Starity

Így reagáltak a celebek Donald Trump győzelmére

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 09. 21:42 #101
welcometothereallife
welcometothereallife
új tag
 
StátuszBe a little bit crazy, just for a fun
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.20.
Hozzászólás: 43
Csatolások: 0
Azonosító: 259088
Offline offline
Ashbenson belátom, igazad van. Vagy lehet.. vagy nem tudom xd a helyzet az, hogy ez az egész helyzet nagyon para, akár haverja Putyinnak ez a szerencsétlen, akár nem.. ekkora hatalmat adni egy ilyen fasznak óriási tévedés volt. ha beváltja a drága ígereteit, akkor jövő ilyenkorra nem lesz az ameriakaiaknak egézség biztosítása..
2016. november 09. 21:43 #102
- törölt felhasználó -    
Idézet (_ToTo_ @ 2016.11.09. 21:22)
Gyűlöletkampány, rasszista, valóban az vagy csak esetleg rossz elszólás vagy az ellenfelek belemagyarázása csak a dolgokba? Értem, amit mondasz, csak nem hiszem, hogy tényleg így lenne, különben mivel magyarázod azt, hogy pl a déli államokat simán nagy fölénnyel nyerte Trump, ahol pedig igencsak nagy többségben vannak az afro-amerikaiak? Nekem a kettő nem áll össze. Ha rasszista lenne, a feketék nem szavaztak volna rá ezekben az államokban. Másik verzió, mégis rasszista, a sok afroamerikai meg sík hülye, hogy mégis rá szavazott, mert olyan elnököt akar, aki utálja őket. Melyik a hihetőbb? Vagy esetleg az illegális bevándorlók miatt titulálják rasszistának? Mert meg akarja állítani őket? Ez nem rasszizmus, hanem józan ész. Szépen néznénk ki, ha lassan kiürülne mexikó és az összes latin-amerikai ország, mert kergetik az amerikai álmot. Aztán meg kiürülne afrika, ázsia, a közel-kelet, mert azok meg jönnek mind az unióba. Ezt akarjuk?


Olyanokat is mondott, hogy az összes bevándorlót ki akarja toloncolni és, hogy szíve szerint csak fehéreket engedne az USA-ba. Szóval ilyen szempontból nem hiszem, hogy csak túlreagálás. A másik dolog pedig tényleg megmagyarázhatatlan, úgy tűnik, hogy vagy ekkora agymosást végzett, vagy ennyire idióták az emberek. Aki nagyon szegény és nagyon kétségbeesett, azt talán meg lehetett vezetni ezzel a "naggyá teszem Amerikát és én leszek a megváltó" szöveggel.
Nekem az a véleményem, hogy teljesen mindegy, hogy milyen országból származnak az emberek, akik a közelemben élnek, ugyanannyi joguk van normálisabb körülmények között élni, ha van rá lehetőségük, mint akárki másnak. Ha pedig háború elől mennek egy országba, ahol feltételezik, hogy nem lövik le őket, akkor főleg. Szóval, ha normálisak az emberek és nem olyan beszűkültek, mint Trump meg a követői, akkor nekem édes mindegy, hogy Ázsiából, Afrikából vagy Latin-Amerikából érkeztek vagy esetleg az adott országban születtek. Elvileg egy szabad világban élünk, akkor meg nincs semmi értelme ennek a nagy "tartsunk magunkat a népességi arányokhoz" elvnek.
--------------------

Egyébként meg igaz, hogy a hozzászólók nem politikusok (bár Trump se az) és szakmailag nem érhetnek hozzá, de józan ésszel fel tudja azt mérni egy 12-18 éves is, hogy annak nincs jó vége, ha egy ilyen mentalitású embernek a kezébe ekkora hatalmat adnak, mert az intézkedései az egész világot érintik így-vagy úgy. A történelem során jó pár példa volt arra, hogy a Trump-féléknek nem való ilyen pozíció. Élesen Amerika meg szintén igaz, hogy nem érint minket, de van az,az apróság, hogy empátia. És aki nem ért egyet a nézeteivel az igenis sajnálja valamennyire azokat, akik azokba a csoportokba tartoznak, akik meg fogják szenvedni az elkövetkező éveket.
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2016. november 09. 21:46 #103
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo
 
