Cikksorozatunk második részében ismét olyan sztárokat hoztunk el nektek, akik nemet mondtak gy szerepre, döntésüket pedig igencsak megbánták azóta.
A teljes cikkhez kattints ide!
20 színész, aki majdnem szerepet kapott egy ikonikussá vált filmben – II. rész
2016. november 14. 13:40
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2016. november 14. 15:06
![]() |
Sinister_sistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 260871 ![]() |
Azért kíváncsi lennék, mit éreztek, miután a visszamondott film nagy durranás lett....pl: Will Smith és a Mátrix

2016. november 14. 16:13
![]() |
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 ![]() |
Emily Browning-ot nem ismerem, játszani sem láttam, de a vélemények alapján amiket írtak, lehet jobb lett volna az Alkonyat sorozat, ha elvállalja.

2016. november 14. 19:09
Ryan O'neal-nak hogy a jó fenébe szánták Michael Corleone szerepét??? O'neal Ír és Angol felmenőkkel is rendelkezik és ráadásul fiatalon szőkés-barna haja volt semmi latinos vonása nincsen míg Michael Corleone a story szerint egy Echte Sziciliai származású Digó!Oké hogy James Caan sem nézett ki olasznak ő alakította Sonny-t a filmben de ő annyit nem szerepel a filmben hogy ez zavarónak hasson. Nagy mázli hogy Pacino kapta végül a szerepet!
2016. november 14. 19:51
![]() |
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 ![]() |
Henry Winkler,mint a Greace főszereplője? o.O uuu hála az égnek,hogy elutasította! Azt a szerepet Travoltának találták ki! *-* Meg azért...Neo szerepére Will Smith? xD wtf? xD Jesszusom...imádom a színészt,de ez a szerep nemigazán illett volna hozzá
Sokszor igen jó döntést hoznak a színészek azzal,hogy elutasítják a szerepeket
pl Emily Browning is Bella szerepére? az már mekkora hülyeség lett volna... én inkább cuki színésznőnek tartom,mintsem vérszomjasnak... még véletlenül se szerettem volna ennyire a film sorozatot ha ő játsza Bellát.. nagyon kislányos az arca hozzá ! Jól döntött ő is ,hogy nemkért belőle *-*

2016. november 14. 19:55
Ugyanazt tudom mondani, amit az előző cikknél is leírtam. Nem tudnám elképzelni más színészzel ezen filmek főszereplőit.
Julia Roberts és Sarah Jessica Parker felejthetetlenet alakítotak a szerepükben és megérdemlik érte a sok elismerést.
Julia Roberts és Sarah Jessica Parker felejthetetlenet alakítotak a szerepükben és megérdemlik érte a sok elismerést.
2016. november 15. 10:09
Mind jó színészek, de nem baj, hogy végül azok kapták a szerepet, akik. Azért kíváncsi lettem volna Al Pacino-ra, mint Han

2016. november 15. 16:17
![]() |
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 ![]() |
Mindegyik film úgy jó ahogy van!

2017. április 14. 14:52
![]() |
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 ![]() |
Úristen, esküszöm imádom Tom Selleck-et és Al Pacinot. Életük legjobb döntése volt, hogy nemet mondtak Hanra és Indyre. Harrison Fordnál jobb színész eleve nincs, de ezek a nevek annyira egybeforrtak vele. Nem is bírom elképzelni mással a nagyképű Han Solot vagy épp a mindent túl komolyan vevő Indiana Jonest. Iiiiimádlak Harrison Ford <3 <3 <3
Kapcsolódó sztárok

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.

Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Taylor Swift úgy érzi, Blake Lively kihasználta őt
Ha lehetne, kimaradna a botrányából.