X-Faktor: A Ham Ko Ham búcsúzott a finálé előtt
2016. december 11. 12:16
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
Nagyon sajnálom, hogy ők estek ki... Nagyon szerettem, ahogy zenéltek, tényleg szívvel-lélekkel csinálták, és nagyon jó hangulatot hoztak. Szerintem inkább Ricsinek kellene már kiesnie, mivel a mostani 3as közül ő a leggyengébb.
2016. december 11. 12:51
Most elolvastam a kommenteket és lesokkolódtam. Komolyan ilyen sokan gondolkoznak úgy, hogy "nincs azzal semmi baj, hogy egy ukrán versenyző megnyerheti a MAGYAR versenyt, mert akkor senki nem sírt, mikor egy magyar csapat nyerte meg a Brit tehetség kutatót"?
Szerintem inkább ez a szomorú. A magyarok a tehetségük miatt nyertek, Dimitrij meg max azért fog nyerni, mert... jaj szegény ukrán háború elől menekült. Hogy oda ne rohanjak. Már mióta háború van ott...
De, mint mondtam, ha kicsi tehetsége is lenne, nem zavarna. Csak nincs neki.
Nem akartam reagálni erre, de muszáj volt, mert rossz látni, hogy ennyien nem fogják fel a dolgokat. Hiába helyes meg kedves Dimitrij, nincs tehetsége. Ennyi erővel megnyerhette volna Alíz is, mert habár hangja nem volt, a személyisége egy nagyon kedves lány, ki sokak példaképe, de egy idő után csak meg unta az ember, hogy tehetsége sincs, minek van még bent. Vagy nyert volna akkor Kristóf (isten ments), annyi balhéja volt, olyan felkapott lett volna, sokat kaszálhattak volna vele a műsor készítői.
Szerintem inkább ez a szomorú. A magyarok a tehetségük miatt nyertek, Dimitrij meg max azért fog nyerni, mert... jaj szegény ukrán háború elől menekült. Hogy oda ne rohanjak. Már mióta háború van ott...
De, mint mondtam, ha kicsi tehetsége is lenne, nem zavarna. Csak nincs neki.
Nem akartam reagálni erre, de muszáj volt, mert rossz látni, hogy ennyien nem fogják fel a dolgokat. Hiába helyes meg kedves Dimitrij, nincs tehetsége. Ennyi erővel megnyerhette volna Alíz is, mert habár hangja nem volt, a személyisége egy nagyon kedves lány, ki sokak példaképe, de egy idő után csak meg unta az ember, hogy tehetsége sincs, minek van még bent. Vagy nyert volna akkor Kristóf (isten ments), annyi balhéja volt, olyan felkapott lett volna, sokat kaszálhattak volna vele a műsor készítői.
2016. december 11. 12:53
KimKWestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.13. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 260868 offline |
Igazsagtalan.. Tobbet nezni sem fogom..
Mi az hogy Dimitrij ejtette ki a Ham Ko Ham-ot?!
Ham Ko Ham es Barbi volt a legjobb..
Leszoljak a Ham Ko Ham-ot mert ciganyok,es azt mondjak hogy magyar nyerjen,de megis Dimitrijnek szurkolnak.. Dimitrij talan magyar?!
Szerintem k*urvara nem magyar!!
Barbi es a Ham Ko ham voltak azok, akik nyerhettek volna.
Hajra Barbi,nyerd meg te!
Mi az hogy Dimitrij ejtette ki a Ham Ko Ham-ot?!
Ham Ko Ham es Barbi volt a legjobb..
Leszoljak a Ham Ko Ham-ot mert ciganyok,es azt mondjak hogy magyar nyerjen,de megis Dimitrijnek szurkolnak.. Dimitrij talan magyar?!
Szerintem k*urvara nem magyar!!
Barbi es a Ham Ko ham voltak azok, akik nyerhettek volna.
Hajra Barbi,nyerd meg te!
