Starity

X-Faktor: A Ham Ko Ham búcsúzott a finálé előtt

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 10. 22:48 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A három finalista tehát: Ricsi, Dmitrij és Barbi – nézői döntés alapján a Ham Ko Ham búcsúzott.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. december 10. 22:51 #2
Tamcsy2001
Tamcsy2001

StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 587
Csatolások: 0
Azonosító: 255514
Nagyon jók voltak a fiúk, imádtam őket, sok sikert nekik, ezzel nagyon befutottak most! Dmitrij csak így tovább!
2016. december 10. 22:55 #3
CimFam
CimFam

Státusz#ShawnMendesToHungary Kérlek használd ezt a hashtaget minden közösségi oldalon!
Hozzászólás: 517
Azonosító: 256999
Na és akkor mostantól nem tudom, hogy kinek szurkoljak leginkább...
2016. december 10. 22:56 #4
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Hála a jó égnek! Hajrá Barbi!!biggrin.gif
2016. december 10. 23:11 #5
ilus1996
ilus1996
~Hope~

StátuszAz igazi sztár nem csak a rajongó tábora hanem a tehetsége is fenttartja
Hozzászólás: 3131
Csatolások: 116
Azonosító: 134089
Őszintén szólva én már kezdek egyre jobban hinni azokban a pletykákban ,hogy a Mata Ricsike apja egyszerűen megfenyegette az x-faktor stábot, hogyha nem viszik tovább az ő drága kicsi fiát, akkor tuti leleplezi a nyilvánvalót. A nyilvánvalót. Most mindenki képzelje el ,hogy mire gondolok egy tehetségkutató kapcsán. Mert már ilyen nem létezik ,hogy olyan, aki ilyen hamisan énekel eltud vergődni párbaj nélkül a döntőig.
Helyette megszívta Dmitrij ismét és a Ham Ko Ham. Ősizntén szólva én mindkettőt elnéztem volna a döntőben. A ham Ko Hamot azért, mert igazából szeretem azokat a vidám dallamokat, amiket előadtak. Viszont Dmitrij hangja engem mindig úgy elvarázsol ,hogy én már a kezdetektől fogva abban bízok ,hogy létezhet ebben a nyamvadt show műsorban egyszer igazság.
Ma is remekül szólt Dmitrij és nem hiszem el ,hogy párbajozni kényszerült megint. Én pedig úgy képzeltem el ,hogy ő és Barbi jut tovább, ha már tényleg a tehetséget kell számon tartani.
Barbinak az első produkciója nem tetszett, de a második dala tényleg olyan volt, hogy tényleg úgy gondolom ,hogy sok eséllyel megy a döntőnek neki.
És ismét el kell ,hogy mondjam, már megint Dmitrij miatt volt érdemes nézni az egészet. Az összes többi úgy volt gagyi, ahogy már megszokott.
2016. december 10. 23:19 #6
Tamcsy2001
Tamcsy2001

StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
Hozzászólás: 587
Azonosító: 255514
ilus1996 tök igazad van, Dmitrij a legjobb az egész mezonyben, a kissrácot (igaz, velem egy idős) már rég ki kellett volna tenni. Nagyon remélem, hogy nem Dmitrij vagy Barbi tehetsége fogja bánni jövő héten..
2016. december 10. 23:29 #7
snezii
snezii
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 244154
Nézzük a tényeket, hogy Ricsi miért is van ott, ahol: fiatal fiú.
Kik szavaznak leginkább? Fiatal lányok.
Megvan a válasz arra, hogy hogy juthatott el idáig. Mert nem a hatalmas tehetségével. Igaz, szépen (is) tud énekelni, de többször hamis.
A Ham Ko Ham kellett volna, hogy bekerüljön a döntőbe.
2016. december 10. 23:38 #8
Dóri1996
Dóri1996
visszatérő vendég

StátuszNegyed mérföldről negyed mérföldre élek ... ♥ F&F ♥
Hozzászólás: 475
Csatolások: 68
Azonosító: 189093
Erre nem mondok semmit!!! Dimitrij & Barbara ♥♥♥ IMÁDOM őket!!!!
De azt nemtudom hogy mit keres ott a RICSI!!!! fúúú na mind 1 no comment...
2016. december 10. 23:49 #9
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849867
Azonosító: 6038
Csak egyetlen egy emberrel szeretnék találkozni, aki már szavazott legalább egyszer Matára! Egy személlyel! Ez a gyerek egyszerűen színpadképtelen. Legalább egy fogszabályzót adjanak szerencsétlenre. Azt már fölösleges szóvá tenni, hogy buta, mint a föld. Azt se tudja milyen nyelven énekel (portugálul, nem pedig spanyolul), ráadásul a címét sem tudta megmondani, pedig elvileg ez az egyik kedvenc száma, azért énekelte. Szóval tényleg, nem kérek sokat, csak egy rá szavazó jelentkezzen... Ja vagy apjától van beszarva az egész rtl? A gyerektől várja, hogy majd eltartja a családot, mert származásukból adódóan büdös a munka, ezért kért 500 ezret az rtl-től azért, hogy a bundára vonatkozó facebook kiírást levegye. Amit valószínű megkapott, mert törölte, már csak a nyomai maradtak meg. Egyébként meg Ricsi jól átbacta a nézőket a selejtezőkön, hogy tud énekelni. _nevet.gif Mert nem tud, ahogy szöveget tanulni sem.

Barbi meg unalmas ezekkel a hatásvadász dalokkal. A "köszönöm szépen"-en kívül többet ő sem tud mondani. Ennél azért még Dmitrij is többet ki tud magából hozni, pedig most tanul magyarul. Nekem egyértelműen kedvencem a selejtező óta, de ma nem igazán tudtam hova tenni egyik előadását sem, de örülök, hogy továbbment. Színpadon a helye és kész. Ha nem is fog nyerni (mert valószínű Barbival nyeretik meg, Matát csak nem vállalják be), remélem azért el fog tudni indulni az X Faktoros ismertségével, mert utána is kíváncsi leszek rá.

Idézet (snezii @ 2016.12.10. 23:29)
Nézzük a tényeket, hogy Ricsi miért is van ott, ahol: fiatal fiú.
Kik szavaznak leginkább? Fiatal lányok.
Megvan a válasz arra, hogy hogy juthatott el idáig. Mert nem a hatalmas tehetségével. Igaz, szépen (is) tud énekelni, de többször hamis. 
A Ham Ko Ham kellett volna, hogy bekerüljön a döntőbe.

Hát szerintem a fiatal lányok inkább Dmitrijre szavaznak. Azért nem egy matyóhímzés az a Mata gyerek, hogy összepisiljék tőle magukat a lányok, vagy a színpadra dobálják a bugyijukat. Bár lehet velem van a baj, de ha Ricsi korú csaj lennék, akkor sem hozna ki belőlem semmit.
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Glamster
2016. december 10. 23:58 #10
Flash1
Flash1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 177
Azonosító: 258566
Ilyenkor gondoljatok már ara is hogy egy két ilyen komment tönkre teszi a "sztárt" és Ricsi igen is tehetséges fiú!!! Nem ertem mi Vályi tök vele de mindegy nem is érdekel!!!!
2016. december 10. 23:59 #11
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Akkor ezek után már csak Barbi lesz az egyetlen értékelhető versenyző az x-faktorban...
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. december 11. 00:43 #12
Josh_
Josh_
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Én sokat töprengtem ezen a műsoron abból a szempontból, hogy tényleg a hangosítás ennyire sz@r, vagy egészen más élőben, mint Tv-n keresztül, de Mata egyszerűen hamis. Nem egy számban szinte az egész műsor alatt az élő show-tól kezdve. Már régen ki kellett volna szórni. Nekem wtf kategória. Dmitrijnek is voltak megingásai hangilag, de Matánál fényévekkel jobb és az előadásai szórakoztatóak, ami ebben a műsorban nagyon kevés volt. Barbinak van a legjobb hangja, de ha már ellentéteket keresünk, nézzük meg Dimitrij hányszor lépett ki a komfortzónájából és énekelt olyan dalokat, ami egyáltalán nem neki való volt, mégis megcsinálta. Ezzel szemben Barbi kiállok énekelek. Ami tökéletes, félre ne értsetek csak na, nem sok rizikót vállalt be. A Ham ko Ham jó, de - hogy is fogalmazzam meg ezt - lemész a faluvégébe, bármikor csinálnak neked ilyen hangulatot. Jól énekel, tök szuper hangja van a csávónak, de semmi extra. Ha hang, akkor Barbi fog nyerni, ha személyiség, akkor Dmitrij. Mata kizárt, nagyon remélem. Egyébként tényleg érdemes rákeresni a Mata családra a neten, érdekes dolgokat mondott az apja korábban, ahogy szavy említette.
2016. december 11. 01:21 #13
- törölt felhasználó -    
Abból a műfajból, amit én szeretek, nincs a mezőnyben egy versenyző sem, de szerintem Barbinak meg Dmitrij-nek van a legjobb hangja. Ezt a bandát nem sajnálom, szerintem már rég ki kellett volna esniük. Nem szeretheti mindenki azt a stílust, amit ők tolnak, szóval nem is azzal van a bajom...egyszerűen nem hozták a saját műfajukon belül a megfelelő szintet. A dalok unalmasak voltak és a szövegek... O.o A legutóbb valami olyat csíptem el, hogy "dugd a kezed a farzsebembe" refrénként és szükségem volt egy jó nagy adag metál zenére utána, hogy kiheverjem... xD
A válogatáson Ricsinek jó hangja volt, de utána egyre esett a színvonal.
2016. december 11. 06:53 #14
- törölt felhasználó -    
BLulu88:Hát igen...
2016. december 11. 07:51 #15
RsSissi
RsSissi
visszatérő vendég

Státuszx
Hozzászólás: 106
Azonosító: 258784
Mindenki azt mondja, hogy Ricsi hamisabb lett. ami egyébként igaz is. A válogatón sokkal jobb volt. De Dimitrij se fejlődött sokat. Nem lehet, hogy ez a mentor hibája?
2016. december 11. 07:55 #16
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Van pár ember aki azt gondolja, hogy Dmitrij-nek haza kene mennie mert nem magyar, és hogy mit keres egy orosz egy magyar műsorban.. drágáim, akkor bezzeg nem sírt a szátok mikor magyarok nyertek egy brit tehetségkutatóban.
2016. december 11. 07:55 #17
RsSissi
RsSissi
visszatérő vendég

Státuszx
Hozzászólás: 106
Azonosító: 258784
Jézusom, most komolyan Dimitrij fog nyerni? ohmy.gif Naneee. Aranyos meg minden, de vegyétek már észre, hogy nincs olyan jó hangja, mint Barbinak vagy akár Ricsinek. Mert ha Ricsi nem tud énekelni, akkor a válogatón miért tudott? Mi történt?
2016. december 11. 08:04 #18
- törölt felhasználó -    
Jeah! Jaeh! Jeah! A NAP HÍRE!!! Juhú!! bday.gif hullam.gif
Hála az Istennek, hogy ezek estek ki! biggrin.gif
Hajrá Opitz Barbi! thumbup2.gif
2016. december 11. 08:13 #19
Cica24
Cica24
visszatérő vendég

Státusz#Iloveme
Hozzászólás: 307
Azonosító: 260122
Yeah végre!! Gyerünk RICSI ÉS DMITRIJ!!!!!!!!!
2016. december 11. 08:16 #20
Tiramisu02
Tiramisu02
visszatérő vendég

StátuszMeow
Hozzászólás: 131
Azonosító: 260791
Cica24 egyetértek!!! És igen gyerünk Ricsi és Dmitrij!!!!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok