A dal a Netflix The Get Down című új sorozatának már amúgy is igen változatos zenei palettáját gazdagítja. Nile Rodgers és a 35 éves énekeső együttműködésével a disco-zene világát idéző betétdal született.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera Telepathy című új dalával a diszkó világába kalauzol el
2016. augusztus 28. 17:36
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline |
2016. augusztus 28. 17:43
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Nekem mindig is szőke hajjal marad(t) meg Cjristina, és most olyan furcsa más hajszínnel. Tudom, nem most váltott hajszínt, de én még nem annyira szoktam meg. Amúgy a hangja fantasztikus!
2016. augusztus 28. 17:48
Aki ismer, tudja mennyire szeretem Xtinát, viszont azt kell mondanom, az utóbbi időben csak csalódok benne. NAGYON remélem, hogy az új albumon (ha megéljük, hogy egyszer megjelenik), ennél, és a Changenél fényévekkel jobb dalok lesznek, mert be kell vallanom, nekem egyik sem nyerte el a tetszésemet. Imádom, szeretem őt, de most már hiányzik az a Christina akiért anno rajongtam, és sajnos egyre inkább kezdem azt hinni, már nem is kapjuk vissza...
2016. augusztus 28. 18:25
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Hmm...nem igazán szeretem leszólni a dalokat,főleg azokat amit egy ennyire tehetséges énekesnő énekel
2016. augusztus 28. 20:00
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Csak bele hallgattam ,de nem tetszik. Mondjuk maga Christina sem szimpatikus.
2016. augusztus 29. 11:34
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Ne attól féljetek, hogy hetvenes évek disco lesz az új albuma, hanem inkább attól, hogy csinál egy stílusbeli folytatást a Lotus-nak. Amúgy szerintem nem lett olyan rossz ez a dal, attól függetlenül, hogy itt sorba szarozzátok le mint a birkák.
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Lónyugtatóval kábította el áldozatait P. Diddy – Több, mint 100-an állítják, hogy erőszakoskodott velük
Sokakat bántalmazott a producer.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.