Mi szolgált ihletésül az American Horror Story 6. évadához? Annyit elárulunk, se nem az árvaház, se nem az Antikrisztus.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fény derült az American Horror Story témájára – nem az, amit gondoltál!
2016. augusztus 02. 00:40
![]() |
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 ![]() |
Nagyon várom már
az AHS az egyik kedvenc sorozatom

2016. augusztus 02. 01:10
![]() |
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 ![]() |
Arcee23: Én is az vagyok :S Én az első évadot majdnem végignéztem, de inkább abbahagytam, mert nem tudtam aludni miatta.
2016. augusztus 02. 07:46
![]() |
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3300 Azonosító: 133484 ![]() |
Ez a téma sokkal, de sokkal izgalmasabb, mint a találgatások, amik eddig keringtek a neten.
Még az is lehet, hogy a sorozat újra megüti az első és második évad hihetetlenül magas színvonalát. A többi évad is nagyon jó volt, de az első kettő eddig mindent vitt, az ötödik meg a sablon-vámpíros témával szerintem kicsit beült. Szóval nagyon várom a hatodik évadot, rendkívül érdekfeszítő eseményeket fog boncolgatni, és biztos vagyok benne, hogy hátborzongató lesz. Különben se lehet túl rossz az, amiben Finn, Kathy, Angela és Evan benne van.

2016. augusztus 02. 07:51
![]() |
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 576 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 ![]() |
Pedig én erre gondoltam, ilyenkor mi van?

2016. augusztus 02. 07:58
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2025 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Szívesen nézném az amerikai horror sztorit,de nincs olyan csatornánk,meg a szüleim sem engednék. Szerintem az árvaház jobb lett volna,én nem szeretem az ilyen sztorikat
2016. augusztus 02. 10:34
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Aztaaaaaaaaaaaa ez így elég erősnek hangzik bár kíváncsi leszek hogy tudnak-e majd minden epizódba tenni valami horrorosat de a téma ütős!
Kiváncsian várom hogy hogy hozzák ezt össze!

2016. augusztus 02. 11:34
Kíváncsi vagyok!
Bár a 3. évadtól kezdve egyre gyengébbek a részek.

Kapcsolódó sztárok

Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Áll a bál a királyi családban György herceg iskoláztatása miatt
Fontos kérdésben nem értenek egyet.

Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Hoppá! Szakított Kim Kardashian és Pete Davidson
Már nincsenek együtt.

Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Jennette McCurdy elárulta, mi törte össze őt lelkileg, amikor Ariana Grandéval dolgozott
Volt egy komoly fordulópont.

Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Hivatalos: Camila Cabello új párra talált!
Megvan, kivel jött össze.

Közös fotókkal ünnepelte Cole Sprouse barátnője, hogy 30 éves lett a színész
Közös fotókkal ünnepelte Cole Sprouse barátnője, hogy 30 éves lett a színész
Betöltötte a harmincat a színész.

Kiderült, kivel randizhat most Selena Gomez
Kiderült, kivel randizhat most Selena Gomez
Új fotók készültek a hírességről.

Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Összeházasodott Taika Waititi és Rita Ora!
Nagy a boldogság náluk.

Ajjaj! Háború dúl Victoria Beckham és újdonsült menye között
Ajjaj! Háború dúl Victoria Beckham és újdonsült menye között
Nagyon nem kedvelik egymást.