A nemrég megjelent Dolgozzátok fel! című dupla album elérte a többszörös platina minősítést!
A teljes cikkhez kattints ide!
Platina minősítést szerzett az új Tankcsapda-album
2016. november 29. 17:07
2016. november 29. 18:42
Idézet (BLulu88 @ 2016.11.29. 18:33)
Na de hol kapott platina minősítést a banda? Magyarországon vagy külföldön? Nem mindegy...
Magyarországon, de amennyi (magyar) lemezt vesznek mostanság az emberek, szerintem itthon sem kis teljesítmény elérni ezt a szintet.
2016. november 29. 20:03
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12506 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Porkéz @ 2016.11.29. 18:42)
Magyarországon, de amennyi (magyar) lemezt vesznek mostanság az emberek, szerintem itthon sem kis teljesítmény elérni ezt a szintet.
Azt kell, hogy mondjam, ráadásul jól csinálják. Olcsóbban adják, de csak bizonyos helyeken lehet kapni. Cserébe rajta van a reklám a borító hátulján. Ki lehet adni elfogadható áron is lemez, ha okosan csinálják, nem csak 5000-ért. Ráadásul olyan tokban van, amit hamisítani sem egyszerű. Okosan csinálják tényleg. Én megtettem a magamét
2016. november 29. 20:17
Idézet (_ToTo_ @ 2016.11.29. 20:03)
Azt kell, hogy mondjam, ráadásul jól csinálják. Olcsóbban adják, de csak bizonyos helyeken lehet kapni. Cserébe rajta van a reklám a borító hátulján. Ki lehet adni elfogadható áron is lemez, ha okosan csinálják, nem csak 5000-ért. Ráadásul olyan tokban van, amit hamisítani sem egyszerű. Okosan csinálják tényleg. Én megtettem a magamét
Valóban jól csinálják, és nekem az a tapasztalatom, hogy egyre több zenekar van, aki jól csinálja. Pl. az Ossian is a Tankcsapdából kiindulva kezdett MOL kutakon árusítani, és ha jól emlékszem, dupla platina lett az a lemez (emellett mindössze ezer forint, ami senkit nem vág földhöz, úgy gondolom). De igazából nagyon sok zenekar van, ami jó áron adja a lemezeket, bár a hozzáférhetőségen dolgozniuk kéne. A Hammer Records-nál megjelent albumok elég olcsóak, többnyire digipack-ben vannak, a probléma csak annyi velük, hogy keresned kell egy lemezboltot, ahol kapható is (és ez vidéken nem túl könnyű), mert különben csak az a megoldás, hogy megrendeled, és a szállítás ugyanannyi, mint maga a CD, ami nem nagyon éri meg. Szóval igazad van, a TCS jól csinálja.
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
J.Lo a fenekéről készült fotóval akarja bizonyítani, hogy mennyire jól van
Új képeket rakott ki.
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.