Én már láttam az 1. évadot, de nagyon várom a 2.-at!
P.S. A hír már elég régi!
Magyarországra is megérkezik a Scream Queens
2016. augusztus 19. 12:43
![]() |
Selz1992leighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 2871 Csatolások: 22881 Azonosító: 155975 ![]() |
Legalább nem öt évet kellett várni rá, mint a PLL-re
Ennek ellenére, mivel már láttam az első évadot, és valószínűleg a szinkron borzalmas lesz, ráadásul ha akarnám, se tudnám ezért nem fogom nézni

2016. augusztus 19. 13:33
![]() |
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 ![]() |
Jajj, nee
Igaz, szeretem ezt a sorozatot, de nem akarom hogy ilyen szar szinkronhangot kapjanak

Igaz, szeretem ezt a sorozatot, de nem akarom hogy ilyen szar szinkronhangot kapjanak

2016. augusztus 19. 14:33
![]() |
Csigárványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 1 Azonosító: 222223 ![]() |
Bár én nem nézem barátnőm nézi, de meehw miért adják 10kor, akkor már aludni fogook :'c
2016. augusztus 19. 15:01
![]() |
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 67 Azonosító: 125739 ![]() |
Ez a sorozat nem érdekel, de örülök az új csatornának. A Gotham már felkerült a 'Megnézendők'-listámra, ha nézhető időpontban lesz, akkor nézni fogom, de a neten mostanában kezdenék bele.
2016. augusztus 19. 15:48
vikimumus: A Gotham szeptember 8-án este tízkor lesz.
2016. augusztus 19. 16:00
Remélem megfelelő szinkronizálást kap és nem rontják el.
2016. augusztus 19. 17:04
Igeeen❤❤ remélem a szibkronizálással nem fogják elrontani
2016. augusztus 19. 17:19
![]() |
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 ![]() |
Jellemző, hogy az ilyen sz*rokat leszinkronizálják, közben az értelmes sorozatokra több évet kell várni (nem mintha szinkronnal nézném) vagy éppen a sorozat közepén félbahagyják a szinkronizálást, mert nincs nézettség, mert 23:30-kor meg 0:30-kor kezdik el vetíteni őket. Gondolok itt pl az Odaátra. Mellseleg nem értem Jamie Lee Curtis miért égeti magát ebben a minősíthetetlenül rossz sorozatban.
2016. augusztus 19. 18:18
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Na neeeeeeeeeeeeeeeee úristen tök jó!!! Már alig várom visítok magamba!!
Best sorozat ever!!!
És ráadásul furi hogy nem a viasat 6-on fog menni de am tök jó lesz! így végre lesz magyarul is!!

2016. augusztus 19. 19:34
![]() |
ScreamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.06. Hozzászólás: 24423 Csatolások: 13032 Azonosító: 252965 ![]() |
Szeretem ezt a sorozatot, de nem hiszem, hogy nézni fogom. Angolul tökéletes volt és nem vagyok rá kíváncsi, hogy milyen szinkront kap, hiszen könnyen megtörténhet, hogy elrontják. Eredeti nyelven és felirattal jobban megéri elkezdeni. Legalábbis ez az én véleményem.
2016. augusztus 19. 22:22
![]() |
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 ![]() |
Arra azért kíváncsi leszek hogy Ariana magyar hangja vajon még mindig Bogdányi Titanilla lesz vagy mivel már felnőtt úgy gondolják más hang illik hozzá
Amúgy én már kinéztem eredeti nyelven az 1. évadot és már csak azért is kíváncsi leszek hogy milyenek lesznek a szinkronhangok. Jó nyilván nem fogom magyarul is végignézni max csak az 1. epizódot.
Ja és örülök hogy nem változtattak a címén sokkal jobb hogy megmaradt scream queensnek!

Kapcsolódó sztárok

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Regé-Jean Page elárulta, nem a szexi jelenetek voltak számára a legnehezebbek
Visszaemlékezett a sorozatra.

Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Ők a legtoxikusabb férfi karakterek, akiket mégis mindenki imád
Nézzük, kik a legvitatottabb férfi főhősök!

18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
18+ Armie Hammer lemondott szerepéről, mert kiderült, hogy kannibál?
A Szólíts a neveden sztárja kínos helyzetbe került.

Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
Kiderült Justin Timberalke és Jessica Biel második gyermekének neve
A pár azután vállalt babát, hogy kiderült Justin hűtlensége.

Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Armie Hammer nemcsak kannibál, de ittasan és beállva ült volán mögé
Mi történik a színésszel?

Uh-oh! Mégis Harry Styles miatt hagyta el gyermekei apját Olivia Wilde?
Uh-oh! Mégis Harry Styles miatt hagyta el gyermekei apját Olivia Wilde?
Botrányos nyilatkozatot adott ki az exe.