Starity

Jáger Kinga és Ónodi János búcsúzott ma az X-Faktortól

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 19. 22:42 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
A Top 8 bizonyított, azonban ismét két tehetségtől kellett elbúcsúznunk az X-Faktor mai adásában.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. november 19. 23:05 #2
kami98
kami98
 
Státusz"Life itself is worth living for." - JA
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.10.30.
Hozzászólás: 1305
Csatolások: 0
Azonosító: 137470
Offline offline
Mar megint egy jo hangu enekestol bucsuztunk a draga Alizka miatt.. Miert nem esik mar ki vegre?! Az X-Faktorban nem az egyeniseget keresik, hanem a tehetseget, es nala az nincs meg..
Szerintem Jani jo volt ma, de en is ot kuldtem volna haza a zsuri helyeben. Kingat sajnalom, az egyik kedvencem volt, de sejtettem, hogy ki fog esni sad.gif
Jovohettol mar csak Ricsiert es Dmitrijert izgulhatok! heart.gif Hajra, sracok! heart.gif
2016. november 19. 23:06 #3
- törölt felhasználó -    
Kingát nagyon sajnálom, mert szurkoltam neki sad.gif
Janit is sajnálom de ő nem volt a kedvencem és egyet értek azzal, hogy ki kellett esnie... ha nem most, előbb-utóbb úgyis kiesett volna szerintem... Jövőhéten meg mostmár mehetne Fejes Szandra, mert 2 párbaj után már nem hiszem, hogy itt lenne a helye...Mata Ricsi sem volt olyan jó...
Én Lizának, Barbinak és a Ham Ko Ham-nak szurkolok <3
2016. november 19. 23:22 #4
- törölt felhasználó -    
Ez a műsor elvileg a tehetségek felkarolásáról és segítéséről szól,igaz? Szandra hangja tényleg ott van, profi és épp ez a gond, ő szorul a legkevésbé segítségre. Az hogy már másodjára párbajozott is intő jel egyébként de ez most mondhatni mellékes. Én azt gondolom hogy neki erre semmi szüksége, számos sikert ért el már a műsor előtt is, és kvázi a feltörekvőktől lopja el a lehetőséget, függetlenül attól hogy nem ez a célja természetesen. A Janinak lenne mit tanulnia még, és épp ezt adhatták volna meg neki. De már amikor a Jaggers ellen párbajozott a Szandra, akkor is a zenekart választottam volna. Szandra nem fogja megnyerni, előre látom, de ez nem is az ő világa. Operett, színházak, hozzá ezek illenének, nem az hogy illeg-billeg és felejthető dalokat ad ki. Nem szabadna ráerőltetni ezt a pop énekesi vonalat. El fog tűnni a süllyesztőben és idővel újra visszatér az operetthez.

Btw, Puskás Petitől nem akarják elvenni a szavazati jogot ha Szandra párbajozik? Köztudott hogy ismeri, és látszik az elfogultsága. Állhatott volna ott bárki, ő tuti Szandrát mondja. Szegény ellenfél máris számíthat egy ellen szavazatra tőle laugh.gif

Kinga az elejétől kezdve nem fogott meg, nem érintett meg túlságosan a kiesése bár azt nem hittem egyébként hogy párbaj nélkül szórják ki.

Ricsinél most kezd igazán feltűnni hogy mennyire túlértékelt, a hype nagyon viszi előre, ez a népszerűség teljesen beárnyékolja a tényt hogy még bőven lenne mit fejlődnie.

Nem is tudom van-e kedvencem, nagyon nincs, de azt mondom idén nyerhetne zenekar, a Ham Ko Ham egész szórakoztató, ügyesek. Meglep amúgy hogy ByAlex-től hallom a legértelmesebb véleményeket, nem számítottam erre, a mai párbajon is azzal értettem egyet amit ő mondott. biggrin.gif

És hogy Liza miért van bent? Nem tudom, van egy egyénisége bár hangi adottságokban messze elmarad. Nem fog nyerni, nem tudom meddig jut el de a győzelem nem az övé lesz, érzem. Esélyesnek látom a zenekart, Dimitrij-t és esetleg a Barbit. Hacsak a Ricsi nem előzi be őket a túlzott népszerűsége miatt.
2016. november 19. 23:25 #5
ilus1996
ilus1996
~Hope~
 
StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.28.
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Offline offline
Őszintén szólva nem sajnálom Kingát. Még most se emlékszek rá, hogy milyen hangja van, illetve nagyon felejtős volt mind három adás alatt. Én szerintem már érett arra, hogy menjen.
A mentorok meg nem tudom mit kötnek bele Dmitrij produkcióján. Mondjuk igaz, muszáj valami negatívumot is mondani, hogy ne, hogy azt higgyék a nézők róla, hogy ő is tud hibázni. Pedig most is szerintem leénekelte a mezőnyt.
Ricsi nem tudom még mit keres itt(már előző héten felvetült bennem a kérdés), ráadásul borzalmasan adta elő a dalát. Pedig tök jó szám lett volna, ha jól énekli. Ezzel ellenben Barbi Pont az ellentéte volt. Ezt a dalt is szintén szeretem és ő el is tudta legalább énekelni rendesen. Pozitív csalódást okozott ma.
Szandráról meg Janiról nem tudok sokat nyilatkozni igazából, de hát nekem tök mindegy volt melyikük megy tovább, mert eléggé felejtősek voltak. Janinál a hangja még azért érdekes, de igazából unalmas volt ma mindkét produkciója.
2016. november 19. 23:28 #6
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 05.05.09.
Hozzászólás: 36116
Csatolások: 1853041
Azonosító: 6038
Offline offline
Úgy tudtam, hogy Kinga és Jani benne lesznek az utolsó háromba, akik közül egy rögtön hazamegy, egy meg párbajozni fog. Kingáért nem kár, bár múlthéten tetszett. De amúgy egy teljesen semmilyen csaj, a ráaggatott jócsaj stílus meg.... hát kissé túlzás. Jani nem tetszett egyszer sem. Szandrának eléggé kilóg a lába már, úgy látom, és nekem Liza is kezd kicsit sok lenni, pedig az elején bírtam (na nem a tehetsége miatt). Ricsit igazából nem nagyon értem meg értékelem, a Ham Ko Ham meg unalmas.

Én meg két liter verítéket simán összehoztam, amiért voltak olyan kedvesek és az utolsó biztos továbbjutóként mondták Dmitrijt. rohog.gif Úgy izgultam érte, mintha legalább közeli hozzátartozóm lenne. Én, aki amúgy soha a büdös életbe nem néztem ikszfaktort, csak a selejtezőket, hogy tudjak röhögni a bénákon. biggrin.gif Most meg még szavazok is. crazy.gif

Na de Tóth Pudli Gabi száján mi az a szär már megint?
2016. november 19. 23:36 #7
ozoli
ozoli
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.03.22.
Hozzászólás: 115
Csatolások: 2
Azonosító: 55592
Offline offline
Vicc az idei széria és gyanítom hogy ez lesz az utolsó X faktort! Ez a műsor már akkor megbukott mikor elindult de itt okosak voltak a szerkesztők és belátták hogy elcseszték mert nem véletlen hogy kettesével vágják ki a szerencsétleneket! Aikinek van hangja az már csak a Barbi és a Dimitrij a többi kuka a szerencsétlen Mata szöveget sem tudom megjegyezni Ricsikével! biggrin.gif
2016. november 19. 23:36 #8
- törölt felhasználó -    
Szerintem már rá lehetett volna jönni miért nem ejtik ki Lizát.
Egyrészt neki van a legnagyobb egyénisége az egész mezőnyben így ,,érdekességet" vihet a műsorban.
Másrészt, benntartják azt aki a leginkább unszimpatikus az embereknek így az emberek felháborodnak , beszélnek róla és így az RTL ingyen kapja a marketingjét. Ez volt Balogh Eszternél is. Bevitték az élőbe, unszimpatikus volt az embereknek így azok beszéltek róla.

WhiteAngel igaz, lehet, hogy már van karrierje, de egy csomó ember jelentkezett az X-faktorba, vagy más tehetségkutatóba, aki már vett részt ilyenben. Például a No Thanx énekese Erik is indult, és bár nem jutott tovább, ő már csinált karriert akkor minek jelentkezett?
Lehetne ezer, meg ezer érvelést mondani bárki ellen ebben a műsorban, de az nyilvánvaló, hogy az RTL már azt is tudja ki nyeri meg ezt az egész hóbelebancot.
2016. november 19. 23:47 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (booklove014 @ 2016.11.19. 23:36)

WhiteAngel igaz, lehet, hogy már van karrierje, de egy csomó ember jelentkezett az X-faktorba, vagy más tehetségkutatóba, aki már vett részt ilyenben. Például a No Thanx énekese Erik is indult, és bár nem jutott tovább, ő már csinált karriert akkor minek jelentkezett? 
Lehetne ezer, meg ezer érvelést mondani bárki ellen ebben a műsorban, de az nyilvánvaló, hogy az RTL már azt is tudja ki nyeri meg ezt az egész hóbelebancot.

