Vince Aliz Liza távozott ma az X-Faktorból
2016. november 27. 11:07
Ezaz!!!!Szuper,végre .Semmi tehetsége nincsen,most már ideje volt,hogy kiessen,ő is olyan mint a Dasudras!!!
2016. november 27. 11:17
Lehet szidni Lizát, hogy így nem tehetséges meg úgy nem tehetséges, kinek a pap kinek a papné. De azt annyira bírom amikor néhány kedves ember, akár itt akár a közösségi oldalon, hogy jajj de jó, hogy kiesett és egyéb nem szalonképes kommenteket olvasni.
Oké értem, hogy egyes embereknek ez nem jön be, de ezt kétféleképpen lehet kezelni. Vagy kinyilvánítod kulturáltan vagy nem mondasz semmit.
Szerintem jó hangja van, most volt a legjobb az élőadások alatt.
Oké értem, hogy egyes embereknek ez nem jön be, de ezt kétféleképpen lehet kezelni. Vagy kinyilvánítod kulturáltan vagy nem mondasz semmit.
Szerintem jó hangja van, most volt a legjobb az élőadások alatt.
2016. november 27. 12:08
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline |
booklove04, Teljes mértékben igazad van. (y)
2016. november 27. 12:19
Én úgy vagyok vele, hogy bánom is meg nem is. Örülök, hogy nem Szandra esett ki, de bánom, hogy Liza. Nincs nagy hangja Lizának, de hatalmas szíve van, nagyon jó ember. Inkább őt hallgattam volna még, mint mondjuk a hangtalan, beképzelt Ricsikét.
2016. november 27. 12:25
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12510 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (AliceLiza @ 2016.11.27. 12:19)
Én úgy vagyok vele, hogy bánom is meg nem is. Örülök, hogy nem Szandra esett ki, de bánom, hogy Liza. Nincs nagy hangja Lizának, de hatalmas szíve van, nagyon jó ember. Inkább őt hallgattam volna még, mint mondjuk a hangtalan, beképzelt Ricsikét.
És majdnem egyforma a nevetek is
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. november 27. 12:39
Ha Ricsi hangtalan, akkor a Liza mi? Tény, hogy egy kicsit elszállt magától Ricsi, mióta bekerült az élő show-ba,de még mindig neki van a legjobb hangja Barbi mellett. És az X-Faktorban mióta a hatalmas szívet nézzük? Szurkoltam Lizának, és jobban örültem volna, ha a Szandra esik ki, de valljuk be, hogy Liza tegnap nagyon gyengén teljesített. Ennyi a véleményem. Az egész X-Faktor úgy rossz ahogy van, kár egyáltalán nézni is.
2016. november 27. 12:56
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline |
Hála istennek hazament Liza XDDD
Amúgy Dmitrij Oops fekdolgozásán szakadtam, először azt hittem ez csak vicc, hogy Britet énekelb:D Mert nem az, imádom Britet meg a dalt is de egy pasi ne énekeljen már Brit számot XDDDDD
Amúgy Dmitrij Oops fekdolgozásán szakadtam, először azt hittem ez csak vicc, hogy Britet énekelb:D Mert nem az, imádom Britet meg a dalt is de egy pasi ne énekeljen már Brit számot XDDDDD
2016. november 27. 13:05
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Akárki akármit mondd, nekem akkor sem tetszett ez a Liza. Minden ember más, mindenkinek más zene tetszik, és mindenkinek mást visel el a dobhártyája. Az enyém képtelen volt Liza előadásait végig hallgatni. Remélem vagy Barbi, vagy Dmitrij nyeri meg. Véleményem szerint ők azok, akik megérdemelnék. Amúgy is borzalmas, ami manapság megy a tv-ben... Egyszer láttam, hogy szegény Tiv Tivike kiesett a valóvilágból. Erre azt felelte: Én nem tudtam, hogy M.o.-nak ez kell. Mi a fene? Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek rajta. Szánalmas ez az egész.
2016. november 27. 13:06
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Nekem nem igazán tetszett a hangja,de nagy szíve volt.
2016. november 27. 14:08
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline |
Barbi? A legtehetségesebb... A Ham Ko Ham elzenélget, mindenki ajnározza Őket, hogy "Jajj, ez az X-Faktor lényege, hogy a saját stílusunkra átformáljuk a dalt, meg minden!" A Ham Ko Ham, megmutatom mit csinál:
-Nézzük... Ebben a dalban van fantázia, remek...
-Az Ének maradhat ilyen...
-Keressük meg a hangnemet...
-Kész. A hangnem megvan, már csak a vérünkben lévő muzsikát kell játszani.
Félreértés ne essék, én most nem a származásukat kifogásolom, kit érdekel, csak azért ez így nem olyan bonyolult...
Ricsi... Szeretem Ricsit. Megvan a maga humora, lehet, hogy nem tud egy értelmes mondatot elmondani, de az kit érdekel?! Meg hogy esetleg nem tudja, mi van Nemtommilyen u. Nemtomhanyas szám alatt... A hangja attól, mondjuk úgy, hogy zseniális.
Szandi: Csodálatos énekesnő, olyan hanggal, hogy huh...
Barbi maga a CSODA.
Dimitrijre meg ha ránézel mosolyogsz, ha elkezd énekelni, akkor meg csak Nézel... Hogy "Ebből a fiúból sem néztem volna ki, hogy ilyen Hangja van..."