2016. december 11. 12:56
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Egy show-t néztem végig ebben az évadban -minden mást, ami érdekelt, utólag áttekerve a felesleges részeket nézem meg-, és a finálés csapatról ez a véleményem:
-Opitz Barbinak a kisujjában több tehetség van, mint a két fiúnak összesen.
-Dmitrij nagyon gyenge, bugyinedvesítő faktornak viszont tökéletes.
-Mata Ricsi szintén, és szegény még sötét is, mint az éjszaka.
Szó mi szó, Barbit szeretném látni nyertesként.
-Opitz Barbinak a kisujjában több tehetség van, mint a két fiúnak összesen.
-Dmitrij nagyon gyenge, bugyinedvesítő faktornak viszont tökéletes.
-Mata Ricsi szintén, és szegény még sötét is, mint az éjszaka.
Szó mi szó, Barbit szeretném látni nyertesként.
2016. december 11. 13:27
CimFam |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 517 Csatolások: 0 Azonosító: 256999 offline |
AliceLiza: a válogatón volt csak kiemelve, hogy Dmitrij honnan jött. Azóta EGYSZER SEM. De egyébként ha Te ennyire tudsz mindent, tessék, ki lehet állni az X-Faktor színpadára és el lehet énekelni az ország előtt az összes dalt, amit Dmitrij előadott. Ja, és a színvonalat is tessék megütni. Sőt.
Jaj, bocsánat, Neked erről nem is kell beszélnem, hisz olyan tehetséges vagy, hogy a kisujjadból kirázod az egész produkciót tiszta hanggal. Hajrá! Sok sikert! ;-)
Jaj, bocsánat, Neked erről nem is kell beszélnem, hisz olyan tehetséges vagy, hogy a kisujjadból kirázod az egész produkciót tiszta hanggal. Hajrá! Sok sikert! ;-)
2016. december 11. 14:02
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline |
Hihi fikázzátok Dmitrij, mert nem tud magyarul... kár, hogy Ricsi se, pedig nincs bajom vele, de na amúgy mindhárom esélyes, hogy nyerjen, mert mindháromból lehet nagy reklámot és "siker sztorit" csinálni... Dmitrij: háború és blabla, Ricsi a szegény gyerek, aki kiesett és mégis nyert, Barbi pedig az uborkatermesztő lányból lett hercegnő. Kérdés, hogy a producerek melyiket fogják tolni. Az egyértelmű, hogy nem a hang számít már ebben a műsorban, mert akkor a mentorházból nem ez a brigád jutott volna be.
2016. december 11. 15:36
Nem értem, hogy Mata Ricsi hogy juthatott el a top 3- ba. Jó a hangja nagyon, de az eddigi fellépései top 3- at érnek??? Szerintem nem.
Barbinak a hangja valami zseniális! Bár hogy tényleg csak egy helyben áll, mint egy fa, nem valami jó. És a tegnapi táncolásánál úgy táncolt, mintha feladat lett volna. Nulla élvezet volt benne, és 20 másodpercig tartott... addig meg hármat lépett előre. Ennyi volt a nagy tánc.
És... a végére: hajrá Dmitrij!!! lehet, hogy Dmitrijnek nincs olyan erős hangja, mint Barbinak, de olyan kész produkciókat mutatott fel eddig, amiknek óriási színpadokon lenne a helyük! Hihetetlen ez a srác, és hihetetlen, hogy hogyan uralja a színpadot. Egész megjelenésével, és nulla önteltséggel. imádom ezt a srácot!
Barbinak a hangja valami zseniális! Bár hogy tényleg csak egy helyben áll, mint egy fa, nem valami jó. És a tegnapi táncolásánál úgy táncolt, mintha feladat lett volna. Nulla élvezet volt benne, és 20 másodpercig tartott... addig meg hármat lépett előre. Ennyi volt a nagy tánc.