Státuszmikrokosmos
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.08.03.
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Offline offline
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz itt. Nagy álmom volt eddig, hogy kiköltözzek Amerikába. Most ez az álom egy kicsit elhalványult. Meglátjuk, mi lesz, a végén lehet, hogy jobb ha maradok a seggemen.
2016. november 09. 21:50 #104
Almaszósz66
Almaszósz66
visszatérő vendég
 
StátuszAlways Keep Fighting!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.16.
Hozzászólás: 384
Csatolások: 0
Azonosító: 227703
Offline offline
Fannycska999 - hát tudod van az a pár ember aki nem ragadnak meg Taylor Sweeftnel-( nem tudom hogy jól írtam-e a nevét mert annyira nem érdekel a nő) meg Zayn Maliknál és képzeld, hogy igen is van aki követi az elnökválasztás alakulását,es esetleg erről még véleménye is van. Persze nyilván akad olyan is akire illik a leírásod. Egyebként pont neked nem kellett volna észt oszatni ha ennyire nem értesz a dolgokhoz. Egyébként arra a mondatodra valszolva hogy Trump valamit nagyon tud- igen valóban nagyon elő tudja adni magát és még a mocskolódásban is átlagonfelül teljesít.
2016. november 09. 22:18 #105
mikaelah
mikaelah
visszatérő vendég
 
Státuszi can't stop me
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.07.
Hozzászólás: 294
Csatolások: 0
Azonosító: 257820
Offline offline
Istenem, úgy csinálnak mintha az új elnökük maga Kim Jong Un lenne. Komolyan, már nevetséges ez az egész "Trump is the new Hitler"-dolog. Én a helyükben nem aggódnék, Amerika így is úgy is, a kőgazdag bankárok, titkos társaságok irányítása alatt áll, azt meg kötve hiszem, hogy Trump fogja magát és koncentrációs táborba küldi fél Amerikát, így teljesen felesleges Adolf Hitlerhez hasonlítani, aki megjegyzem már rég a halottak táborát erősíti, így felesleges állandóan minden alkalommal felemlegetni. Nem vagyok Trump elkötelezett híve, sőt egyáltalán nem szurkoltam neki, sem Clintonnak. Viszont a legtöbb celeb, aki Clintonnak szurkolt nem hiszem, hogy valójában komolyan is gondolta, de az ő agyuk is kivan már mosva rendesen. Ki nem állhatom Amerikát, úgyhogy szerencsére azon veszély nem fenyeget, hogy majd kiakarnék oda menni.
4 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Beyla, Elody, Harlow
2016. november 09. 22:21 #106
- törölt felhasználó -    
Almaszósz66,nem kell Trumpot úgy beállítani mint az ördögöt,Clintont meg mint egy angyalt vesztett és most összedől Amerika,mert sajnos a legtöbb nagy Clinton párti azzal sincs tisztában hogy a legesélyesebb demokrata nem is Clinton volt,hanem Bernie Sanders,de mivel az első afroamerikai elnök után jöjjön az első nő,így Clintonnak segítettek.Szóval nem csak Trump az aki nagyon elő tudja adni magát wink.gif
2016. november 09. 22:24 #107
Brandy
Brandy
♥Pizza♥
 
Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.02.
Hozzászólás: 5349
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Offline offline
Megnyerte nem baj mi is meg fogjuk érni a 3 világ háborút csak mi már nem fogjuk túlélni biggrin.gif mint annó akiknek sikerült mert már nagyon fejlett lett a világ... :"DDDD
2016. november 09. 22:31 #108
Lunes
Lunes
visszatérő vendég
 
