Az egyéniség győzött ma az X-Faktorban, így bent maradt Liza, és Dánielfy Gergő búcsúzott.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Soulbreakers és Dánielfy Gergő búcsúzott ma az X-Faktortól
2016. november 12. 23:26
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
A Soulbreakers-t nem értettem, mert szerintem jó formáció, de hát úgy tűnik nincs igény az ilyen fajta zenekarra.
A párbajt illetően sokak szerint Lizának kellett volna kiesni. Szerintem pedig jobban jártunk ,hogy Gergő esett ki. Nekem őszintén szólva semmi sem maradt meg belőle, még a hangja sem. Azt se értettem ,hogy a mentorházba, hogy kerülhetett, mikor hamis volt eléggé a tábor alatt. Persze helyes srác meg minden, de egy csepp érdekesség sincs benne. Tucat. Unalmas. A Lizának szerintem inkább egyedi hangja van, olyan, amit akkor is felismernék, ha a rádióból hallgatnám. Ezért gondolom úgy, hogy jó döntés volt.
Egyébként megint csak Dmitrij miatt volt érdemes megnézni, különben már általánosságban vannak dolgok, amiket már unok.
A párbajt illetően sokak szerint Lizának kellett volna kiesni. Szerintem pedig jobban jártunk ,hogy Gergő esett ki. Nekem őszintén szólva semmi sem maradt meg belőle, még a hangja sem. Azt se értettem ,hogy a mentorházba, hogy kerülhetett, mikor hamis volt eléggé a tábor alatt. Persze helyes srác meg minden, de egy csepp érdekesség sincs benne. Tucat. Unalmas. A Lizának szerintem inkább egyedi hangja van, olyan, amit akkor is felismernék, ha a rádióból hallgatnám. Ezért gondolom úgy, hogy jó döntés volt.
Egyébként megint csak Dmitrij miatt volt érdemes megnézni, különben már általánosságban vannak dolgok, amiket már unok.
2016. november 12. 23:30
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Egyaltalan nem ertek vele egyet. Nem igazsag, hogy megint egy tehetseges, jo hangu enekest kuldtek haza egy nyekergos, nullahangu csaj miatt, akinek egyetlen tehetsege a gitarozas. Lizanak mar az elso adasban ki kellett volna esnie. Nem igazsagos, hogy Gergo kiesett, nem neki kellett volna, fenyevekkel jobb Lizanal. Nagyon sajnalom, hogy igy alakult:( Remelem, Gergo nem adja fel az eneklest es hallunk meg rola!
2016. november 12. 23:32
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849867 Azonosító: 6038 offline |
Tóth Gabi úgy nézett ki, mint egy tévés jósnő.
A Soulbreakersért pedig szerintem nem kár. Alexet sajnálom, bár akárki kapja az együtteseket, ugynanígy járt volna. Fölöslegesek, úgyis mindig csak az énekest véleményezik a mentorok, ennyi erővel pedig nyugodtan indulhatott volna az énekesük szóló előadóként is. A Jáger Kingára ráaggatott jónősködés elég erőltetett, de a mai előadása tetszett, és Barbié is.
Nálam a nyertes még mindig Dmitrij. Tökmindegy mit énekel, és milyen idétlen nadrágot adnak rá, úgyis jó lesz. És amúgyis: "Egy kopac kukac kokac".
A Soulbreakersért pedig szerintem nem kár. Alexet sajnálom, bár akárki kapja az együtteseket, ugynanígy járt volna. Fölöslegesek, úgyis mindig csak az énekest véleményezik a mentorok, ennyi erővel pedig nyugodtan indulhatott volna az énekesük szóló előadóként is. A Jáger Kingára ráaggatott jónősködés elég erőltetett, de a mai előadása tetszett, és Barbié is.
Nálam a nyertes még mindig Dmitrij. Tökmindegy mit énekel, és milyen idétlen nadrágot adnak rá, úgyis jó lesz. És amúgyis: "Egy kopac kukac kokac".
2016. november 12. 23:40
mrs.garritsenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258041 offline |
Nekem Kristof hianyzik:(
2016. november 12. 23:47
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Nagyon sajnálom, hogy pont a két kedvencemnek kellett versenyeznie. Azt még jobban, hogy Gergő ki is esett. Remélem mostantól tényleg azok fognak kiesni akik meg is érdemlik. A Jaggersel sem értettem egyet, hogy kiestek, most pedig sem a Soulbreakerszel sem Gerivel nem értek egyet. Borzalmasan tehetséges emberek, és pont ők esnek ki. Ónodi Janikának kéne inkább távoznia, egyáltalán nem a műsorba való. Sokszor már komolyan azt hiszem rá, hogy olyan, mintha egy lány énekelne.
2016. november 13. 00:25
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Előbb utóbb úgyis kiesnek volna,mondjuk én most Lizát küldtem volna el.Szerintem Ricsi-Dimitry-Barbi döntő lesz.Az én kedvencem Dimitry:)
2016. november 13. 00:53
starkinggirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 221226 offline |
Nem értem miért minden héten a kedvenceim esnek ki. Sajnálom hogy Gergőnek távoznia kellett mert nagyon tehetséges és igazán jó hangja van. Hiszen ez elvileg egy tehetség kutató ahol azt kutatják hogy kinek milyen jó a hangja és nem azt hogy ki milyen egyéniség...
2016. november 13. 01:10
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Sokkolt, hogy a Soulbreakers kiesett. Úgy látszik csak az ilyen Ricsi félékre van szükség ebben az országban. Attól hogy sokak szerint milyen kis cukika, az nem egybe vehető a hangjával, ami egyenlő a nullával. Ne is beszéljünk erről a Liza csajról, azt hittem , hogy megsuketulok, amikor elkezdett énekelni. Borzasztó volt. Inkább Gergőnek kellett volna bent maradnia. Na mindegy. Soulbreakers, Február 4-én találkozunk ohh, És azt hittem meghalok amikor megláttam Écskat abban a fekete ruha összeállitásban. Hogy lehet valaki ilyen rohadt gyönyörű? Najó. Abbahagytam.
2016. november 13. 01:49
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
HáÖrülök, hogy Esztike után Soulbreakers is kiesett, ideje volt már. Ritka gyenge egy csapat. Remélem nem hallok felőlük többet.
2016. november 13. 08:18
Nagyon sajnálom mindkettőjüket:( Pedig jók voltak:(
2016. november 13. 08:40
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Mi az, hogy a Liza jobb, mint a Gergő? Csak azért a Lizát juttatták tovább, mert ő egy "egyéniség", mert "különc".
2016. november 13. 08:40
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Hát...Dánielffy Gergőt én eleve nem küldtem volna élőshowba,de a soulbreakers:O messze ők voltak a legjobbak este!
Egyébként Dimitrij mellett Mata Ricsk is kedvenc,de nem csak a törtétük miatt...
Egyébként Dimitrij mellett Mata Ricsk is kedvenc,de nem csak a törtétük miatt...
2016. november 13. 08:41
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Opitz Barbi is csodálatos volt
2016. november 13. 09:19
Én örülök hogy Liza maradt bent, nekem tetszik a hangja
2016. november 13. 09:21
Amikor kihirdették, hogy Liza és Gergő fog párbajozni, én már egyből számítottam rá, hogy Gergőnek kell hazamennie.
Tehetséges srác, de ő egy az ezerből ilyen tehetséges, jóképű srác, míg Lizának van egyénisége meg kisugárzása. Lehet mondani, hogy így nincs hangja úgy nincs hangja, de ebben a műsorban már minden megrendezett és már csak az egyéniségre mennek rá.
Beraktak egy párbajt, nem az esett ki akire mindenki várt és most erről beszél mindenki a héten így az RTL eléri az ingyenmarketing c. célját.
Tehetséges srác, de ő egy az ezerből ilyen tehetséges, jóképű srác, míg Lizának van egyénisége meg kisugárzása. Lehet mondani, hogy így nincs hangja úgy nincs hangja, de ebben a műsorban már minden megrendezett és már csak az egyéniségre mennek rá.
Beraktak egy párbajt, nem az esett ki akire mindenki várt és most erről beszél mindenki a héten így az RTL eléri az ingyenmarketing c. célját.
2016. november 13. 09:22
Ricsit meg azt a barom Lizát haza lehetett volna küldeni! A Soulbreakers volt mindközülük a legtehetségesebb előadó meg Dmitirij. Ezt a műsört se nézem tovább, az egész bunda, semmit nem érő műsör. Ha a zsűritagok is úgy állnának hozzá ahogy minden ép eszű ember szeretné, akkor több lenne a nézettsége. Talán.
2016. november 13. 09:26
mrs.garritsenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 258041 offline |
Engem Mata Ricsi nagyon irritál:Ddd a Gergőnek is elég idegesítő feje van és ígyis tovább jutott el mint gondoltam volna. A SoulBreakers pedig fenomenális volt, talán nem tegnap este, de globálisan igen, úgyhogy nem nekik kellett volna távozni, inkább ilyen Fejes Szandrának, aki senkit nem érdekel.
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!