X-Faktor: A Ham Ko Ham búcsúzott a finálé előtt
2016. december 11. 08:37
Jó ez a Ham Ko Ham, de nem ez az X-Faktorba való. Bär mondjuk már nem tudom ide mi való.... Amúgy meg szerintem úgy is Dimitrij nyeri.
2016. december 11. 09:02
Az idei X-faktor egy vicc.
Valaki most mesélje, el, hogy Dmitrij, akinek a legnagyobb rajongó tábora van és a köz is róla beszél a legtöbben, miért párbajozott másodszorra. De én elmesélem! Mert megvan bundázva az egész. A producerek, már a mentorok háza óta tudják ki fog nyerni, mert csak az egészben a pénzt látják meg a nézettséget és nem a tehetséget.
Kedves ariana gra de, nem tudom, hogy mit tanítanak neked otthon, de emberekre sosem mondjuk, hogy ,,ezek" hanem ,,ők" mert tiszteljük meg már az embertársainkat, hogy nem úgy beszélünk róluk, mint egy cirkuszi állatról. Az pedig nem tudom, neked (és a többi ilyen kedves komment írójának) ha elindulnának valamiben és kiesnének és mindenki pezsgőt bontana a hírre.
Azt meg nem értem , miért kell hánytorgatni, hogy jajj Dmitrij ukrán és akkor mit keres egy magyar tehetségkutatóban, de akkor bezzeg mindenki örült meg tapsikolt amikor a magyar csapat megnyerte a BRIT TEHETSÉGKUTATÓT.
Mata Ricsiről, annyit hogy ismét harmatgyönge volt, és nem értem, hogy miért juttatják tovább állandóan. Bár szerintem olan mint JB esetében, aki szereti nem érti miért nem lehet szeretni, akik meg utálják nem értik hogy lehet szeretni.
Én már lassan azon se csodálkozok ha vele nyeretik, meg. Abból lekaszálnak egy kis marketinget rendesen
Valaki most mesélje, el, hogy Dmitrij, akinek a legnagyobb rajongó tábora van és a köz is róla beszél a legtöbben, miért párbajozott másodszorra. De én elmesélem! Mert megvan bundázva az egész. A producerek, már a mentorok háza óta tudják ki fog nyerni, mert csak az egészben a pénzt látják meg a nézettséget és nem a tehetséget.
Kedves ariana gra de, nem tudom, hogy mit tanítanak neked otthon, de emberekre sosem mondjuk, hogy ,,ezek" hanem ,,ők" mert tiszteljük meg már az embertársainkat, hogy nem úgy beszélünk róluk, mint egy cirkuszi állatról. Az pedig nem tudom, neked (és a többi ilyen kedves komment írójának) ha elindulnának valamiben és kiesnének és mindenki pezsgőt bontana a hírre.
Azt meg nem értem , miért kell hánytorgatni, hogy jajj Dmitrij ukrán és akkor mit keres egy magyar tehetségkutatóban, de akkor bezzeg mindenki örült meg tapsikolt amikor a magyar csapat megnyerte a BRIT TEHETSÉGKUTATÓT.
Mata Ricsiről, annyit hogy ismét harmatgyönge volt, és nem értem, hogy miért juttatják tovább állandóan. Bár szerintem olan mint JB esetében, aki szereti nem érti miért nem lehet szeretni, akik meg utálják nem értik hogy lehet szeretni.
Én már lassan azon se csodálkozok ha vele nyeretik, meg. Abból lekaszálnak egy kis marketinget rendesen
2016. december 11. 09:18
A tegnapi adásnál egyszerűen le voltam döbbenve. De komolyan. Kész viccnek tartom, hogy annak ellenére, hogy Dimitrij a show legszínesebb, legkülönlegesebb, legnagyobb érzelmeket közvetítő és legnagyobb rajongó táborral rendelkező versenyzője, ismét neki kellett párbajoznia és sokszor oda nem illő kritikát kapnia. Lassan már csak én is "bundára" tudok gondolni. Ricsi is tehetséges, de annyira nem, hogy fináléban legyen a helye, egy ideje nem hozza a kellő szintet és gyakran hamis. Barbi hangja valóban elképesztő, de csodálom, hogy még nem vált mások számára is kissé unalmassá, egyhangúvá, amit csinál. Szép pillanatokat teremt, de az igazi showt nem Ő adja. Lehet lehúzni ezzel szemben Dimitrijt, csak mert Ukrajnából érkezett és az "újításai" nem mindig tökéletesek, de akkor sem hiszem, hogy igazságos lett volna vele szemben tegnap példának okáért Gáspár Laci. Úgy éreztem, hogy savanyú számára a szőlő, hiszen mentoráltja Dimitrij ellen vesztett párbajt múlt héten. Egy szó, mint száz ez csupán személyes vélemény, de én nagyon remélem, hogy a végén helyén való döntés születik és Dimitrij kerül ki a döntőből győztesen.
