A valóságshow elemekkel tarkított tehetségkutató műsor, a Star Acedemy a jövő héttől kezdve csak szombatonként lesz látható a TV2-n!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem lesz többet napi összefoglaló a Star Academyről
2016. szeptember 27. 08:53
2016. szeptember 27. 09:35
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 594 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Igen, már olvastuk tegnap.
Első perctől egy hulladék volt az egész műsor. A TV2 sorra bukik bele a sok vacakba. Hiába van új, esetleg jó ötlet, nem tudják megtölteni tartalommal. De legalább Tilla és Liptai nincs minden műsorba benne...
Első perctől egy hulladék volt az egész műsor. A TV2 sorra bukik bele a sok vacakba. Hiába van új, esetleg jó ötlet, nem tudják megtölteni tartalommal. De legalább Tilla és Liptai nincs minden műsorba benne...
2016. szeptember 27. 09:51
Nekem ez az egész már derogál. Ez a verseny futás az RTL-el. Annyira műek a csatornák, a műsorok és az emberek is.
Na hát ez a Star Academy, el se kellett volna kezdeni.
Na hát ez a Star Academy, el se kellett volna kezdeni.
2016. szeptember 27. 10:22
Őszintén, nem nagyon érdekel. Az szombati élőadásba is csak ritkán nézek bele, de mindig borzalmas. Az összefoglalónak meg eddig se láttam értelmét, ValóVilágot más csatornán is lehet nézni. Talán 2× láttam az összefoglalót, de akkor se a felkészülés volt középpontban, hanem a szerelmi dráma. Jó hogy törölték.
2016. szeptember 27. 15:30
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Rohadtul irritál ez a műsor, egy újjab szenny amit egyszer láttam és elég is volt, jó hogy levették
2016. szeptember 27. 16:33
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Anyukámat most sajnálom
2016. szeptember 27. 17:08
A kutyát nem érdekelte ez a műsor, szóval nem csodálkozom rajta! Van aki egyáltalán szerette ezt a szennyet?
2016. szeptember 27. 18:24
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline |
Kezdett átmenni a dolog valóság show-ba, és az emberek érzelmi alapon szavaztak. Teljesen jól van.így, nem is kell a.hétköznapi állatkert.
2016. szeptember 27. 18:26
Szerintem egész nyugodtan le is vehetnék a műsorról ezt, meg az összes többi ilyen baromságot is (igazából még csak ezek a "fantasztikus" csatornák sem hiányoznának. Semmit sem érő selejt az egész úgy ahogy van. Pontosan az ilyenek miatt szoktam le a TV nézésről (mellesleg szörnyű, hogy enélkül is folyton ezekbe botlik az ember). Százszor többet érnek az online sorozatok és filmek. ^^
2016. szeptember 27. 21:12
Szerintem jobb is így. Kezdett átmenni Való Világgá...és szerintem nem is tehetségesek akik bennt vannak jó van 3 tehetséges ember de.....szerintem egész nyugodtan levehetnék az egész műsort.
2016. szeptember 28. 16:05
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1789 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Akkor ez is nagy bukta műsor, csakúgy mint a Voice, Rising Star volt. A TV2 miért nem tanul ezekből a hatalmas pofonokból? Még találjanak ki jövőre is ilyen tehetségtelen kutatásokat! Nrm volt már épp elég az elmúlt 12 év során! '-2 kivételtől eltekintve alig maradtak ezekből a műsorokból meg énekesek, zenészek mai napig!
2016. szeptember 28. 16:10
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline |
Tehetségkutatót és valoságshowt ötvözni baromi nagy hülyeség volt a TV2 től. Nem is tudom mit vártak. Egy tehetseges normalis karriert akaró ember nem megy be egy ilyen helyre. Így hát maradtak a magamutogató alakok akiknek van egy kis hangjuk de ahoz nagyon kevés hogy azt jónak lehessen nevezni.
2016. szeptember 28. 16:10
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline |
Én szívesen néztem egy nehéz nap után, nem kell hozzá gondolkozni, jókat nevettem rajta (főleg azért néztem, mert személyesen ismertem az egyik versenyzőt). Nem volt akkora szenny, mint a való világ, nekem tetszett, lehetett rajta pihenni. Sajnálom hogy nem lesz napi adás. Nyilvánvalóan nem egy értelmes műsor, csak egy kikapcsolódás, de azért sajnálom.
18 éves lenne most az Alkonyat Renesmee-je: így él az őt alakító színésznő
18 éves lenne most az Alkonyat Renesmee-je: így él az őt alakító színésznő
Hűha, így repül az idő!
Saoirse Ronan a férjével lépett a vörös szőnyegre
Saoirse Ronan a férjével lépett a vörös szőnyegre
Ritkán jelennek meg együtt nyilvánosan.
18+ Charlie Hunnam lesz a következő sorozatgyilkos
18+ Charlie Hunnam lesz a következő sorozatgyilkos
Kiderült, kit követ a Szörnyeteg harmadik évada.
James McAvoy felfedte, hogy melyik Harry Potter karaktert játszotta el majdnem
James McAvoy felfedte, hogy melyik Harry Potter karaktert játszotta el majdnem
Jelentkezett egy szerepre.
Már nem kellene, Britney Spears mégis fizeti a gerektartási díjat exének
Már nem kellene, Britney Spears mégis fizeti a gerektartási díjat exének
Már mindkét fia elmúlt 18 éves.
Együtt ebédelt Ben Affleck és Jennifer Lopez
Együtt ebédelt Ben Affleck és Jennifer Lopez
Újra találkoztak a válás benyújtása után.