Starity

Így reagáltak a celebek Donald Trump győzelmére

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 11. 08:46 #141
I Love Paris
I Love Paris
 
StátuszJ'aime Paris
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.24.
Hozzászólás: 593
Csatolások: 0
Azonosító: 164330
Offline offline
Nem Trumptól kell félteni a demokráciát, hanem azoktól, akik képtelenek elfogadni és tiszteletben tartani az emberek akaratát, kedves celebek és kommentelők.

Azok az emberek, akik nem hajlandóak tiszteletben tartani a választók akaratát, megkérdőjelezik a döntés jogosultságát, azok valójában a demokrácia igazi ellenlábasai. A demokrácia és az adott választási rendszer ugyanis nem csak addig számít legitimnek, amíg számukra megfelelő a végkimenetel. A demokrácia ilyen, ha valaki pedig nem tudja betartani a szabályait, képtelen méltósággal viselni a vereséget, akkor felesleges annak az éber őreként tetszelegni.

Trump győzelme a vég kezdete lehet, de nem a demokráciáé, hanem a liberális véleménymonopóliumé.
2 felhasználónak tetszik: lpmaskmancick, Harlow
2016. november 11. 11:01 #142
- törölt felhasználó -    
Azért megnéztem volna szerda reggel a Wall Streetet, amikor kinyitott a tőzsde... Akkorát zuhant a dollár, hogy csak úgy reccsent.

Lassan kezdődik a mi generációnk nagy háborúja. Lehet akár harmadik világháborúnak is hívni. A feszültség egyre nő a világban, nem sokáig lehet már a békét mesterségesen fenntartani. Csúnya idők jönnek. De igazából ez egy természetes folyamat. Csak egy száz éve még nem atommal vívták a harcokat. És most egy olyan ember kezébe került az amerikai nukleáris indítókód, mint Trump.
Trump megválasztásával mi is szívunk, nemcsak Amerika. Egy szóval sem mondom, hogy Clinton jobb lett volna (khm, khm... Bernie Sanders? Smafu?). De nem akarom látni ennek a végét.
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2016. november 11. 12:41 #143
adamski
adamski
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.25.
Hozzászólás: 54
Csatolások: 0
Azonosító: 162672
Offline offline
Idézet (Beyla @ 2016.11.11. 00:24)
A próféta szóljon belőled, és teljes szívemből remélem, hogy nem fogunk megélni egy újabb világháborút. Miből gondolod, hogy hülyeség lenne? Szerintem ezt te sem tudhatod, így ennyi erővel én is kijelenthetném, hogy hülyeség az amit leírtál. Ez a te véleményed, amit én elfogadok, de abszolút nem értek vele egyet. Trump az elmúlt pár hónapban nem csak az illegális bevándorlók kitoloncolására is reflektált, hanem a muszlimokra is. Többször tett olyan megjegyzést, amivel arra óhajt rávilágítani, hogy erőszakos úton akarja megállítani a terrorizmust. És mint tudjuk, az erőszak, erőszakot szül. Putyin agya is egyszer el fog durranni, és ezek ketten egymás keblére borulva fognak lőni, robbantani, ha az európai migráns válság nem fog megoldódni. Most ugyan elcsendesedett ez a téma, hisz már nem számít újdonságnak, de attól még Németországban és Európa északi térségében még mindig randalíroznak. A Republikánis párt (csak elég a wikit felütni) radikális és erőszakos. Ezért is nevettem a legtöbb hozzászóláson, mert az, hogy nem támogatják a homoszexuálisok házasságát, rasszisták stb., még mindig nem olyan súlyos az, amit alapvetően még támogatnak. Csakhogy néhány példát említsek - támogatják a fegyverjogokat és a fegyvertartást (Clinton részben itt b*szta el), ami mellett iskolákban (!) meg akarják szüntetni a fegyvermentes tereket, pluszban ellenzik az abortuszt, tehát minden nőnek meg kell szülnie a gyermekét, akár akarja, akár nem, akár el tudja látni, akár nem. Valamint a Republikánus párt neokonzervatív külpolitikát folytat, ami még nagyobb okot ad az aggodalomra. Lehet, hogy csak vaklárma és csupán csak az ördögöt festjük a falra, de akinek van némi gőze a Republikánus párt elmúlt száz éves politikájáról, annak a fejében jogosan fordul meg a háborúzás gondolata. Főleg, hogy George W. Bush robbantotta ki azt a háborút, ami jelenleg is folyik Afganisztán-Irak térségében a finomítatlan olaj okán. Szerintem elgondolkodtató, ha mindezeket górcső alá vesszük, és egyáltalán nem biztos az, hogy világbéke lesz az elkövetkezendő pár évben.