2016. december 11. 09:24
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
Szerintem ez igazan szanalmas. Latszik,hogy bunda,mert Ricsi rengetegszer kap rossz kritikat,ahogy Dimitrij is,megjegyzen,jogisan,hiszen ket olyan emberrol beszelek,akik se enekelni,se beszelni,se eloadni nem tudnak, megis...eljutottak idaig,raadasul Ricsike meg csak nem is parbajozott....De kerdem en. Megis hogy a francba?A gyerek megszolalni nem tud,annyira hulye es buta,az ertelmes mondatok kepzesere sem kepes,Dimitrijrol meg ne is beszeljunk,hiszen egy szot nem tud magyarul. Szerintem nekik SEMMI keresnivalojuk itt. A legelejen ki kellett volna esniuk,az lett volna igazsagos. Barbi tehetseges,piszok jol enekel,csak nem kene mindig ilyen notakat adni neki,de persze igy is nagyon jo,gyonyoru hangja van. O megerdemli,hogy itt legyen es jogosan jutott el idaig.
2016. december 11. 09:47
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Remélem Barbi nyeri meg,neki aztán eszméletlen hangja van. Dimitrij..lássuk be,szerintem gáz lenne ha egy "külföldi" nyerné meg a MAGYAR x-faktort. Na de ez az én véleményem..
2016. december 11. 09:47
Az idei X-faktornak a leggyengébb a felhozatala szerintem. Maximum vagy három személy volt az, aki tényleg tudott is énekelni, ebből egy van bent... Barbinak kell megnyernie, legalábbis remélem, hogy ő fogja.
2016. december 11. 09:48
Récike2000, azt azért vedd figyelembe, hogy Dmitrij nem Magyarországon született, és még csak tanul magyarul. Egy ukrántól, vagy bármilyen külfölditől mégis hogy várod el, hogy tökéletes kiejtéssel, illetve szóhasználattal beszéljen? A magyar sem olyan könnyű nyelv ám.
A műsorról annyit, hogy megint elképedtem azon, hogy Dmitrij párbajozott. Nekem mindkét produkciója tetszett, bár még mindig nem vágom, miért úgy öltöztetik fel, ahogy.
Ricsi nem volt rossz, BÁR hallottam azért hamis hangokat. Az első dala elején is, példának okáért.
Barbi jó volt, mint mindig, hétről hétre megmutatja, hogy tegetséges, de nekem kezd unalmassá válni, hogy folyton csak áll valami pódiumon, aztán énekel. Jó, tényleg nagyokat szokott énekelni, ez tény. És azt hiszem, ezt itt befejezem, mert a végén úgyis lesz valaki, aki beleköt a mondandómba.
A Ham Ko Ham tegnap elég gyenge volt, nekem egyik daluk se tetszett. Viszont azt valahogy érezhettük, hogy egy zenekar sem juthat el a döntőig.
A döntőről meg annyit, hogyha Ricsi nyeri meg az X Faktort, soha többé nem nézem ezt a műsort.
A műsorról annyit, hogy megint elképedtem azon, hogy Dmitrij párbajozott. Nekem mindkét produkciója tetszett, bár még mindig nem vágom, miért úgy öltöztetik fel, ahogy.
Ricsi nem volt rossz, BÁR hallottam azért hamis hangokat. Az első dala elején is, példának okáért.
Barbi jó volt, mint mindig, hétről hétre megmutatja, hogy tegetséges, de nekem kezd unalmassá válni, hogy folyton csak áll valami pódiumon, aztán énekel. Jó, tényleg nagyokat szokott énekelni, ez tény. És azt hiszem, ezt itt befejezem, mert a végén úgyis lesz valaki, aki beleköt a mondandómba.
A Ham Ko Ham tegnap elég gyenge volt, nekem egyik daluk se tetszett. Viszont azt valahogy érezhettük, hogy egy zenekar sem juthat el a döntőig.
A döntőről meg annyit, hogyha Ricsi nyeri meg az X Faktort, soha többé nem nézem ezt a műsort.
2016. december 11. 09:55
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Hú,pont a három kedvencem(:
2016. december 11. 09:56
Mária Maslow
Csak szólok, hogy a Brit Got Talentet egy magyar formáció nyerte! Azzal nem volt semmi bajod? Na és ha ő nyer, szerintem megérdemelné , mert tehetséges.
Talán az 1940-es években ragadt mindenki hogy csak azt nézzük honnan jött? Sosem az számít, hogy honnan jött, hanem hogy milyen az ember maga
Csak szólok, hogy a Brit Got Talentet egy magyar formáció nyerte! Azzal nem volt semmi bajod? Na és ha ő nyer, szerintem megérdemelné , mert tehetséges.
Talán az 1940-es években ragadt mindenki hogy csak azt nézzük honnan jött? Sosem az számít, hogy honnan jött, hanem hogy milyen az ember maga
2016. december 11. 10:20
Kár, hogy kiestek, szerintem jók voltak. Én szívem szerint a drága Ricsikét küldtem volna haza, mert egyszerűen nem tudom megérteni, hogy mit keres még mindig a műsorban. A mentoroktól is csak a kritikát kapja, erre egy olyan embert küldenek párbajra helyette, aki tehetséges, és jól csinál mindent...
Egyetértek a hozzászólásod annak a részével, amiben leírtad, hogy Ricsi mit keres még a műsorban, de az, hogy Dmitrij számodra olyan, aki se énekelni, se beszélni nem tud, az már sok. Feltételezem, hogy a nevéből rájöttél, hogy nem magyar, ezért nehezen megy neki a nyelv, elvégre most tanulja. A magyar nyelv a legnehezebb nyelvek közé sorolható, ráadásul te úgy fikázol másokat, hogy a kommented legelején helyesírási hibákba botlik az ember.
Az énekhangjával pedig nem értem, mi a baj, nagyon is jó hangja van. Vannak dalok, amikkel nem tud azonosulni (a múltkori adásból például az első produkciója nem tetszett), de nem lehet rá azt mondani, hogy tehetségtelen.
Idézet (Récike2000 @ 2016.12.11. 09:24)
Szerintem ez igazan szanalmas. Latszik,hogy bunda,mert Ricsi rengetegszer kap rossz kritikat,ahogy Dimitrij is,megjegyzen,jogisan,hiszen ket olyan emberrol beszelek,akik se enekelni,se beszelni,se eloadni nem tudnak, megis...eljutottak idaig,raadasul Ricsike meg csak nem is parbajozott....De kerdem en. Megis hogy a francba?A gyerek megszolalni nem tud,annyira hulye es buta,az ertelmes mondatok kepzesere sem kepes,Dimitrijrol meg ne is beszeljunk,hiszen egy szot nem tud magyarul. Szerintem nekik SEMMI keresnivalojuk itt. A legelejen ki kellett volna esniuk,az lett volna igazsagos. Barbi tehetseges,piszok jol enekel,csak nem kene mindig ilyen notakat adni neki,de persze igy is nagyon jo,gyonyoru hangja van. O megerdemli,hogy itt legyen es jogosan jutott el idaig.
Egyetértek a hozzászólásod annak a részével, amiben leírtad, hogy Ricsi mit keres még a műsorban, de az, hogy Dmitrij számodra olyan, aki se énekelni, se beszélni nem tud, az már sok. Feltételezem, hogy a nevéből rájöttél, hogy nem magyar, ezért nehezen megy neki a nyelv, elvégre most tanulja. A magyar nyelv a legnehezebb nyelvek közé sorolható, ráadásul te úgy fikázol másokat, hogy a kommented legelején helyesírási hibákba botlik az ember.
Az énekhangjával pedig nem értem, mi a baj, nagyon is jó hangja van. Vannak dalok, amikkel nem tud azonosulni (a múltkori adásból például az első produkciója nem tetszett), de nem lehet rá azt mondani, hogy tehetségtelen.
2016. december 11. 10:23
Egyre jobban hiszek én is abban, hogy ez a műsor meg van bundázva. Dmitrij, aki a legtöbb rajongóval rendelkezik párbajozik? Vicc. Ricsike meg valami borzalmas, nem tudom hogy jutott el a döntőbe. Barbi tehetséges, de már nagyon unom hogy csak ott áll, és énekel.
Viszont a mostani adásvan Gáspár Laci idegesített a legjobban. Azért mert Szandra kiesett, nem Dmitrijin kellene bosszút állni.
És ott van még Gabi is, aki folyton sír, vagy ordibál....
Ha Ricsike fogja megnyerni, soha többet nem fogok ilyen ""tehetség""kutatókat nézni..
Viszont a mostani adásvan Gáspár Laci idegesített a legjobban. Azért mert Szandra kiesett, nem Dmitrijin kellene bosszút állni.
És ott van még Gabi is, aki folyton sír, vagy ordibál....
Ha Ricsike fogja megnyerni, soha többet nem fogok ilyen ""tehetség""kutatókat nézni..
