A DNCE karrierje ívesen halad felfelé: nagyot robbantak a Cake By The Oceannel tavaly szeptemberben, ennek sikerét pedig az idén májusban közzétett Toothbrush-sal tetézték. A csapat most ismét egy slágergyanús számmal jelentkezett, melyhez természetesen videoklip is készült – ráadásul nem is akármilyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
A DNCE új kisfilmje láttán garantáltan elfelejted, hogy Joe Jonas valaha tisztasággyűrűt viselt!
2016. október 12. 07:38
2016. október 12. 08:35
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Tisztasággyűrű ugyan már! Ez csak a jól felépített marketing része volt. Én azt nem értem, hogy elvileg vallásos család révén ( az apjuk pap) hogy tudtak ennyi hazugságot megetetni az emberekkel. Azóta hányok az összes jónástól.
2016. október 12. 10:12
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline |
Soha nem szerettem a Jonas Brothers-t, nekem nem jött be annyira a babaarc és ripacskodás, de valljuk be, Joe-nak jól áll az "öregedés", ha mondhatom így. Az biztos, hogy így már nem lökném ki az ágyamból. A klip pedig elég jó, vicces, nézhető, és még el is lehet róla beszélgetni barátnőkkel stb. Még mindig úgy gondolom, hogy kellemes meglepetés a DNCE, nem gondoltam volna, hogy bírni fogom valamelyik Jonas fiút.
2016. október 13. 11:51
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
En eloszor tegnap lattam es uristen...meglepoen nagyon jo teste lett
Kicsit tul szexis video, de en egyaltalan nem ocsmarolom vagy barmi panaszom lenne
Szerintem jo szamokat csinal a DNCE-vel
Kicsit tul szexis video, de en egyaltalan nem ocsmarolom vagy barmi panaszom lenne
Szerintem jo szamokat csinal a DNCE-vel
2016. október 13. 16:16
Zyebraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 259060 offline |
Én vagyok az egyedüli aki ezt a "vonaglunk a kamera előtt hiányos öltözetben" dolgot undorítónak találja?Nem értem, hogy az eberek, hogyan tudják így eladni magukat. Ez lealacsonyító. Nem azt mondom, hogy ne öltözködjenek az emberek sexin, de azért tudjuk már, hogy hol a határ. És nem azért mondom ezt, mert prűd vagyok, hanem mert felháborítónak tartamom, hogy sokan ezeket az idióta majmokat (jenner,kardashian és társaik) tartják példaképeknek. Komolyan ezen kell felnőniük a mai fiataloknak...
2017. május 19. 18:56
Mostanság nem szeretem az amerikai előadókat, nem is sűrűn hallgatok, de a DNCE-t imádom. És ez a szám a kedvencem tőlük jelenleg a Cake By The Ocean mellett
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater