Felsorakozott az angol X-Faktor top három versenyzője, így jövő héten az is kiderül, ki viszi haza a címet és nyeri meg a show-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme az angol X-Faktor döntősei – kiderült, ki lesz a duettpartnerük!
2016. december 07. 15:32
kovacsviki999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 184269 offline |
Remélem Matt nyeri meg vagy a 5 After Midnight nyeri meg. Két kedvencem.
2016. december 07. 18:09
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Nem nézem az angol x-factort, viszont voltam olyan merész és belehallgatni még az 1. showban felhangzó dalokat. Szerintem egyértelmű, hogy Matt Terry kiemelkedik a többiek közül, ezért őt várnám ki győztesnek. Nekem tőle volt a legkellemesebb hallgatni a produkciót.
2016. december 07. 21:46
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25013 Csatolások: 2324538 Azonosító: 180890 offline |
Az elejétől kezdve követem a műsor idei évadát, és én nekem volt egy olyan érzésem, hogy Saara bekerült majd a fináléba, mert ez már az első meghallgatáson is látszott, hogy neki ott a helye. Szimpadias, életvidám és változékony nő, szeretem az előadási stílusát. Matt a másik részről kétségtelenül az egyik legerősebb hang a versenyben, tőle ezért is nem meglepő, hogy a fináléban látjuk. Én hintázok Matt és Saara között, mert nekik nagyobb esélyük van a gyözelemre, mint a 5AM-nek. Nem tudom kinek szurkoljak, mert Matt és Saara is nagyon a szívemhez nőtt a verseny alatt, és reélem, hogy majd közülük kerül ki a győztes. A 5AM srácok pedig nem nagyon vettek meg.
2016. december 08. 10:10
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Hajrá Matt Terry és 5 After Midnight.
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Óriási lagzit csaptak a szerelmével.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Hailie Jade áldott állapotban van.