Tavaly mutatta be új énekesét az együttes, ám úgy tűnik útjaik máris különváltak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Danny Worsnop visszatér az Asking Alexandriába?
2016. október 21. 08:12
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
2016. október 22. 08:25
Idézet (ariana gra de @ 2016.10.22. 08:24)
Nem ismerem a színészt.
Talán főként azért nem, mert zenész.
A cikkhez hozzászólva: nagyon remélem, hogy Danny nem tér vissza. Félre ne értsétek, szeretem őt, de úgy gondolom, Denis nagyon jót tett az AA-nak, és a The Black album dalai szerintem ezerszer jobbak, mint bármely, Danny-vel készített album. Danny maradjon csak a We Are Harlot-nál.
2016. október 22. 09:50
Betty Chanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 254097 offline |
Um...nekem ezerszer jobban tetszik Denis hangja. Egyik kedvemc albumom lett a The Black, reménykedem benne, hogy Danny nem tér vissza...
2016. október 22. 09:56
Nagyon remélem, hogy nem erről van szó. Denis hangja ezerszer jobb, energikusabb és a The Black a kedvencem albumom, amit eddig kiadtak. Végtelenül jót tett a bandának ez a váltás, így csak kívánni tudom, hogy maradjon a jelenlegi felállás.
2016. október 22. 13:15
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline |
Én először nagyon szomorú voltam, amikor megtudtam hogy Danny otthagyja a bandát, de amikor meghallottam Denis- t énekelni, azt kell mondjam kellemeset csalódtam. Nagyon jó hangja van. Most úgy érzem örülök meg nem is Dannynek.
2016. október 29. 21:13
Galuska2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.10. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 256236 offline |
Ben egy idióta hogy még egy esélyt ad Danny-nek. Denist hivatalossan nem rúgták ki, de szerintem nem önszántából hagyta ott. Láttam a legutolsó interjút amiben James és Denis beszéltek, vagyis csak james Denis csak ült ott a szomorú fejével bámult a semmibe és látszott hogy koncentrálni akar de nem képes rá. Ben hazudott azt mondta hogy Denis valami pénz miatt ment el... aha persze. Nem tudom ő hogy érezné magát denis helyzetében. Denis posztolt VK-ra amiben leírta hogy ne mindent higgyünk el és ne higgyünk a pletykákban, vagyis nem mondta ki de erősen célozgatott hogy nem minden igaz amit Ben-mondott. és ha Denis elment miért csak ben beszélt róla? Sam Cam és james miért nem?
és a hazug videó...
1 azt mondta Denis pénz miatt ment el (tuti kamu mert den szerette a zenekart ilyen hülyeség miatt nem menne el)
2 Szeptember ELEJE óta nem tudják elérni... érdekes akkor Sam hogy találkozott vele Szeptember 30.án???? o_O
és a hazug videó...
1 azt mondta Denis pénz miatt ment el (tuti kamu mert den szerette a zenekart ilyen hülyeség miatt nem menne el)
2 Szeptember ELEJE óta nem tudják elérni... érdekes akkor Sam hogy találkozott vele Szeptember 30.án???? o_O
1 felhasználónak tetszik:
DiabloHorserider
Kapcsolódó sztárok
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
40 éve együtt van az anyjukkal, de Kate és Oliver Hudson nem akarta, hogy Kurt Russell a nevére vegye őket
Nem akarták, hogy örökbefogadja őket.
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
Camila Cabello a Fifth Harmonyban töltött idejéről vallott
A banda 2018-ig volt aktív.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!