt az édesanyjával, s emiatt megértem, ha ezért is kilépett.
Nagyszerű számokat hoztak össze a majd' kilenc év alatt, a Seven Widows Weep a legjobb mind közül. Ha szólókarrierbe kezd, én meghallgatom a számokat. Sok sikert kívánok neki

2016. augusztus 17. 21:27
Ugyanaz történt Ailyn-nel, mint anno Tarjával és Anette-tel a Nightwish kapcsán és Liv Kristine-nel áprilisban... mindannyiukat valami hülye indokkal lőtték ki a zenekarukból. Ailyn egy csupaszív ember, szívét-lelkét beleadta a produkciókba, arról nem tehet, hogy a cukorbetegsége gondokat okozott anyukája halála után. Ez egy mocsok betegség, a vércukor és az inzulinháztartás felborulhat a nagyobb stressztől. Mortenék kezelhették volna rugalmasabban is a témát, adhattak volna egy kicsi időt Ailynnek, amíg felépül. A diabétesz nem játék, ha gond van vele, sürgősen orvosra van szükség és egy kis pihire. Nem értem, miért nem lehetett egy kis pihenőt adni a lánynak. Nem tudom, mi ez az új divat a metálvilágban, de Liv Kristine kipenderítése is elég undorító volt. És a Nightwish is elég pokróc stílusban hajította ki az énekesnőit. Remélem, Floorral nem teszik ugyanezt, ha terhes vagy ne adj'Isten beteg lesz.

Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Harmadik gyermekével várandós Claire Holt!
Állapotos a színésznő!

Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Kanye West exe szinte meztelenül jelent meg Cannes-ban
Julia Fox nem sokat hagyott a képzeletre.

Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Joe Alwyn először jelent meg nyilvánosan a szakítás óta - Taylor Swift sajnálhatja, mit veszített?
Nagyon jól nézett ki.

Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Camila Cabello és Shawn Mendes még mindig együtt: New Yorkban sétálgattak
Újra összejött a két híresség.

Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Margot Robbie elárulta, kit szeretett volna megszerezni Barbie szerepére
Híres színésznőt akart szerződtetni.

Gerard Piqué ismét szerelmével közös fotót posztolt
Gerard Piqué ismét szerelmével közös fotót posztolt
A támadások ellenére együtt vannak.

Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Johnny Deppet rendbe kellett hozni Cannes előtt - Eléggé koszos volt
Régi stylistja dolgozott rajta.

Megjelentek az első fotók a Sárkányok háza folytatásáról!
Megjelentek az első fotók a Sárkányok háza folytatásáról!
Már forgatják a második évadot.