A GFriendből jól ismert SinB mindenkit ledöbbentve elájult a csapat egyik fellépése közben – a rajongók aggódnak az állapotáért.
A teljes cikkhez kattints ide!
A színpadon esett össze a GFriend énekesnője
2016. november 13. 09:40
![]() |
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 ![]() |
2016. november 13. 10:51
Diala pontosan. Még szerencse, hogy a biztonságiak kapcsoltak és levitték a lányt, akinek jobbulást kívánok. A túlhajszolt életmód okozhat ilyen rosszulléteket.
2016. november 13. 11:47
![]() |
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 ![]() |
Még ha utálom is az illetőt, ha rosszul van, nem folytatom a dolgomat, hanem eldobok mindent és segítek

2016. november 13. 12:52
![]() |
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 ![]() |
Idézet (Diala @ 2016.11.13. 10:42)
Azért jó kis közösség ez a banda... A társa a lába elé omlik, ő meg meg se mozdul, csak énekel tovább. (Y) A bajtársiasság.
Ez szimplán kulturális különbség. Ők úgy vannak szocializálva, hogy munkamunkamunka, meg kell csinálni a feladatot, akkor érsz valamit. Más csapatnál is lehet látni ilyet. Kb olyan ez, hogy eljöhet az armageddon, neki akkor is teljesítenie kell a feladatát. SinB is ezért esett össze valószínűleg. Az, hogy tökéletes produkciót nyújtsanak, sokkal fontosabb, mint az egészségük. Nem kellene, hogy így legyen, de baromira túl vannak hajszolva.
2016. november 13. 15:07
![]() |
Gabika2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 224549 ![]() |
Jobbulást neki!
2016. november 13. 16:32
Újabb remek példa az idolok túlhajszoltságára is, de ott az egésznek a másik fele hogyha szarul vagyok nem megyek ki a színpadra. Mert amúgy tényleg látszott, hogy már az elején is alig állt a lábán...
Amúgy apró megjegyzés az ügynöksége felé, hogy hirtelen szédüléstől nem ájul el az ember. A szédülés az ájulás előszobája, nem véletlen mondják ha szédül az ember üljön le, pihenjen, egyen-igyon. Nevetségesek, de komolyan...
Amúgy nem ismerem a lányokat, így fogalmam sincs ki volt SinB-nek a balján az a hosszú hajú frufrus, aki látja, hogy összeesik, de énekel, aztán leguggolt majd újra felállt, hogy az ő dal részét még lenyomja csak aztán rájött mikor a többiek oda siettek hozzá, hogy ez már nem az éneklés ideje. Értem én, hogy a shownak folytatódnia kell, de könyörgöm azért emberség legyen már bennünk... Szánalmas...
Amúgy apró megjegyzés az ügynöksége felé, hogy hirtelen szédüléstől nem ájul el az ember. A szédülés az ájulás előszobája, nem véletlen mondják ha szédül az ember üljön le, pihenjen, egyen-igyon. Nevetségesek, de komolyan...

Amúgy nem ismerem a lányokat, így fogalmam sincs ki volt SinB-nek a balján az a hosszú hajú frufrus, aki látja, hogy összeesik, de énekel, aztán leguggolt majd újra felállt, hogy az ő dal részét még lenyomja csak aztán rájött mikor a többiek oda siettek hozzá, hogy ez már nem az éneklés ideje. Értem én, hogy a shownak folytatódnia kell, de könyörgöm azért emberség legyen már bennünk... Szánalmas...
2016. november 14. 23:01
![]() |
CuteKawaiiGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 250950 ![]() |
Szerintem is jót tenne neki egy kis szünet

2016. december 26. 12:05
![]() |
ArianaCherryúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 261363 ![]() |
Jobbulást neki !! Sajnálom.
Kapcsolódó sztárok

Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Natalie Portmant megcsalta a férje - Mégis megmentené a házasságát?
Meg tud neki bocsántani?

Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Taylor Swift párja egy férfival csókolózott a koncertje közepén
Egy biztonsági őrt kapott le Dániában.

Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Jennifer Aniston bevállalta - Megmutatta ősz haját
Új hajápolási terméket dob piacra.

Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kiderült, miért szakított Taylor Swift és Matty Healy?
Kb. egy hónapig alkottak egy párt.

Elliot Page felfedte titkos románcait
Elliot Page felfedte titkos románcait
Új memoárjában mesél róluk.

Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Ioan Gruffudd ellen távoltartási végzést kért a 13 éves lánya
Az apja új barátnőjével nem jön ki.

Salma Hayek ősz hajáról, smink nélküli arcáról posztolt közeli fotót
Salma Hayek ősz hajáról, smink nélküli arcáról posztolt közeli fotót
A híresség természetes fotót posztolt.