Hosszú várakozás után végre megjelent meg Tiffany Houghton új, Catch Me If You Can című dalának videoklipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Tiffany Houghton – Catch Me If You Can
2016. július 25. 12:18
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Sose hallottam róla, a zene meg olyan mintha 2006-ban jött volna ki a tesóm hallgatott ilyeneket akkor és akkor még tini volt. A klipp meg mintha egy Barbie rángatózna benne...

2016. július 25. 17:55
![]() |
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 ![]() |
fülbemászó dal? Ez?? Ne már
Hát nem bírom végig hallgatni.

2016. július 26. 11:21
![]() |
Filippínó Sztárúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.29. Hozzászólás: 40 Csatolások: 2 Azonosító: 255234 ![]() |
Szerintem nagyon jó én imádom! Lehet, hogy Barbie-s de ő legalább nem akar szexi imázst magára erőltetni és nem játsza meg magát. A Doktor Szöszit is sokan szeretik, hát őt miért ne lehetne? A videoklip nagyon cuki és szerintem nem tucat, mert manapság a mai DJ-k csinálnak tucatdalokat, egy kaptafa majdnem az összes. Én például egy DJ nevét sem tudom megjegyezni David Guettán kívül mert a többi ugyanolyan. Ha valamelyik kedvencemmel mégis készít valamelyik közös számot, akkor egy ideig megjegyzem a nevét de aztán később már gondolkodnom kell, hogy "Melyik is volt", mert olyan egyforma az összes. Tiffany Houghton hangja egyébként is nagyon jó és attól, hogy szőke, még nem kell kritizálni. Akinek nem tetszik (pontosabban, aki szarnak nevezte), csináljon jobbat! lehet azt írni, hogy nem tetszik, de azért szarnak nevezni, az túlzás. Biztosan az a bizonyos ember sem örülne, ha az ő munkájára valaki ezt mondaná.
2016. július 29. 21:49
Tényleg olyan 2006-os stílusa van a dalnak. xd A csaj meg irritáló.
Ez most nem jött neki össze.

Kapcsolódó sztárok

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Csalódtak az énekesben.

Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Továbblépett a híresség.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.

Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
A viszályuk 2006-ban kezdődött.