Könyvmolyok, figyelem! Biztos ti is olvastatok már olyan könyvet, aminek férfi főhőse elragadott titeket. Lássuk, a Moly értékelései szerint ki a legjobb öt!
A teljes cikkhez kattints ide!
5+1 álompasi, akiket könyvekben ismertünk meg
2016. október 21. 12:01
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Grace Benning
2016. október 21. 12:11
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Számomra Gideon van az első helyen. Igaz, hogy csak az Időtlen szerelem-trilógiát olvastam meg a Szent Johanna Gimit innen, viszont akkor is azt mondom ,hogy Gideonnak kellene az 1. helyen lennie.
Jó cikk lett Porkéz!
Jó cikk lett Porkéz!
2016. október 21. 12:21
M. Safariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 122994 offline |
Kicsit belekötnék a cikkbe, ne haragudj érte!
Első és másodiknál is írtad, hogy "senkinek nem kell bemutatni".
A cikkhez tartozó képen levő könyvek közül meg csak egyet mutattál be.
Btw: én még nem olvastam ezek közül, szóval köszi a cikket!
Első és másodiknál is írtad, hogy "senkinek nem kell bemutatni".
A cikkhez tartozó képen levő könyvek közül meg csak egyet mutattál be.
Btw: én még nem olvastam ezek közül, szóval köszi a cikket!
2016. október 21. 12:45
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline |
Haha. Tipikus. Bár kimaradt még pár. Pl.: Ricsi az SzJG-ből, Négyes (A beavatott), Hugo (Felhők felett három méterrel), Mr. Darcy (Büszkeség és balítélet), Gabriel és Hunter ( Elementálok), stb...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. október 21. 12:49
Idézet (LuiseLocksmith @ 2016.10.21. 12:45)
Haha. Tipikus. Bár kimaradt még pár. Pl.: Ricsi az SzJG-ből, Négyes (A beavatott), Hugo (Felhők felett három méterrel), Mr. Darcy (Büszkeség és balítélet), Gabriel és Hunter ( Elementálok), stb...
Négyes a hetedik volt a listán, Ricsi pedig a nyolcadik, ők már nem fértek bele az 5+1-be, ami pedig a többieket illeti, az első tízben nincsenek benne a molytagok értékelései szerint.
2016. október 21. 13:52
JELENTEM
Magnus Bane az én királynőm, lehet őt sem kell bemutatni.
Magnus Bane az én királynőm, lehet őt sem kell bemutatni.
2016. október 21. 14:06
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Jelentem, én nem vagyok elragadtatva Corteztől! Csak egy hatalmas klisé, semmi valóságos nincsen benne, csupán olyan jellemezőkkel van felruházva, amik miatt a kislányok álompasija lesz. "Menő" (mondjuk, szerintem nem az attól még, hogy visszapofázik a tanároknak, nem csinál házit, és ámblokk egy flegma p*raszt), jól néz ki, gördeszkázik, Amerikában született, gazdag, kékszemű, stb... Engem a viselkedése kifejezetten irritált, szóval inkább adtam volna neki egy-két büdös tockost, ahelyett, hogy csorgattam volna rá a nyálam.
2016. október 21. 14:25
Nem tudom, lehet, csak én értelmezem félre a kommentjeiteket, de úgy érzem, ellenem szólnak, úgyhogy tisztáznám, hogy amit leírtam a cikkben, az nem az én személyes véleményem, higgyétek el, én sem értek egyet a lista összes szereplőjével.
2 felhasználónak tetszik:
forever.romanci,
prettyll18
2016. október 21. 14:52
Nekem Cortez az első..
De Nagy Márk mégis hol marad?
Amúgy jó cikk lett!
De Nagy Márk mégis hol marad?
Amúgy jó cikk lett!
2016. október 21. 15:03
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
CORTEZ A BEST *-* <3 <3 <3 XDDDD
2016. október 21. 15:03
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline |
Érdekes ez a lista. Moly vagyok én is, de úgy látszik, hogy már túl öreg. Ezek közül az "álompasik" közül én egyet se ismerek, pedig rengeteget olvasok. Mondjuk az is benne lehet ebben, hogy míg filmekben vagy sorozatokban könnyen beadom a derekam egy-egy karakternek, addig a könyvek tekintetében nálam annyira másra terelődik a hangsúly, hogy ilyesmire nem is figyelek. Azért persze érdekelne, hogy manapság mire buknak a kamaszok, úgyhogy ezeknek lehet, hogy utána fogok nézni.
2016. október 21. 15:08
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Team Gale forever Soha nem szurkolnék Peeta-nak, ugyanis ellenkezne az ekveimmel, plusz, mert béna Josh benne...
Kapcsolódó sztárok
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Hailey Bieber alvós fotóval reagált arra, hogy a férje kikövette őt
Posztolt a dráma után a modell.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.