Starity

Ailyn: „Igazságtalan, ahogy a zenekarok a női énekesekkel bánnak”

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. augusztus 04. 13:26 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz
 
StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.03.26.
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Offline offline
Júniusban röppent fel a hír, miszerint Ailyn egészségügyi problémái miatt nem tud fellépni a Sireniával, egy hónappal később viszont már a távozását is bejelentették.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. augusztus 04. 16:25 #2
- törölt felhasználó -    
"Szót ejtett még arról is, hogy nagyon igazságtalannak tartja azt, ahogyan a zenekarok bánnak a női énekesekkel, mivel elmondása szerint addig használják őket, ameddig kedvük tartja, majd amikor már nem tartanak igényt rájuk, egy olcsó kifogással kirúgják őket, mintha mi sem történt volna."

Azért ez egy eléggé erős általánosítás a részéről -.- Nagyon sok bandánál megbecsülik az énekest a nemétől függetlenül és ugyanolyan teljes értékű tag, mint a csapat bármelyik másik tagja... Attól, hogy neki nem éppen kedvező tapasztalatai vannak, még nem kell lehúzni csak úgy minden bandát.
2016. augusztus 04. 18:11 #3
- törölt felhasználó -    
Véleményem szerint a Sirenia lehetett volna toleránsabb Ailyn-nel szemben. Ő az az énekesnő, aki leghosszabb ideje kitartott a banda mellett, szívét-lelkét beleadta a produkciókba. A többi énekesnő alig egy-két évet volt velük és leléptek (vajon miért...?)Egy szülőt elveszíteni borzalmas dolog, mindennek tetejében a diabétesz nem egy megfázás-kategóriájú betegség, amely elmúlik, ez ugyanis az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan és bármikor fennáll a veszélye annak, hogy súlyosbodik - különösen stressz, megrázkódtatások hatására, márpedig Ailyn-nek biztosan komoly sokkot okozott az, hogy az édesanyja meghalt. Adhattak volna egy kis időt Ailynnek, amíg talpra áll egészségileg. Más zenekarokban is volt erre példa, ott van a Nightwish esete a terhes Anette-tel, aki a rosszullétei miatt még kórházba is került. Érdekes módon az Epicánál nem okozott gebaszt Simone betegsége még 2008-ban, pedig hónapokig nem tudott színpadra állni. Sőt, a terhessége sem kavart a dolgokba. Biztos vagyok benne, hogy Ailyn is szívesen folytatta volna a zenélést velük, ha felépül. De esélyt sem adtak neki.
2016. augusztus 05. 08:55 #4
- törölt felhasználó -    
Persze nyilván nem lehet az összes metalbandára ráhúzni, hogy nem becsülik az énekesnőjüket és úgy váltogatják őket, mint más a zokniját, de azért számos példa mutatja, hogy ez a jelenség sajnos létezik. Itt van ugye Ailyn példája, vagy a Nightwish, akik ezt kétszer is meglépték Tarjával (bár itt ugye nem egészségügyi ok volt a mérvadó, hanem az állítólagos kibékíthetetlen ellentét, amivel magyarázták Tarjus kiléptetését), majd Anette-tel, no meg itt van szegény Liv Kristine esete is.

Ellenpélda is van szép számmal, mint a már említett Epica, a Within Temptation vagy az Amaranthe...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ailyn Ailyn 6206.