Kétség sem férhet hozzá, hogy a Morning Show volt az ország leghallgatottabb reggeli rádióműsora, ám a Class FM megszűnésével kétségessé vált, hogy hol és egyáltalán folytatódik-e a műsor.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Rádió 1-en folytatódik a Morning Show
2016. december 02. 12:55
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. december 02. 13:00
Én nagyon örülök neki, én személy szerint szeretem a Rádió 1-et, függetlenül attól, kié a frekvencia.
Még azt is írták, hogy a nevük más lesz bizonyos okok miatt.
Már várom, hogy milyen lesz.
Még azt is írták, hogy a nevük más lesz bizonyos okok miatt.
Már várom, hogy milyen lesz.
2016. december 02. 13:52
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Ha olyanok lesznek mint eddig, akkor nekem mindegy hol szólnak.
2016. december 02. 16:04
Úristen, a nap legjobb híre! Már nem győztem hallgatni a Best of-okat. Sejtettem, hogy a Rádió 1 lesz a következő, és nagyon remélem, hogy tényleg azt csinálnak/mondanak majd, amit akarnak, mert azért Vajnánál ezt nem vehetjük biztosra. Meg hát most már ugye Timikével sem viccelődhetnek.
2016. december 03. 08:22
Már 2001/2002-ben a legnagyobb kedvenc rádióm volt a Rádió1! Nagyon sokszor hallgattam, mert jó számokat adtak! Na meg volt a műsoron a Sylver együttes is! Aztán egy darabig eltűnt a rádiós palettáról, de újra sugároznak végre Budapesten és környékén! Egyébként nem tudtam, hogy az Andy Vajna rádiója! Mindenesetre Rádió1, csak igazi sláger megy! Csak így tovább a rádió munkatársainak és jó helyen lesz a Morning Show is rajta!
2016. december 03. 21:46
Egyszer a Rádio 1 is megszűnt. Ne hogy még egyszer megszűnjön
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!