Hmm, azért én nem hasonlítanám a kettőt. A No Thanx esetében csak időszakos népszerűségről volt inkább szó és nem meglepő módon el is tűntek idővel a süllyesztőben. Gondolom azért jelentkezett mert a zenekarával már esélytelen volt befutnia újra, főleg hogy nem is volt túl hosszú azért az őket körbevevő rajongás ideje. Bár az sem kizárt hogy a csatorna hívta oda mert húú, No Thanx, majd biztos megnézik miatta azt a válogatót is. Kitudja laugh.gif. Neki mellesleg sosem volt túl nagy hangja, ez itt bebizonyosodott.
Az operett megint más, biztos vagyok benne hogy ott a műsor után is újra szerepelni fog és továbbra is sikeres marad. Ott nem tűnnek olyan gyorsan el az emberek mint a pop iparban, oda kell egy olyan egyéniség, én azt gondolom ez nem Szandrának való. Sokakat formálnak át azért hogy ott is népszerűvé váljanak. Őt nem szabadna megváltoztatni, neki maradnia kellene az operettnél, ez az ami szerintem az ő egyéniségéhez/személyéhez illik.
De persze igen, az rtl valószínűleg tudja, igazából csak a véleményem írtam le, úgy sem fogja befolyásolni ez őket semmiben. biggrin.gif
2016. november 20. 07:22 #10
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh
 
StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.12.22.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Offline offline
Én eddig nem szurkoltam Ónódi Jánosnak,de tegnap volt a legjobb!
Nekem a Ham Ko Ham,Opitz Barbi, és a színésznő tetszett a legjobban,a többi hamis volt...igen,a két kedvencem, Ricsi és Dimitrij is leszerepelt...
Azért örülök,hogy Jáger Kinga kiesett,nem volt egyénisége,és egysíkúan énekelt,bár a Dangerous Womant el tudta énekelnk stílussal.
Lizának is eddig szurkoltam,de megutáltam. Tegnap nyávogott össze vissza. Neki a gitáros,country stílusú dalok állnak jól,se a tegnapi,se az az előtti 2 dalt nem tudta teljesíteni,mert rossz volt a dalvalasztás,amiről nem tehet! Egyébként meg tehetséges lány!
Nekem nagyon hiányzika Soulbreakers és a Jaggers is,mert ők nekik volt egyediségük,és messze a legjobbak voltak!):
2016. november 20. 07:28 #11
- törölt felhasználó -    
Nemár!! cray.gif
Pont Kinga, akinek a legjobban szurkoltam! cray.gif Akinek a legjobb hangja van.
Áááá.....Nem baj. Majd be indítja az X-Faktoron kívül is a karrierjét, és jobb, ismert lesz mint a győztes! cray.gif cry.gif
Nagyon szomorú vagyok, még sírtam is. cry.gif
Kinga egyedi, jó énekes.
Tegnap Aliz is jól énekelt, egész jól. Az este legjobb produkciója Opitz Barbié volt. meghajolo.gif
A legigazságtalanabb döntés!
Pedig szerintem tegnap is jól teljesített, nem hibázott hangban. Gáspár nem t'om miért mondta neki, hogy kevés Beyoncehoz. Pedig igen is jól teljesített Beyoncéként. Csak nem kellett volna levetkőztetni, mert még jobban izgult.
Én akkor is a top10 kedvenc sztárom közé teszem Kingát. heart.gif És remélem, hogy be fog indulni a karrierje.
Ez volt az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik: Modell Fanok4
2016. november 20. 07:39 #12
- törölt felhasználó -    
Pedig Kingának olyan szép hangja van.. Lizácskát meg minek viszik tovább? Semmi hangja nincs. sleep.gif
Viszont amit Dmitrijnek mondtak a mentorok, hogy unalmas volt, nem igaz. Ki nem állhatom Tóth Gabit de most igaza volt, kellemes volt hallgatni.
Hát, majd meglátjuk mi lesz a kövi adásban...
2016. november 20. 07:48 #13
Ashbenson
Ashbenson
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.16.
Hozzászólás: 358
Csatolások: 0
Azonosító: 254819
Offline offline
Azért Petike sem volt igazságos Jánossal szemben,mondhatja ,hogy nem azért szavazott Szandrára mert a barátja de, ezt Senki nem fogja neki elhinni. Szerintem a Szandrának kellet volna haza mennie, egyszer már kapott egy esélyt, mikor párbajozott és most is ő volt az utolsók között.
Annak viszont örülök, hogy Dimitrij és Barbi még bent vannak, szerintem ők lesznek a legjobb háromban. Nemtudom, ki, hogy van ezzel de ,engem nagyon irritál Mata Ricsi viselkedése. Akkora arca lett miután bekerült az x-faktorba és annyira elhiszi magáról, hogy az hihetetlen....
2016. november 20. 08:40 #14
Loreen.
Loreen.
jeed
 