És végül Liza. Lizának van egy stílusa, amit fel mer vállalni. Már ez nagy szó. Az Énektudását meg lehet fujjolni... Senki sem tudhatja, mekkora fért Belé, mert még annyira nem mutatta meg. De a stílushoz, amit képvisel pont elég volt, legalábbis eddig. És a Hangszíne. Van benne gy kis rekedtség, ami annyira megdobja az egészet! De persze az egész Hangszíne csodálatosan különleges!
Én már tényleg nem tudom kinek szurkoljak...
-Nézzük... Ebben a dalban van fantázia, remek...
-Az Ének maradhat ilyen...
-Keressük meg a hangnemet...
-Kész. A hangnem megvan, már csak a vérünkben lévő muzsikát kell játszani.
Félreértés ne essék, én most nem a származásukat kifogásolom, kit érdekel, csak azért ez így nem olyan bonyolult...
Ricsi... Szeretem Ricsit. Megvan a maga humora, lehet, hogy nem tud egy értelmes mondatot elmondani, de az kit érdekel?! Meg hogy esetleg nem tudja, mi van Nemtommilyen u. Nemtomhanyas szám alatt... A hangja attól, mondjuk úgy, hogy zseniális.
Szandi: Csodálatos énekesnő, olyan hanggal, hogy huh...
Barbi maga a CSODA.
Dimitrijre meg ha ránézel mosolyogsz, ha elkezd énekelni, akkor meg csak Nézel... Hogy "Ebből a fiúból sem néztem volna ki, hogy ilyen Hangja van..."
És végül Liza. Lizának van egy stílusa, amit fel mer vállalni. Már ez nagy szó. Az Énektudását meg lehet fujjolni... Senki sem tudhatja, mekkora fért Belé, mert még annyira nem mutatta meg. De a stílushoz, amit képvisel pont elég volt, legalábbis eddig. És a Hangszíne. Van benne gy kis rekedtség, ami annyira megdobja az egészet! De persze az egész Hangszíne csodálatosan különleges!
Én már tényleg nem tudom kinek szurkoljak...
2016. november 27. 14:24
Megértem, hogy miért Liza távozott a műsorból, bár ha nekem kellett volna dönteni, nem tudom, hogy hogyan döntöttem volna, mert Szandra már nagyon unalmas nekem, Liza pedig semmit sem fejlődött. Egy mozdulata sincs a színpadon, csak áll ott, mintha oda pottyantották volna... hangilag Liza sokkal különlegesebb, de egyikőjükön sem láttam fejlődést. :/ Mind a kettőt hazaküldtem volna.
2016. november 27. 17:03
BritneySpearsFun
Nem ő dönti el, hogy milyen számot énekel, hanem azt a kedves kis mentorok döntik el. És eleve, nem tilthatod meg másnak, hogy mit énekeljen.
A másik pedig, nem tudom neked, hogy esne ha te elindulnál valamilyen tehetségkutatón, kiesnél és másnap olvasod a kommenteket, hogy de jó hogy kiestél, meg szakadtak az előadásodon.
És ezt kérdezem minden ilyen kommentelőtől. Jó nektek az, hogy folyton másokat szidtok? Tessék ki lehet állni el lehet jutni egészen idáig hajrá! De arra kíváncsi lennék, hogy ti mit tennétek mások helyében. Könnyű utálkozni, könnyű más hibáját észrevenni, de ha már magunkról van szó nem mert az ember egy öntelt faj, aki nem képes felfogni, hogy nem hibátlan. Ahogyan senki és semmi se az.
Az egész idei X-faktor egy nagy kalap semmi. Rárepültek teljesen a marketingre, meg hogy beszéljenek róla az emberek, hogy sikeresen megmutassák ők a legjobbak. Lemerném fogadni, hogy a nagy fejesek már tudják, hogy ki nyeri ezt az egész hóbelebancot.
Nem ő dönti el, hogy milyen számot énekel, hanem azt a kedves kis mentorok döntik el. És eleve, nem tilthatod meg másnak, hogy mit énekeljen.
A másik pedig, nem tudom neked, hogy esne ha te elindulnál valamilyen tehetségkutatón, kiesnél és másnap olvasod a kommenteket, hogy de jó hogy kiestél, meg szakadtak az előadásodon.
És ezt kérdezem minden ilyen kommentelőtől. Jó nektek az, hogy folyton másokat szidtok? Tessék ki lehet állni el lehet jutni egészen idáig hajrá! De arra kíváncsi lennék, hogy ti mit tennétek mások helyében. Könnyű utálkozni, könnyű más hibáját észrevenni, de ha már magunkról van szó nem mert az ember egy öntelt faj, aki nem képes felfogni, hogy nem hibátlan. Ahogyan senki és semmi se az.
Az egész idei X-faktor egy nagy kalap semmi. Rárepültek teljesen a marketingre, meg hogy beszéljenek róla az emberek, hogy sikeresen megmutassák ők a legjobbak. Lemerném fogadni, hogy a nagy fejesek már tudják, hogy ki nyeri ezt az egész hóbelebancot.
2016. november 27. 17:40
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Pfff nem tudom mi alapján mondjátok azt hogy a Mata Ricsi elszállt magától amikor pont a múlt héten mondta hogy nem érdemli meg a továbbjutást mivel elrontotta a szöveget szerintem nem mondana ilyet egy olyan ember aki elszállt magától...
2016. november 27. 17:44
Sajnálom, hogy kiesett. Nekem nincs kedvencem, sőt, nem igazán érdekel, ki nyeri meg. De azért megérdemelte volna, hogy egy kicsit tovább jusson el.
2016. november 27. 17:45
Idézet (Britney Spears Fun @ 2016.11.27. 12:56)
pontosan miért is ne?
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Óriási lagzit csaptak a szerelmével.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Hailie Jade áldott állapotban van.