Szervusz,Beyla.Nem akarok elmérgesedett vitát,tiszteletben tartom a véleményedet.
Arra gondoltam,"3.világháború" kapcsán,hogy Oroszország és a nyugatabbra fekvő országok között nem lesz már ilyen.Gondolj bele,50 év hidegháború alatt el tudták kerülni,nem lehet az olyan nagyon nehéz dolog.Ezek egytől egyig nyugati,keresztény kultúrájú országok,sok közös érdek,gazdasági és egyéb kapcsolat fűzi össze őket.Együtt vesznek részt a nemzetközi békeműveletekben,az űrkutatásban,stb.
Szerinted kire,kikre "lőnének,robbantanának" Trump és Putyin?
A migránsválságot meg csak békés eszközökkel lehet megoldani.Biztos vagyok benne,hogy ezzel valamennyi államfő,politikus tisztában van.Segítséget kell nyújtani azoknak,akiknek tényleg szükségük van rá.Nem a szerencsétlen menekültek tehetnek arról,hogy etnikai alapon emberirtás zajlik a hazájukban,hanem azok a fanatikusok,akik nem képesek a más vallásuakkal,származásuakkal,bőrszínűekkel békében egymás mellett élni.
Szaddámért,Oszamáért meg ki sír?Terrortámadásokra,merényletekre-sajnos-nem elég szóban reagálni.Szerintem igazolható az is,hogy az olajat nem akarták átengedni a Szaddám Huszeinhez hasonló diktátoroknak.Gondolom,nem szükséges ecsetelnem,hogy miféle emberekről van szó.bizonyos esetekben az ilyen nemzetközi katonai beavatkozás szükséges lehet(Kadhafi,ISIS,stb.).Nem mondom,hogy ez jó dolog,de tény.
Nem mondom,hogy szeretem Donald Trumpot.Nem szeretem.De szerintem,és hangsúlyozom:szerintem még mindig jobban jártak vele,mint Mrs.Clintonnal.Hozzá kell tennem,vele sincs különösebben bajom.Nem jobban,mint más politikusokkal legalábbis.
Az abortusz,a fegyvertartás és hasonlók mindig is vitatémák voltak,nem csak Amerikában.hanem szerte a világon.
Náluk sokkal komolyabb gyökerei vannak a szabad fegyverviselésnek,gondoljunk csak a vadnyugati hagyományokra,stb.
Személy szerint,ha valaki emberiességből nem helyesli az abortuszt,azt sem kell feltétlenül száz százalékig elítélni.Nyilván,a legtöbben úgy gondolják,hogy ez amolyan szükséges rossz.
Ugyancsak túlzás lenne,azt mondani,hogy a republikánusok mind rasszisták.Biztos van közöttük egy-kettő,de biztosan nem mind.És nyilván nem mind homofóbok sem.Én is elítélem az ilyesmit.Ismerek amerikai embereket,akik republikánus szavazók és semmi bajuk nincs általánosságban senkivel.Sem melegekkel,sem színes bőrűekkel,sem senkivel.Nekem sincs.
Gondolj bele,nyilván a világ minden pontján vannak jó és rossz,értelmes és buta emberek egyaránt.
2016. november 11. 13:16 #144
I Love Paris
I Love Paris
 
StátuszJ'aime Paris
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.24.
Hozzászólás: 593
Csatolások: 0
Azonosító: 164330
Offline offline
Idézet (adamski @ 2016.11.11. 12:41)
S
A migránsválságot meg csak békés eszközökkel lehet megoldani.Biztos vagyok benne,hogy ezzel valamennyi államfő,politikus tisztában van.Segítséget kell nyújtani azoknak,akiknek tényleg szükségük van rá.Nem a szerencsétlen menekültek tehetnek arról,hogy etnikai alapon emberirtás zajlik a hazájukban,hanem azok a fanatikusok,akik nem képesek a más vallásuakkal,származásuakkal,bőrszínűekkel békében egymás mellett élni.


Részben egyet értek, de a migránsok 70-80%-a nem menekül sehonnan, csak a jobb élet reményében jön. Ráadásul követelőzik, hogy melyik országba akar eljutni. Így viselkedik egy menekült? Aki valóban menekül, az örül, hogy átér élve a határon, ahol nem lőnek rá, nem pedig leáll tüntetni többedmagával, hogy ő melyik országban akar élni.

