Ugyan a színészpáros kapcsolata még alig több mint egy hónapja vette kezdetét, de már sor is került az első nyilvános szerelmi vallomásra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tyler Posey nyilvánosan vallott szerelmet Bella Thorne-nak
2016. október 04. 11:05
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. október 04. 13:50
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Hát, legyenek boldogok, de nem tudom milyen hosszúéletű lesz ez a kapcsolat....
2016. október 04. 15:26
Kutyus123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.03. Hozzászólás: 503 Csatolások: 0 Azonosító: 216300 offline |
Minden próbálkozásom ellenére Bella csak unszimpatikisabb lesz,pedig szeretném megkedvelni Tyler miatt..De mint mindig mondogatom csak az a fontos hogy Ty boldog legyen..Ha pedig Bella mellett az akkor majd kiderül
2016. október 04. 16:21
@Kutyus123: hasonló érzéseim vannak nekem is. Eddig jól haladt a kapcsolatuk, de azért kíváncsi leszek még rájuk, hiszen csak nemrég jöttek össze. Meglátjuk...
2016. október 04. 18:33
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
Bella apai ágról kubai származású, de úgy hogy az édesapja sem őshonos kubai volt. Mire fel van vele most ez a "Latina vagyok" láz? Ennyi erővel én is mondhatnám amiért ilyen felmenőim vannak... Egyébként a kapcsolatukhoz nem tudok mit hozzászólni, nem hiszem hogy hosszú életű lesz.
2016. október 04. 19:18
Szerelmi vallomás után, legyenek boldogok, amíg csak tudnak! Egy kapcsolat mindig tartósnak szokott indulni és utána nem mindig az...De ilyen a szerelem!
2016. október 04. 20:55
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
bleh...bármenynire is szeretnék örülni Tyler boldogságának ..háát nemmegy! inkább undort érzek... remélem gyorsan vége lesz... nagyon unszimpatikus a csaj és cseppet sem illik Tylerhez!
2016. október 05. 16:02
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Én bírtam régebben mindkettőjüket, de amióta Bella meghülyült, már egyikőjüket sem bírom. Gregg-gel tök jól elvoltak, aztán egyik napról a másikra olyan pletykák kerültek elő, hogy Bella szakított Gregg-gel miután felvállalta, hogy biszex, aztán előkerültek képek arról, hogy egy csajjal csókolózik, akiért elhagyta Gregg-et. Nem tudom mit gondoljak róla, mert nem tudom mi igaz, meg mi nem, de mint egy agybajos, úgy a tetejére állította a kapcsolatait. Tyler meg egyszerűen csak idegesítő a nyálas sz*rságaival, mert eljátssza a nagy szerelmest, míg Bella teszi az agyát erre. Már olyanok ők ketten nekem, mint Selena és Justin, pedig nem sok hasonlóság van.
2016. október 05. 19:50
cukik együtt mondjuk szerintem a bella gregg párosítás jobb volt!
2016. október 06. 16:17
Hát legyenek boldogok, de én kíváncsi vagyok meddig tart majd ez a kapcsolat... Szerintem nem sokáig, de ne legyen igazam.
2016. október 16. 14:01
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline |
Ne legyen igazam, de Tyler emellett a csaj mellett hatalmasat fog koppanni...
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Egy évig tartott, mire Margaret Qualley helyrehozta a bőrét A szer forgatása után
Teljesen tönkretette az erős smink.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
A Szívek szállodája sztárja szerint Betty White nem volt egy kedves nő
Kellemetlen élményről számolt be.
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Hóesés és hosszú séták: Justin Bieber nagyon cuki fotót osztott meg a kisfiáról
Így telnek a friss apuka napjai.
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után
Aubrey Plaza törölte az Instagramját a férje halála után