StátuszUB: Jin
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.04.15.
Hozzászólás: 467
Csatolások: 0
Azonosító: 173511
Offline offline
@_ToTo_ A déli államokba többségben vannak az afro-amerikaik? Melyik bolygón? Vannak feketék bőven, de nem többségben, még ha a hispán származásúakat nem is tekintjük, így is 50%+ fehér van.
2016. november 09. 22:33 #109
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦
 
StátuszAbsque pugna non est victoria.«
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.01.19.
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Offline offline
Nagy vágyam volt, hogy kijuthassak az USA-ba, és ott éljek. Na, ezt most újra kell gondolnom..
2016. november 09. 22:47 #110
ilus1996
ilus1996
~Hope~
 
StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.28.
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Offline offline
Ez van Amerika, végül is ti választottátok.
2016. november 09. 22:49 #111
- törölt felhasználó -    
Egyébként mi bajuk van ezzel a csávóval? Nem szimpatikus nekem sem..de mit tett hogy ennyien utálják??
2016. november 09. 23:09 #112
Diomendes
Diomendes
 
StátuszI'll be needing stitches..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.06.
Hozzászólás: 538
Csatolások: 0
Azonosító: 220652
Offline offline
Nem hiszem, hogy Hillary bármivel is jobb lenne. Nem azt kell nézni, hogy férfi vagy nő. Egyik sem jobb a másiknál, mindkettőnek megvannak a hibái (elég sok), nincs "jó" választás. A Brexittől is el voltak ájulva az emberek, mégsem haltak éhen az angolok. Mindeki úgy jósolja itt megfelé a jövőt, mintha csak Nostradamus lenne. Várjuk ki a végét.
2016. november 09. 23:19 #113
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Már nyáron megmondtam, hogy a Clinton versus Trump párbajból az utóbbi fog kikerülni győztesként. Szóval, amikor ma az egyik szülő a munkahelyemen kikérte a véleményemet e témával kapcsolatban, abszolút nem tudtam meglepettséget mutatni. Egyszerűen ideje volt már annak, hogy a Demokrata párt visszavegyen a sebességből és egy másik politikai párt kerüljön hatalomra. Hogy örülök neki? Nem. Sajnos nem adódott lehetőségem arra, hogy elmenjek az amerikai konzulátusra és letegyem a voksomat, de még mindig úgy érzem, hogy Clintonra szavaztam volna, hiába ment ellene hónapok óta az a bizonyos lejárató kampány. Az meg kicsit megmosolyogtatott, amikor olyan kommenteket olvastam, hogy Trump ilyen meg olyan sz*r elnök lesz, nincs tapasztalata, hiszen médiaszemélyiség és nem politikus. Ezen állítások mind igazak, de most is itt van az a bizonyos DE. Szerintetek - tök mindegy, hogy Clintonra vagy Trumpra reflektálunk - ezeket az elnök jelölteket nem irányítja senki sem a háttérből? Ó, dehogyisnem! Ahogy Clintont dísznek tituláltátok, Trump sem lesz más. A szenátusban megannyi hataloméhes megalomán egyed van. Szerintetek ki fogja neki megmondani, hogy mit csináljon? Hát ők. Tök jó, hogy Trump van orrba-szájba szidva, de most, hogy így tüzetesebben belegondolok, ez egyáltalán nem Trumpról szól, hanem a Republikánus párt hatalomra jutásáról. Nem több ez az egész cirkusz, mint undorító és még annál is mocskosabb politika, kérem szépen. Végig követtem mindkét fél kampányolását, és amíg ti elvakultan igyekeztek ráerőszakolni a másikra a véleményeteket, ami kb. abból áll, hogy Trump diszkriminál minden olyat, aki abnormálisnak minősíthető a mai társadalmi normák szerint, vannak olyan ötletei, amikkel egyet tudok érteni. Úgy, ahogyan Toto is említette az egyik hozzászólásában, igen is küldje haza a mexikóiakat. Úgy, ahogyan te sem kapnád meg füttyszóra a zöldkártyát vagy a munkavállalói vízumot, akkor nehogy már egy illegális bevándorló jobb életszínvonalon éljen már, pedig elvileg Neked, mint magyar állampolgárnak is jogod van hozzá. Csak, mert valamelyik hozzászólásban olyat is olvastam, hogy bárkinek joga van a jobb életszínvonalhoz. Ezt mondjátok annak a nőnek, aki ma reggel melóba menet sírva könyörgött nekem, hogy adjak neki pár száz forintot, ugyanis nincsen pénze arra, hogy a nagyon beteg gyermekének kiválthassa az antibiotikumot. Szerintem inkább ezzel kellene foglalkoznunk és nem amellett kampányolni, hogy szegény illegális mexikói bevándorló mindenféle adózás nélkül nem tud egy rakás lóvét összeharácsolni magának kuli fekete munkákból. unsure.gif Sajnálom, de ez engem abszolúte hidegen hagy. Igazából úgy gondolom (vagy éppen a tömör véleményem), hogy Amerika kib*szottul éhezik már arra a III. vh-ra, az a nagy helyzet. Egyértelmű, hogy a Republikánus párt háborúzni akar, ezért nyerették meg a választást Trumppal. Aki tudott olvasni a sorok között, és nyomon követte fél éve ezt a huza-vonát, annak nem okoztak meglepetést az eredmények, hisz minden azt sejtette, hogy Clinton ezúttal elvesztette a csatát. Alapvetően is hőbörgött az amerikai állampolgár, hogy miért reformálja meg a fegyverjogokat, ami miatt még jobban orroltak rá, ezt pedig az a bizonyos e-mail botránya tetézte. Pluszban eléggé úgy fest a dolog, hogy valamilyen turpisság még volt Clintonék háza táján, de ugye ezt nem hozták nyilvánosságra. Engem inkább az aggaszt, hogy mi lesz itt Európában. Mert az megint csak tök jó, hogy irosgáljátok azokat a kommenteket miszerint ki akartatok költözni, már nem mentek stb. Mert miért? Nyugi, nem amerikai földön fog menni a fight, hanem itt, ahol élünk, Európában. Ha az USA anno leszarta mi lesz a Közel-Keleten (hisz nekik kellett az olaj), gondoljátok, hogy érdekelni fogja az európai? Magasról le fogja sz*rni azt, hogy itt hány ember fog meghalni, hisz csak az önös érdeküket nézik és nézték mindig is.