A fanatikusok pedig ők, nem a keresztény európaiak. Mi tudunk együtt élni kínaival, indiaival, örménnyel, arabbal stb. Megférünk egymás mellett, ahogy a vallásaink is. A muszlimok követelőznek még több mecsetért, hogy építsünk nekik. Próbáljunk meg mi templomot építeni náluk... lefejeznének érte. Mi az ő szemükben hitetlenek vagyunk, ők azok, akik semmibe veszik a mi kultúránkat, vallásunkat. És ezért mi vagyunk lerasszistázva? Nem normális dolog ez kérem.
4 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, lpmaskmancick, Elody, Harlow
2016. november 11. 13:30 #145
Modell Fanok4
Modell Fanok4
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.11.07.
Hozzászólás: 670
Csatolások: 439
Azonosító: 251456
Offline offline
Én Hillary mellett állok.
2016. november 11. 13:48 #146
- törölt felhasználó -    
Idézet (cultus96 @ 2016.11.10. 16:33)
Egy nöt elnöknek ugyanmàr. Nèmetorszàgba Merkel kisasszony van nèzzètek mi lett belöle.

Ez mondjuk ebben a formában nem igaz, Margaret Thatcher például bitang jó miniszterelnöke volt az Egyesült Királyságnak, sokak szerint a valaha volt legjobb, de a TOP 5-ben mindenki szerint benne van. Rajta kívül is még voltak kiváló női vezetők a történelemben.
Egy elnök nem attól lesz alkalmatlan, hogy nő, hanem attól, hogy milyen nézeteket képvisel, és ez az, amiben Merkel és Clintonné egyaránt elbukott.
Könnyű úgy PC-nek lenni, hogy ők közvetlenül nem érzik a hatását, mert eléggé izoláltan élnek a hétköznapi emberektől, gondolom testőreik is vannak, nyilván nem ők vannak kitéve annak a veszélynek, hogy felrobbantják őket a plázában, meg ilyenek.
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2016. november 11. 13:54 #147
oranje31
oranje31
visszatérő vendég
 
Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.01.20.
Hozzászólás: 445
Csatolások: 0
Azonosító: 49968
Offline offline
jobb mint clinton obama bush
2016. november 11. 14:13 #148
tobymac
tobymac
új tag
 
StátuszTobyMac FAN
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.27.
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 186737
Offline offline
Ennek így kellett lennie. Az többség döntött! smileeee.gif
2016. november 11. 16:08 #149
anzi
anzi
 
StátuszHey girl, open the walls, play with your dolls..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.30.
Hozzászólás: 870
Csatolások: 0
Azonosító: 148296
Offline offline
Gyalázat azaz ember. sad.gif
2016. november 11. 16:29 #150
DrectionFanGirl
DrectionFanGirl
visszatérő vendég
 
StátuszOne Dream...One Band...One Direction
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.29.
Hozzászólás: 186
Csatolások: 0
Azonosító: 255979
Offline offline
MIÉRT? Nem értem, hogy miért kell egy olyan amerikai elnök, aki nyilvánosan rasszista, nem mellesleg szexista is. Aki látta már Trump egyik beszédét is, az tudja, hogy miről is beszélek......Gratulálok, Amerika, újabb szégyen ért. Ezért csakis gratulálni tudok.............
2016. november 11. 17:59 #151
Cica24
Cica24
visszatérő vendég
 
Státusz#Iloveme
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.10.03.
Hozzászólás: 307
Csatolások: 0
Azonosító: 260122
Offline offline
Jáj ez az ATV-n is vót h miket írtak a celebek Madonna katy perry meg miley cyrus
2016. november 11. 18:04 #152
sz.csenge
sz.csenge
visszatérő vendég
 
StátuszEurovision Song Contest <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.27.
Hozzászólás: 381
Csatolások: 0
Azonosító: 214123
Offline offline
ezzel nagyot esett amerika a szememben
2016. november 11. 18:42 #153
- törölt felhasználó -    
Jézusom...ezt nem tudom miért kellett ?
2016. november 11. 20:25 #154
Jane Lavinia
Jane Lavinia
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.10.16.
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 250713
Offline offline
Azt persze mindenki elfelejti, hogy Bill Clinton elnöksége alatt megerőszakol egy fiatal nőt (nem Lewinskyre gondolok) és Hillary tussolta el az egész ügye.
Megjegyzem ez a 13 éves gyereket erőszakolt Trumb egy baromság. Az egész média liberális persze hogy Hillary mellett álltak és sározták Trumpot. Aláírom hogy a nőkről nem nyilatozott tisztelettudóan, de Amerikának sokkal jobbat tesz mint Clinton.
Továbbá ha Clinton nyert volta megtámadta volna Oroszországot, amiből atomháború is lehetett volna, az pedig mindenki végét jelenti, beleértve Magyarországot is. Ja és amúgy Ronald Reagen-t is ugyanígy szidták annak idején és ma a legjobb elnökök tartják számon amerikában.
1 felhasználónak tetszik: lpmaskmancick
2016. november 11. 20:26 #155
Jane Lavinia
Jane Lavinia
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.10.16.
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 250713
Offline offline
*Reagent a legjobb elnökök között tartják számon Amerikában
2016. november 11. 20:28 #156
Jane Lavinia
Jane Lavinia
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.10.16.
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 250713
Offline offline
oranje31 egyetértek
2016. november 11. 21:34 #157
starity girl2000
starity girl2000
chill
 
