Ma színpadra lépett a Bring Me The Horizon és a Muse is, tegnap pedig John Newman szórakoztatta többek között a közönséget.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sziget 2016: John Newman betegen is az egyik legjobb fellépést hozta eddig!
2016. augusztus 14. 06:28
Ő az, aki tiszteli a rajongóit és azokat az embereket, akik rengeteg pénzt fizettek azért, hogy láthassák őt. Ő tiszteli a zenét és a munkáját is. Rihanna betegen az egész életét lemondta volna. :'D John, aki itt tiszteletreméltó, nem pedig Rihannácska. :'D De azért védjétek tovább nyugodtan azt a szukát.

2016. augusztus 14. 07:36
![]() |
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2155 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 ![]() |
Soha nem csalódok ebben az emberben..
Lenyűgöző hogy még betegen is képes volt színpadra állni,nem sok előadó tette volna meg a helyében..
Ismét még nagyobbat nőtt a szememben <33

Lenyűgöző hogy még betegen is képes volt színpadra állni,nem sok előadó tette volna meg a helyében..
Ismét még nagyobbat nőtt a szememben <33
2016. augusztus 14. 07:36
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 1913 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
John Newmanról eddig is tudtam,hogy hatalmad szíve van,de annál a hangja is nagyobb. Csodálatos előadó.(:
2016. augusztus 14. 08:34
![]() |
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 ![]() |
Ebből is látszik, hogy John sokkal jobban szereti a rajongóit. Szerintem kedves volt tőle, hogy még így is színpadra állt.
2016. augusztus 14. 08:39
Drága John!Na ezért is tisztelem õt.Betegen képes volt színpadra állni...
2016. augusztus 14. 09:19
![]() |
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5266 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 ![]() |
Remek cikk lett, mintha én is ott lettem volna!
Biztosan jó lehetett, na meg a többi nap is fantasztikus lesz, hiszen rengeteg szuper előadó van. Én is úgy elmentem volna!
Biztosan jó lehetett, na meg a többi nap is fantasztikus lesz, hiszen rengeteg szuper előadó van. Én is úgy elmentem volna!
2016. augusztus 14. 10:34
![]() |
The6cl6wn6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.07. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 258687 ![]() |
Gyógyulást neki! Még meg is néztem volna!
(A Bring Me The Horizonos sátános kommentnél azt hittem visszafordul a szemgolyóm a koponyámba
)

2016. augusztus 14. 11:18
![]() |
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 ![]() |
Idézet (Jessie @ 2016.08.14. 10:11)
Tulajdonképpen nem is értettem miért (szinte) mindenki Rihanna miatt ment ki a Szigetre, amikor itt volt John Newman, a Bastille vagy majd Sia, akik tényleg zenét csinálnak.. dehát kinek mi. 

Igen, ezt én sem értem, bár tegnapra is elfogytak már a jegyek. Mindenki bulizni megy oda, gondolom arra számítottak, hogy Rihanna előplaybackeli a nagy slágereit, csak nem nagyon jött össze a dolog. Az általad említett előadókat is megnéztem volna, de hát olyan szépen elosztják, hogy nem bírnám pénztárcával. Meg igazából a tököm se akart kimenni a Szigetre, de hát na... MUSE.
2016. augusztus 14. 11:20
Most sem csalódtam benne. Olyan hatalmas szíve van, hogy azt nem lehet elmondani, büszke vagyok rá. Bezzeg más már régen lemondta volna, ha hasonló helyzetben lett volna. Látszik, hogy tényleg szereti a rajongóit, tényleg szereti azt, amit csinál! <33
2016. augusztus 14. 11:24
![]() |
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 ![]() |
Minden tiszteletem az övé! Fantasztikus ember és látszik hogy ő tényleg szívből énekel és nem csak a pénz vezérli mint egyeseket (khm...Rihanna) Amúgy nagyon sajnalom a betegsége miatt. Sajnos tudom ,hogy mennyire megviseli az embert lelkileg...
2016. augusztus 14. 13:42
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 1913 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
S.S. | Ma, 11:20
Most sem csalódtam benne. Olyan hatalmas szíve van, hogy azt nem lehet elmondani, büszke vagyok rá. Bezzeg más már régen lemondta volna, ha hasonló helyzetben lett volna. Látszik, hogy tényleg szereti a rajongóit, tényleg szereti azt, amit csinál! <33
Igaz és szép szavak!
Igaz és szép szavak!

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Mi történik a színésszel?

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Bella Thorne megvédte Armie Hammert, szerinte nem igazak a színészt ért vádak
Instagramon kelt ki magából.

18+ Hihetetlen: Azealia Banks kiásta és megfőzte halott macskáját
18+ Hihetetlen: Azealia Banks kiásta és megfőzte halott macskáját
Ismét botrányba keveredett a rapper.