Státusznow my heart feels nothing at all
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.15.
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Offline offline
A Kingának egyáltalán nem kellett volna kiesni..Nagyon jó hangja volt. Attól még, hogy most az egyszer picit elrontotta, nem érdemelte meg, hogy kiessen.sad.gif
2016. november 20. 08:54 #15
- törölt felhasználó -    
Vince Liza tegnap esti produkciójáról: "a mentorok szerint most volt a legjobb."
süket banda
Kingának egyáltalán nem kellett volna kiesnie! szégyen gyalázat hogy mindig csak az olyanok jutnak tovább, akiket már a válogatóból kikellett volna rakni.
2016. november 20. 08:56 #16
kaliforhnia
kaliforhnia
=
 
Státuszpeople go but how they left always stays.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.09.
Hozzászólás: 1624
Csatolások: 65
Azonosító: 255526
Offline offline
Szerintem Kinga megérdemelte, hogy kiessen mert én nem tartottam olyan nagy tehetségnek. Bár hangilag minden rendben van vele, de sajnos nem tudja elengedni igazán magát a színpadon ami nagy baj. A párbaj nagyon megosztott engem is, hiszen nagyon kedvelem Szandrát is és Janit is, kifejezetten az utóbbinak szurkoltam eddig. A végén sajnos mégis Jani ment el, pedig Szandrának kellett volna szerintem.
2016. november 20. 09:47 #17
Tiramisu02
Tiramisu02
visszatérő vendég
 
StátuszMeow
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.11.07.
Hozzászólás: 131
Csatolások: 0
Azonosító: 260791
Offline offline
Ááá gyerekek! Szandrának kellett volna kiesnie! Már ez volt a 2.hogy párbayozott!Már egyszer ki kéne neki esnie,igaz senkinek sem kívánok rosszat,de ez van!
És akik Kingát nem szerették volna h kiessen miért nem szavaztak?
2016. november 20. 09:59 #18
Hushpush
Hushpush
visszatérő vendég
 
StátuszÉéééééééééééés! Nem.....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 04.10.30.
Hozzászólás: 295
Csatolások: 0
Azonosító: 853
Offline offline
Idővel ki fog esni Fejes Szandra is, szerintem nem maradhat benn. Be kell, hogy valljam engem kiráz a hideg, jó hangja van, vagyis inkább erős, de a rosszfajta, amitől rosszul érzem magamat. Nekem az Ónódi János kiesése nem oszt, nem szoroz, nem volt kedvencem, de a Szandra méginkább irritál. Nekem a Ham Ko Ham együttes sem tetszik, de ez nagyon szubjektív. Viszont a tuti nyerő nálam Opitz Barbi, szerintem senki nem tudja őt leénekelni, plusz még Dimitrij, mert különleges hangja van. A többiek amúgy nem izgatnak. Dimitrij vagy Barbi, vagy senki ne nyerjen.
2016. november 20. 11:09 #19
Seli Stone
Seli Stone
új tag
 
Státuszb r o k e n h e a r t
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.04.
Hozzászólás: 66
Csatolások: 0
Azonosító: 255421
Offline offline
Fejes Szandrának már a legelső párbajnál ki kellett volna esnie mert a Jaggers sokkal jobb volt nála. Irritáló maga a nő. Akkor már inkább János marasott volna bennt... Mindegy számomra az a lényeg hogy Barbi és Dmitrij benne legyen a fináléban mert messze ők a legjobbak a mezőnyben!!
2016. november 20. 11:58 #20
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.02.
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Offline offline
Nagyon meglepődtem, hogy a Kinga esett ki. Azt hittem, hogy neki nagy a támogatottsága. Nem volt jó, az igaz, de Dmitrij sem, Ricsi elfelejtette a szöveget, úgyhogy...
Sajnálom a Janit. Kedvencem volt, de azt én is aláírom, hogy színpadi jelenléte nem nagyon volt, bármennyire is különleges a hangja. Viszont így sem tartom fairnek a kiesését. Alapvetően nem értem Szandrának hogy van képe versenyezni amatőrök között, miközben színházban énekel, és a Puskás Peti barátja. Liza meg még mindig bent van... pedig igazán nem nagy teljesítmény, hogy egy ilyen egyszerű dalt el tudott énekelni. De sajnos ez a hátszél, hogy ő most ennyire érdekes lett, tuti elviszi a top ötbe.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!