2016. december 11. 10:28
Ricsi azért van bent, mert kismillió tinilányocska tartja bent a szavazatokkal, Dimitri meg háborúból jött, és csak ez tartja bent? bocsánat rajongók, de ennek a 2 emberkének nincs hangja, nem is tudom mit keresnek a döntőben! Ham Ko Ham mindig a legjobbat hozta, látványos, színes előadásokkal, erre fel meg olyanok vannak bent helyettük, akik csak a saját nyomorságuk miatt vannak döntőben? kész katasztrófa az egész műsör! Sajnálni tudom Gabikát, meg Petikét, egyszerűen olyanok mint két 5 éves!
2016. december 11. 10:54
Ricsinél jók voltak a táncoló banánok
Dmitrij párbajozott?Neki van a legtöbb rajongója!!!
Barbinak örülök,ő a legjobb
És a Ham Ko Ham is csak a sok c*gány miatt volt bent,nem azért,mert jók voltak!!Ideje volt már,hogy kiessenek!
Dmitrij párbajozott?Neki van a legtöbb rajongója!!!
Barbinak örülök,ő a legjobb
És a Ham Ko Ham is csak a sok c*gány miatt volt bent,nem azért,mert jók voltak!!Ideje volt már,hogy kiessenek!
2016. december 11. 11:30
Idézet (booklove014 @ 2016.12.11. 09:02)
Az idei X-faktor egy vicc.
Teljes mértékben egyetértek.
2016. december 11. 12:08
Taissa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.13. Hozzászólás: 299 Csatolások: 30 Azonosító: 256288 offline |
Szerintem a Ham Ko Hamnak ideje volt már kiesnie, igaz hogy jol énekeltek, meg jó hangulatot hoztak fel a színpadra, de szerintem ezek a cigány nóták nem az X faktorba valóak. Ricsinek meg szerintem jó hangja van, mert a válogatón tudott énekelni, csak most már ő úgy érzi, hogy esélyes a nyerésre, és kényelmesen hátradől, mert tudja, hogy a lányok úgy is rá fognak szavazni, pedig ezt tényleg nem engedhetné meg magának. Azért sajnálom, hogy így eljátsza az esélyét, na mindegy.
2016. december 11. 12:15
Fuck logic level Magyarország: Nyeressük meg a MAGYAR versenyt egy UKRÁNnal... szánalmas, ami itt megy. De ha még hangja lenne megérteném.
Nem azt mondom, a Ham ko ham sem volt egy nagy ász, egy stílust tudnak csak nyomni, abban nagyon jók de másban nem...
Viszont akkor már inkább ők, mint az ukrán..
A másik két versenyzőről meg annyit, hogy Mata Ricsike nem tudom mit keres még mindig bent. Ugyan azt tudom mondani, mint Lizáról. Lehet jó dalokat ír, de az ének hangját elhagyta félúton. Arról nem is beszélve, hogy nem szégyell úgy kiállni egy színpadra, hogy a szöveget sem tudja?
Persze mindenki emberből van, mindenki ronthat, de nem adásonként 10-szer. Még a minden adásban egyszer rontás is durva, de még az is elmegy...
Barbi pedig... Egy angyal. Nagyon tiszta és nagy hangja van annak a lánynak. Szóval reménykedem, abban, hogy az emberek nem süketülnek meg ennél jobban és egy MAGYAR fogja megnyerni a MAGYAR versenyt. Értem én, hogy helyeske a kis colos, de basszus, NINCS HANGJA, HAHÓ!
Nem azt mondom, a Ham ko ham sem volt egy nagy ász, egy stílust tudnak csak nyomni, abban nagyon jók de másban nem...
Viszont akkor már inkább ők, mint az ukrán..
A másik két versenyzőről meg annyit, hogy Mata Ricsike nem tudom mit keres még mindig bent. Ugyan azt tudom mondani, mint Lizáról. Lehet jó dalokat ír, de az ének hangját elhagyta félúton. Arról nem is beszélve, hogy nem szégyell úgy kiállni egy színpadra, hogy a szöveget sem tudja?
Persze mindenki emberből van, mindenki ronthat, de nem adásonként 10-szer. Még a minden adásban egyszer rontás is durva, de még az is elmegy...
Barbi pedig... Egy angyal. Nagyon tiszta és nagy hangja van annak a lánynak. Szóval reménykedem, abban, hogy az emberek nem süketülnek meg ennél jobban és egy MAGYAR fogja megnyerni a MAGYAR versenyt. Értem én, hogy helyeske a kis colos, de basszus, NINCS HANGJA, HAHÓ!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.