Jared Leto mindig is megosztó személyiség volt, ám a Warner Bros. és a DC Comics közös produkciójaként létrejött Suicide Squad-beli kollégái még csak nem is próbáltak titkot csinálni abból, hogy nem jönnek ki vele jól.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kerülik Jared Leto társaságát Suicide Squad-beli kollégái
2016. augusztus 16. 10:02
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. augusztus 16. 10:13
![]() |
stellaxoxovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.22. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 258257 ![]() |
Hát ha engem is halott állatok tetemeivel ajándékoznak meg valaki én is jó nagy ívben kerülném, sőt, ha szex játékkal is dobálózik Leto én ott helyben pofán verném
Ő nem Joker csak játsza, de neki gondolom ez nem esett le...A többi színész miért tud normálisan viselkedni? Értem én hogy Leto megosztó személyiség de amit csinál gusztustalan, még jó hogy egy képen sincs rajta.

2016. augusztus 16. 10:16
jajj, Jared
különben szerintem remekül kellette életre Jokert, még akkor is ha nem volt benne olyan sokat, hisz sajnálatos módon kivágtak olyan jeleneteket.
szóval már nagyon várom, hogy megnézzem a törölt momentumokat. mellesleg nagyon örülnék neki, ha újból belebújna ebbe a szerepbe.

különben szerintem remekül kellette életre Jokert, még akkor is ha nem volt benne olyan sokat, hisz sajnálatos módon kivágtak olyan jeleneteket.

2016. augusztus 16. 10:17
![]() |
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6379 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 ![]() |
Továbbra sem vagyok elájulva a filmtől, de ez tényleg soknak tűnik, ha bármi is igaz a történetből. Akármennyire is hiteles a színész, meg kell tudnia különböztetnie a karaktert a saját személyiségétől, és a valóságot a fikciótól, a kettőt pedig véletlenül sem keverni.

2016. augusztus 16. 10:19
![]() |
Justine.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 14 Azonosító: 257107 ![]() |
Hát nem csodálkozom.... Azért felnőtt színésznek példát kéne mutatni. Ha a színészi karrierében esetleg valaha is a társa lennék és képes lenne tetemekkel ,használt óvszerrel ékeskedni akor az ezer százalék ,hogy valahogy tegyek annak érdekébe hogy kirugják... Szerintem nn megenvedett ez vuselkedés , Joker csak egy karakter amit megkell játszani. Nem úgy kell vuselkednk.
2016. augusztus 16. 10:32
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2033 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Atyajóég...
Oké,mostmár tényleg utálom Letot...
Oké,mostmár tényleg utálom Letot...
2016. augusztus 16. 10:34
![]() |
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2033 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 ![]() |
Idézet (Alison Lerman @ 2016.08.16. 10:17)
Továbbra sem vagyok elájulva a filmtől

2016. augusztus 16. 10:43
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Nem csodálkoznék rajta, ha valóban igaz lenne... Viszont az a helyzet, hogy Jared annyira jelentéktelen szereplője volt azzal a pár jelenetével a filmnek, hogy szerintem felesleges is lett volna a stáb főbb tagjai mellé odaállítani.
2016. augusztus 16. 11:07
Ez nem normális!
Szegényt most kiközösítették.
Kíváncsi leszek, hogy lesz e egy szinten a Bosszúállókkal a film.

2016. augusztus 16. 11:19
![]() |
Moonwalker4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.12. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 251568 ![]() |
Hiányzik Jack Nicholson, mint Joker

2016. augusztus 16. 11:39
Én valahogy éreztem, hogy ez lesz. Olyannyira beleélte magát már ebbe az őrült szerepbe, hogy már lassan-lassan átkezdi venni ezt a féle gondolkodást / viselkedést. És ahányszor csak néztem a képeit a tagoknak, én is meglepődtem, hogy nincs rajta Jared. Ezzel tényleg egy kicsit .. Na jó, nagyon .. messzire ment.
2016. augusztus 16. 12:02
![]() |
Fannukah94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.08. Hozzászólás: 244 Csatolások: 2 Azonosító: 71139 ![]() |
Gyanitom, azert nincs rajta a kozos promo fotokon, mert nem szerves resze a filmnek - 10 percre volt jelen? Az elozetesekben is csak azert vagtak bele majdnem az osszes jelenetet, mert igy el lehetett adni a "Joker vs. Suicide Squad" tortenetet es felcsigazni a nezoket, akik egy eleg mas es gaz filmet kaptak cserebe.
A masik, hogy Will Smith maga mondta az egyik beszelgetos showban, hogy csak es kizarolag Jokerkent latta Jared Leto-t. Jarednek az a munkaja, hogy szinesz legyen, ahanyszor a karaktere borebe bujik. Nala a jelek szerint ez azonnal bekovetkezik, amint kilep a sminkbol, teljes puccban. Deal with it.
A masik, hogy Will Smith maga mondta az egyik beszelgetos showban, hogy csak es kizarolag Jokerkent latta Jared Leto-t. Jarednek az a munkaja, hogy szinesz legyen, ahanyszor a karaktere borebe bujik. Nala a jelek szerint ez azonnal bekovetkezik, amint kilep a sminkbol, teljes puccban. Deal with it.
2016. augusztus 16. 12:40
![]() |
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 ![]() |
Jared volt a legjobb a filmben, én csak vele fotózkodnék
2016. augusztus 16. 12:48
Egyfelől megértem, nekem sosem volt szimpatikus, bocsánat

Kapcsolódó sztárok

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Kate Hudson merész bikinis fotójától még a bátyja is kiakadt
Kate Hudson merész bikinis fotójától még a bátyja is kiakadt
Merész fotót posztolt a híresség.

Ez volt az a pillanat, amikor Ryan Gosling rájött, családot akar alapítani Eva Mendesszel
Ez volt az a pillanat, amikor Ryan Gosling rájött, családot akar alapítani Eva Mendesszel
Elárulta, mikor jött el ez a pillanat.

Meghan Markle egyre gyakrabban jár partikra Harry herceg nélkül
Meghan Markle egyre gyakrabban jár partikra Harry herceg nélkül
Nem mutatkoznak együtt sokat.

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.