Hat éremmel büszkélkedhetnek hazánk legjobbjai – mindezt két különböző sportágból szerezték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyarország jelenleg a harmadik az olimpiai éremtáblázaton
2016. augusztus 10. 15:27
2016. augusztus 10. 15:31
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Mi vagyunk a legjobbak. Hajrá Magyarország !
2016. augusztus 10. 15:36
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline |
Főleg Katinkának és Emesének köszönhetjük ezt a helyezést, de az összes többi sportolónk nagyon ügyesen teljesített eddig! ^^ Hajrá magyaroook!
2016. augusztus 10. 15:56
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
Szurkolunk nektek! Hajrá magyarok!
2016. augusztus 10. 16:00
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet
Ötödik napja zajlik az olimpia Brazília fővárosában.
Brazília fővárosa Brazíliaváros.
Mindentől függetlenül gratulálok a sportolóinknak, ilyen kis országként 3. helyen állni igen nagy teljesítmény.
2016. augusztus 10. 17:04
Claire12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 248699 offline |
Jók vagyunk. Beleadtunk mindent. De !
Tiszteletre méltó szerkesztő !
Seretném tudni mikor lett Rió újra Brazília fővárosa? Tudomásom szerint még most is Brazílaváros a központja ennek az országnak . Mert amikor megláttam a cikket a főoldalon , akkor azt hittem , hogy rosszul látok !
Tiszteletre méltó szerkesztő !
Seretném tudni mikor lett Rió újra Brazília fővárosa? Tudomásom szerint még most is Brazílaváros a központja ennek az országnak . Mert amikor megláttam a cikket a főoldalon , akkor azt hittem , hogy rosszul látok !
2016. augusztus 10. 17:51
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki a földrajz tudásom miatt aggódik, észrevettem a pontatlanságomat, akkor viszont már sajnos késő volt. EZÚTON IS SZERETNÉK ELNÉZÉST KÉRNI A TÉVES MEGFOGALMAZÁSÉRT.
2016. augusztus 10. 18:09
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline |
Gratulálok nekik, szerintem elég jól haladunk!
2016. augusztus 10. 18:17
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Eszméletlen ez a teljesítmény, én nagyon büszke vagyok rájuk! Imre Gézát nagyon sajnálom, szoros volt az a verseny, láttam rajta a csalódottságot. Katinka az olyan, mintha nem is ember lenne. Elképesztő, hogy ez a nő mire képes, valahányszor olvasom a híreket, mindig arany, mindig rekord, kezdem megkedvelni az úszóhölgyet. Gyurtán nem lepődtem meg annyira, viszont úszásnál az a bronz így első olimpián Kenderesinek - remélem nem keverem - szerintem simán jó kezdés. Jár a sajtburesz Phelphset azért ne ostorozzuk, az se semmi amit az a manus eddigi pályafutása alatt leművelt. Komolyan, le a kalappal az összes előtt.
Egyébként, ma Szilágyi Áron is porondon lesz, nekem ő személyes kedvenc, marhára szurkolok neki, remélem elhozza azt az aranyat
Még röviden annyit: most kéne felvonulni, ünnepelni és körutakra kijárni. Ők megérdemlik, de bocsánat, az agyonfizetett, selyemfiú focisták anno rohadtul nem jogosan kapták azt, amit.
Egyébként, ma Szilágyi Áron is porondon lesz, nekem ő személyes kedvenc, marhára szurkolok neki, remélem elhozza azt az aranyat
Még röviden annyit: most kéne felvonulni, ünnepelni és körutakra kijárni. Ők megérdemlik, de bocsánat, az agyonfizetett, selyemfiú focisták anno rohadtul nem jogosan kapták azt, amit.
2016. augusztus 10. 19:00
Először a eb-n szerepeltünk nagyon jól, majd most az olimpián. Nagyon gratulálok nekik!
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.