Idézet (Lunes @ 2016.11.09. 22:31)
@_ToTo_ A déli államokba többségben vannak az afro-amerikaik? Melyik bolygón? Vannak feketék bőven, de nem többségben, még ha a hispán származásúakat nem is tekintjük, így is 50%+ fehér van.

Én éltem kint a családommal, és a déli államok térségében. Tény, hogy Florida és Georgia államában például jóval több az afro-amerikai, mint az ország többi államában. Még, ha nem is többségben élnek, de jóval több néger él a délen, mint a közép - és az északi térségekben. Szerintem.
1 felhasználónak tetszik: mikaelah
2016. november 09. 23:25 #114
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty
 
StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.01.10.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Offline offline
Látom a magyar tinédzserek egy kő alatt élnek.
HOGY MIÉRT ROSSZ TRUMP??????
-rasszista
-nők jogai ellen van
-lmbt
-szexuális zaklató
-bűnöző
Tudjátok egyáltalán twitter-en hány olyan tweet-et látok minden percben emberektől, akiket követek és szeretek, hogy K*RVÁRA MEG VANNAK IJEDVE???
Miért utálja őt mindenki??? Anyám, na menjetek szépen a guglira.
ÉS!!!!!!!!
Nem csak Amerikára van ez hatással, hanem az egész világra. Akár a harmadik világháború is kezdetét veheti az, hogy Trump-ra bízták a nukleáris fegyvereket, a katonaságot stb...
Hillary sem jobb sokkal, DE Ő NEM ANNYIRA SZOCIOPATA, mint Trump.
Adam Lambertnek milyen igaza van!! Meg úgy mindenkinek, de neki tényleg...
2016. november 09. 23:36 #115
Domipetra
Domipetra
visszatérő vendég
 