StátuszDammit
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.09.07.
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Offline offline
uhh látom nem örülnek. jó nagy felháborodást keltett ez az ügy azt meg kell hagyni.
én nem vagyok benne a politikai ügyekben, nem is érdekel, de azt hallottam hogy clinton utálja Magyarországot, ebből kiindulva pedig egyértelmű hogy trumpot részesítem előnyben. kíváncsi vagyok milyen idők fognak járni az elkövetkezendő években..
2016. november 11. 22:19 #158
Sz.Flóra
Sz.Flóra
új tag
 
StátuszA fagyi finom
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.10.28.
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 214226
Offline offline
Ezzel amerika nagyott esett a szememben
2016. november 11. 22:30 #159
CrazyMonster
CrazyMonster
új tag
 
StátuszNem a csoda hiányzik a világból, hanem a csodálat
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.11.
Hozzászólás: 36
Csatolások: 0
Azonosító: 260842
Offline offline
Én nem értek a politikához, de az ,hogy Trump lett az elnök nagyon rossz az USA számára mad.gif Én mondjuk Hilary-ért sem voltam oda sad.gif két rossz jelölt közül pont a legrosszabra szavaztak a legtöbben unsure.gif
2016. november 12. 08:30 #160
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gothic01 @ 2016.11.09. 19:56)
Egy embert a tettei és a kijelentései alapján szokás megítélni, Trump a tettei alapján pedig lenézi a nőket, zaklatja őket és csak egy valamire tartja őket hasznosnak, továbbá utál minden kisebbséget és homofób is. Szóval erre végkép nem mondható a részemről az, hogy előítéletes vagyok, mert pont hogy erősen megvetem az előítéletes embereket. Ha pedig már meg tudom állapítani, hogy valaki előítéletes-e, akkor nem "előre ítélek", mert az ismeretemben van elég információ, ami alapján véleményt tudok róla nyilvánítani. 
Szóval, ha nem az ékesszóló, lenéző kijelentései és a latinok meg a feketék irányába gerjesztett gyűlöletkampánya, azaz a viselkedése alapján ítéljem meg, akkor szerinted mi alapján? A csábos mosolya és a csini frizurája miatt, mint a sok liba, aki a "Womens for Trump" táblákkal ugráltak köldökig dekoltált pólókban?  rohog.gif

Tévedsz egy embert nem a szavai alapján lehet megítélni, hanem a tettei alapján. Enged meg, hogy idézek egy dalszöveget egy rappertől: "Only God Can Judge Me"
Ami magyarul annyit tesz: Csak Isten Ítélhet El. Szerintem eh nagyon igaz.
Egyébként meg, ha már megválasztották, miért nem várják meg milyen elnök lesz? Én úgy gondolom, hogy ráfér a világra és az országra is, hogy normálisan vezessék. Ez a liberalizmus vad hajtása volt, amit Obama csinált az években. Mindenkinek volt joga mindenhez, de ha a kötelezettségekről volt szó, mindeki mindenhonnan kihúzta magát. Obama meg nem mert szólni csak, hogy ne forduljon ellene senki. Trumpnak igaza van a bevándorlókkal szemben. Valamint, ha ránézel néhány amerikai nőre, azért eléggé botrány, ahogyan öltöznek és viselkednek. Semmi erkölcs és tisztelet nincs bennük és majd csodálkoznak, ha megerőszakolják őket.
Nem azt mondom, hogy Trumpnak igaza van és mellette állok, de várjuki a végét.
Nem tudom azt tudod-e, hogy Obama akkora szabadságot alkotott, hogy az egyházaknak tilos a melegekről beszélni. Ez milyen demokráciánam felel meg? Védjük a melegeket, a pap meg azt mond ami törvénybe van írva? Oké tudom, hogy a papok sem szent életűek, de az egyház tiltja a melegeket és igazuk van.
2 felhasználónak tetszik: lpmaskmancick, _ToTo_
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!