5+1 álompasi, akiket könyvekben ismertünk meg
2016. október 22. 18:21
![]() |
MesiHealy24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 257232 ![]() |
Innen Jace-t szeretem leginkább ♥♥
2016. október 22. 19:08
![]() |
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 ![]() |
Idézet (BLulu88 @ 2016.10.22. 18:14)
ciel: Attól még hogy te csak Peetát ismered nem kellene csak őt mondanod álompasinak sztem xD
Ki mondta, hogy csak őt ismerem? Gideont nem ismerem a listából egyedül, az összes többi könyvet olvastam. És öhm, minden jogom megvan hozzá, hogy EBBŐL a listából Peetát mondjam álompasinak.

2016. október 22. 19:36
Idézet (Finító @ 2016.10.22. 19:34)
Még jó hogy Will nem is az Akadémián tanul hanem az Intézetben...de se baj
Már egy korábbi kommentben is elnézést kértem a hibáért, nem olvastam a sorozatot, és én így találtam meg.

2016. október 22. 20:36
![]() |
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 ![]() |
Cortez és Gideon <3
2016. október 22. 21:06
![]() |
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 ![]() |
Cortez!!! <3 WOW, csupa nagy betűvel! :DDD
De a cikknek ez a része nem tetszik, úgy állítja be Cortezt, mintha valami nagyra törő, beképzelt srác lenne, Reni sem a gazdag szülei miatt szeretett bele... Plusz szerintem bizonyos értelemben nincsenek is szülei.
De a cikknek ez a része nem tetszik, úgy állítja be Cortezt, mintha valami nagyra törő, beképzelt srác lenne, Reni sem a gazdag szülei miatt szeretett bele... Plusz szerintem bizonyos értelemben nincsenek is szülei.
2016. október 22. 23:04
Ebből a felhozatalból 4 személyt (egyenlőre) nem ismerek.
Cortezt én sosem szerettem, egyszerűen nekem teljes mértékben unszimpatikus volt a karaktere és azokat a dolgokat amiket Renivel tett nem tudom lenyelni. Hol szereti,hol ne, hol beszélget vele, hol letolja. Oké kamasz meg gyerekes nem tudja kifejezni az érzéseit, de egyszerűen akkor is.
Peeta Mellarkot pedig abszolút idegesítő karakternek találtam. A trilógia nagy részében nem tudtam eldönteni, hogy akkor most ő a pasi vagy Katniss. Finncik Odair szerinte sokkal jobb pasi.
Cortezt én sosem szerettem, egyszerűen nekem teljes mértékben unszimpatikus volt a karaktere és azokat a dolgokat amiket Renivel tett nem tudom lenyelni. Hol szereti,hol ne, hol beszélget vele, hol letolja. Oké kamasz meg gyerekes nem tudja kifejezni az érzéseit, de egyszerűen akkor is.
Peeta Mellarkot pedig abszolút idegesítő karakternek találtam. A trilógia nagy részében nem tudtam eldönteni, hogy akkor most ő a pasi vagy Katniss. Finncik Odair szerinte sokkal jobb pasi.
2016. október 23. 10:01
![]() |
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 ![]() |
Az egy dolog, hogy Cortez diplomata szülők gyermeke, de ne állítsátok be úgy, mintha annyira pozitív lenne, mert a könyvben végig utálta őket, és nem akart tőlük függni.
2016. október 23. 19:05
![]() |
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 ![]() |
Cortezt nem bírtam. A Szent Johanna gimit elkezdtem olvasni de kb. az 1. résznek az egy negyedénél leraktam, mert Reni uncsi, Virág hülye, ráadásul ez a bizonyos Reni szídta a lovakat és a lovassportokat, és én a nagy lóimádó, ennél felhúztam magam. Ráadásul a gonosz szereplő, a Kinga, tök szimpi csaj és 100%-ban azonosulni tudtam vele.
2016. október 23. 19:08
![]() |
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 ![]() |
És hiányzik Michael Moscowitcz A neveletlen hercegnő naplójából.

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!