StátuszGîl síla na lû govaded.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.05.15.
Hozzászólás: 198
Csatolások: 0
Azonosító: 243796
Offline offline
Na lehet készülni a világháborúra..taps taps minden rohadt politikusnak.
2016. november 09. 23:45 #116
dori08
dori08
 
Státusz#kisskisss
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.15.
Hozzászólás: 974
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Offline offline
Miley Cyirus vinnyogása!!!smileeee.gif)) Juj, de undorító, álszent kis liba, fujj, ül a milliárdjai felett és sír, beszarás!smileeee.gif) Én olyan jót kacagok rajta:)) Bár, tény, hogy most fognak igazán nekimenni Trumpnak, és félő, hogy kicsinálják..remélem nem így lesz! És persze remélem, hogy Magyarországgal jó lesz a kapcsolata az USA-nak, jobb, mint Obama idejében!! Nagyon nagyon remélem!! Nem várok Trumptól csodát, de hátha..! Akárhogy lesz, Clintonnál így is úgy is jobb! Maite Sandra: amiket felsoroltál, azok rágalmak, és egyszerű hazugságok, amiket sokan benyeltek, de sokan nem. Kicsi vagy még, nem értheted, de majd ha nagyobb leszel, átlátod (remélhetőleg) és kívánom, hogy kihúzd az arcodat, a drágalátos "követetteid" seggéből, és kicsit a számítógép helyett a valódi világot választanád! A példaképeid nyomorékok, és szándékosan befolyásolják az embereket. Bocs a kemény hangvételért, de ébresztőőő. Gugli?tongue.gif Hát maga a hatalmas GUgli is Clinton mellett van:)) Sose fog jót írni Trumpról, max egy két blogon fogod olvasni az igazságot. jaj ne legyetek már ennyire butuskák, nem akarok veszekedni főleg nem politikán, de basszus..Igazából sokkal sokkal jobban belemehetnék, de egyrészt felesleges, másrészt pedig akkor a fél éjszakát ennek elemzésével tölteném, pedig megvan ám a hosszas véleményem róla.
2016. november 09. 23:50 #117
dori08
dori08
 
Státusz#kisskisss
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.15.
Hozzászólás: 974
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Offline offline
Pontosan, pedofilokkal cimborált!!!!
Istenem milyen álszent emberek vannak már itt.Azt miért nem írjátok le vagy írták le az amerikai celebek ,hogy Hilary pedofilokat védett bírósági tárgyaláson vagy hogy a terroristákat szerinte nem kell elítélni sokkal inkább megérteni és elfogadni? Mert arról nem szól senki ,hogy Hilary is szétb.szta volna (ennél jobban) azt a drága, édes, egyetlen Amerikát mert túl akaratos és álszent lett volna. Két dolog van ami jó Amerikában a Rock and Roll és a McDonalds és Trump mindakettőt felfogja lendíteni
2016. november 09. 23:51 #118
dori08
dori08
 
Státusz#kisskisss
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.15.
Hozzászólás: 974
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Offline offline
Bocsánat, ez nemérdekel felhasználó kommentje volt, csak bemásoltam hogy azért lássátok ezt is
2016. november 09. 23:54 #119
dori08
dori08
 
Státusz#kisskisss
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.15.
Hozzászólás: 974
Csatolások: 57
Azonosító: 149299
Offline offline
Alice and Sassy
Alice and Sassy Aha, első színes bőrű elnök. és mi van az indiánokkal? Ja, hogy őket kiirtották? Bocs.
2016. november 10. 00:01 #120
N.k
N.k
[tau'ri]
 
StátuszWitcher ♥️
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.22.
Hozzászólás: 3345
Csatolások: 111
Azonosító: 74720
Offline offline
Ennyi hülye embert,édes istenem.Akármelyik nyer,nem fog változást hozni,főleg nem pozitívat.EGyik ugyanolyan mint a másik,politikusból van.Azok meg sosem normálisak és megbízhatóak...
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!