Hat éremmel büszkélkedhetnek hazánk legjobbjai – mindezt két különböző sportágból szerezték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarország jelenleg a harmadik az olimpiai éremtáblázaton
2016. augusztus 10. 15:27
2016. augusztus 10. 15:31
![]() |
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 ![]() |
Mi vagyunk a legjobbak. Hajrá Magyarország !
2016. augusztus 10. 15:36
![]() |
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 ![]() |
Főleg Katinkának és Emesének köszönhetjük ezt a helyezést, de az összes többi sportolónk nagyon ügyesen teljesített eddig! ^^ Hajrá magyaroook!

2016. augusztus 10. 15:56
![]() |
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 ![]() |
Szurkolunk nektek! Hajrá magyarok!
2016. augusztus 10. 16:00
![]() |
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7940 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 ![]() |
Idézet
Ötödik napja zajlik az olimpia Brazília fővárosában.
Brazília fővárosa Brazíliaváros.
Mindentől függetlenül gratulálok a sportolóinknak, ilyen kis országként 3. helyen állni igen nagy teljesítmény.
2016. augusztus 10. 17:04
![]() |
Claire12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 248699 ![]() |
Jók vagyunk. Beleadtunk mindent. De !
Tiszteletre méltó szerkesztő !
Seretném tudni mikor lett Rió újra Brazília fővárosa? Tudomásom szerint még most is Brazílaváros a központja ennek az országnak . Mert amikor megláttam a cikket a főoldalon , akkor azt hittem , hogy rosszul látok !
Tiszteletre méltó szerkesztő !
Seretném tudni mikor lett Rió újra Brazília fővárosa? Tudomásom szerint még most is Brazílaváros a központja ennek az országnak . Mert amikor megláttam a cikket a főoldalon , akkor azt hittem , hogy rosszul látok !
2016. augusztus 10. 17:51
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki a földrajz tudásom miatt aggódik, észrevettem a pontatlanságomat, akkor viszont már sajnos késő volt. EZÚTON IS SZERETNÉK ELNÉZÉST KÉRNI A TÉVES MEGFOGALMAZÁSÉRT.
2016. augusztus 10. 18:09
![]() |
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 ![]() |
Gratulálok nekik, szerintem elég jól haladunk!

2016. augusztus 10. 18:17
![]() |
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 ![]() |
Eszméletlen ez a teljesítmény, én nagyon büszke vagyok rájuk! Imre Gézát nagyon sajnálom, szoros volt az a verseny, láttam rajta a csalódottságot. Katinka az olyan, mintha nem is ember lenne. Elképesztő, hogy ez a nő mire képes, valahányszor olvasom a híreket, mindig arany, mindig rekord, kezdem megkedvelni az úszóhölgyet. Gyurtán nem lepődtem meg annyira, viszont úszásnál az a bronz így első olimpián Kenderesinek - remélem nem keverem - szerintem simán jó kezdés. Jár a sajtburesz
Phelphset azért ne ostorozzuk, az se semmi amit az a manus eddigi pályafutása alatt leművelt. Komolyan, le a kalappal az összes előtt.
Egyébként, ma Szilágyi Áron is porondon lesz, nekem ő személyes kedvenc, marhára szurkolok neki, remélem elhozza azt az aranyat
Még röviden annyit: most kéne felvonulni, ünnepelni és körutakra kijárni. Ők megérdemlik, de bocsánat, az agyonfizetett, selyemfiú focisták anno rohadtul nem jogosan kapták azt, amit.

Egyébként, ma Szilágyi Áron is porondon lesz, nekem ő személyes kedvenc, marhára szurkolok neki, remélem elhozza azt az aranyat

Még röviden annyit: most kéne felvonulni, ünnepelni és körutakra kijárni. Ők megérdemlik, de bocsánat, az agyonfizetett, selyemfiú focisták anno rohadtul nem jogosan kapták azt, amit.
2016. augusztus 10. 19:00
Először a eb-n szerepeltünk nagyon jól, majd most az olimpián. Nagyon gratulálok nekik!

Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.