Starity

Így reagáltak a celebek Donald Trump győzelmére

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 21. 18:45 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (I Love Paris @ 2016.11.14. 08:54)
Nagyon leragadtál ennél a meleg kérdésnél. Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy az emberek többsége nem akar az utcán parádézó nőnek öltözött b*zikat nézni. Többség dönt. Pont. Ez a demokrácia. Nem az, hogy addig sírnak, amíg az nem lesz, amit a melegek akarnak. Tévedés ne essék. nem érdekel, hogy valaki meleg vagy sem. de rohadtul átestek ők is meg a kis pártfogóik is a ló túloldalára és egyre jobban kiveri a biztosítékot a TÖBBSÉG szemében. Ez pedig, ha nem vették volna észre még nagyobb ellentéteket szül. És nem akarnak sáskarajként a kertjeiken átgázoló illegális bevándorlókat sem. Nem akarlak elkeseríteni, de ez, hogy az embereknek tele a tökük az értelmetlen liberális szarságokkal, mely nem viszi előre sem a nemzeteket, sem az embereket - végig fog söpörni európán is. Olaszország, Ausztria is választások előtt áll, jövőre Németország, Hollandia ahol igencsak meg fog mutatkozni, hogy egyre többen nyitják fel a szemüket. Lesz ahol csúfosan el fog hasalni az eddigi politika és képviselőik. Lesz ahol jól meg lesznek szorongatva és kell még egy ciklus, hogy lesöpörjék a demagóg baloldali maszlagot, amivel elfedik a valódi problémákat. Anglia már bizonyított, hogy mennyire elegük van. Sorra jön majd a többi ország, csak reménykedhetünk, hogy nem lesz túl késő.

Persze, hogy leragadtam nála, amikor a drága egyházzal- ami előtt minden ember egyenlő- takaróznak ilyen esetekben és ráerőltetik mindenki másra ezt a "magyarázatot". Itt pampogtok, hogy a muszlimok ráerőltetik az európaiakra a kultúrájukat, közben meg a többség az ilyen esetekben a "ha idősebb lennél és járnál templomba értenéd" elv alapján ugyanúgy ráerőszakolja, amit gondol a másikra, főleg, "ha ne adj úr isten a mocskos szemétláda nem tartja magát hívó embernek"... -.- Csak akkor jó ez a nagy demokrácia, ha mindenki a saját kis világa szerint tudja csavarni. AZ NEM demokratikus rendszer, ha vallási, bőrszíni vagy identitásbeli különbségek miatt megkülönböztetik az embereket. Egyébként pedig még mindig leragadva, nem parádéznának, ha elfogadnák őket. Ha teljesen megszokottá válna, akkor nem is kéne melegfelvonulásokat tartani, ami miatt mindenki rinyál, mert természetes lenne, hogy vannak melegek is, nem kéne küzdeniük az elfogadásért.
Ha az emberek többsége beszűkült, agymosott hülyékből áll, akkor igenis fel kell szólalni, mert lassan vissza fogunk táncolni ilyen gondolkodásmóddal a kőkorszakba. Én személy szerint szívesebben laknék normális, akármilyen országból érkezett bevándorlók, mint besavanyodott idegengyűlölők között élni. Merkel mama eteti őket, tovább akarnak menni másik országba, nem veszik el a munkahelyet a magyaroktól, akkor meg mit kell szekírozni a szerencsétleneket? Pont hogy ebben az országban élőknek fáj a legkevésbé igazából és nem beképzelt módon a jelenlétük, mégis kimegy az ember a piacra és azt hallja, hogy a sok p*raszt- nem a rendes, földet művelő típus- üvöltözve osztja az észt, hogy "így ezek a rohadt bevándorlók" meg "úgy a rohadt bevándorolók, akik megerőszakolják a nőinket és lenézik őket." Aztán meg a bunkó olyan hangnemben, amit ide nem írnék le, odakiabál a feleségére, hogy milyen- rengeteget finomítva a megfogalmazáson- balfék, hogy fel merészelt véletlenül lökni egy műanyag cserepet. Tipikus példája a társadalom álszent és buta részének.
Az olyan rendszerek, amikről a sok marha ábrándozik már korábban se jöttek be, de annyi eszük nincs, hogy tanuljanak a történelemből. Igenis az a meglátásom szerint a normális, emberi látásmód és szellemiség, amik ezek az "értelmetlen liberális sz*rságok"- téged idézve- hirdetnek. Csak kéne némi IQ, hogy nem a "verjük le őket doronggal, ha nem olyanok, mint mi" intézésmód a működőképes a 21. században -.-
Sajnos kár erről ennyit beszélni, az emberek többsége gyűlöli a másságot, én meg mélységesen megvetem az ilyen előítéleteket. Szóval dűlőre jutni úgyis lehetetlen.
2 felhasználónak tetszik: LaDySmIth, dtsz
2016. november 24. 04:59 #182
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.12.
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Offline offline
Nehéz lenne megmondani, hogy a fenti úgynevezett sztárok, vagy az itteni Hitlery-ajnározó hozzászólók a tudatlanabbak.
2016. november 25. 15:55 #183
- törölt felhasználó -    
A kommentek olvasása szabályosan lelki letargiát okozott számomra. Olyan szócsaták mennek itten, hogy ihajcsuhaj.
Az alapján a viszonylag kevés alapján, amit tudok a két jelöltről, nem tudom megítélni, melyik lett volna jobb, sőt, talán akkor se tudnám, ha tájékozottabb lennék. Ezen amúgy is felesleges rágódni, mert ami történt, megtörtént. Csak remélni tudom, hogy Trump lesz Ronald Reagan 2.0, de legalábbis nem tesz majd (vagy nem hagyják neki) égbekiáltó őrültségeket. Ha így lesz, nem lesz rosszabb, mint az eddigi elnökök. I guess.
2017. február 08. 15:09 #184
- törölt felhasználó -    
Szégyen hogy ez a pancser győzőtt utálom szabad országban élűnk és ezt nevezik elnőknek? szégyen......
2020. május 22. 09:53 #185
whitemoon
whitemoon
visszatérő vendég
 
Státuszpeople keep telling me they know me. no one does
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.01.10.
Hozzászólás: 454
Csatolások: 0
Azonosító: 274564
Offline offline
Na és a Brexit meg is lett...komolyan úgy érzem, hogy a világ, és Amerika is szétesik Trump miatt.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!