És... a végére: hajrá Dmitrij!!! lehet, hogy Dmitrijnek nincs olyan erős hangja, mint Barbinak, de olyan kész produkciókat mutatott fel eddig, amiknek óriási színpadokon lenne a helyük! Hihetetlen ez a srác, és hihetetlen, hogy hogyan uralja a színpadot. Egész megjelenésével, és nulla önteltséggel. imádom ezt a srácot!
2016. december 11. 16:07
Hát semmi nagy dolgot nem nyújtott a Ham Ko Ham, szóval örülök, hogy Dmitrij tovább jutott. Remélem, hogy Ricsi vagy Barbi nyeri meg az X-Faktort, bár úgyis Barbi fogja megnyerni.
2016. december 11. 16:53
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline |
Már nem azért de ez a széria enyhén szólva vicc... Dimitrijnek van a legnagyobb rajongó tábora (szerintem) akkor mégis hogy lehet ez a 2. párbaja? Nagyon bírom Ricsit és van is tehetsége de szerintem nem a top 3-ba való... Az én fejemben a legjobb döntés ez lenne: Dimitrij és Barbi legyen a 2 döntős. MINDEN ESTRE: Sok sikert a top 3-nak .
1 felhasználónak tetszik:
Josh_
2016. december 11. 20:07
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline |
Én leginkább a Ham ko Ham-nak drukkoltam, a második kedvencem Dmitrij volt, és mégis nekik kellett párbajoznia. Barbi nekem mindig ugyanazt hozza, már nem okoz meglepetéseket, Ricsi meg...inkább nem mondok semmit róla. De azért az elég vicces volt, amikor a kisfilmben a hét vezért nem tudta elsorolni csak hosszas tanulás után.
2016. december 11. 20:08
FeketeHollóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.14. Hozzászólás: 164 Csatolások: 29 Azonosító: 259737 offline |
*az egyik kisfilmben
2016. december 11. 22:34
Sütikexddvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 255101 offline |
Ez mekkora igazsagtalansag h kiesett a Ham Ko Ham ...Persze ha Ricsinek vagy Barbinak vagy annak az Ukranak lett vlna vlmi baj a hangositassal ujra enekeltettek volna oket vagy vlmi tuti lett vlna vagy direkt volt rossz ...De igaz inkabb egy ukran nyerje meg a MAGYAR X-factort mert nagy a valoszinusege h o vagy Barbi nyeri meg mert Ricsinek nincs eselye persze jo a hangja meg minden de 3juk kozul neki van a leggyengebb hangja ...........Taissa kedves ha nem oda valo aza mufaly akkor hova en szemelyszerint jobban el hallgattom inkabb Kis Grofot mint egy magyar nep dalt ..
2016. december 11. 23:31
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Nekem még mindig Ónodi János a nyertes
Olvastam itt a kommenteket, én személy szerint egyik énekesnek sem vagyok a rajongója.
Ricsit nem tudom minek kell bántani, nem véletlenül került oda ahol most van. Félreértés elkerülése végett, nem vagyok Ricsi-fan, csak nem értem mi ez a nagy gyűlölködés. Nem értek a zenéhez, nem jártam zeneiskolába, de nagyon szeretem a zenét, és a családomban is rengetegen zenélnek és énekelnek, ettől függetlenül nem tudom milyen a hallásom DE! szerintem ez a Piramis dal Ricsitől nagyon szép volt. Persze volt 1-2, maximum 3 rész amit nem úgy kellett volna, de nem értem mi volt a bajuk vele. Én ma is többször visszahallgattam, annyira tetszett. Az pedig, hogy döntős, megérdemli, mert pl amikor a Puskás Peti dalát énekelte a táborban, engem azzal is nagyon megfogott. Hülyeség azt mondani, hogy nem tud énekelni.
Opitz Barbi, oké, szép hangja van, de azért nem mondanám a legtisztább hangnak. Egyáltalán nem sztár alkat, ha ő nyerné az X-faktort, nem is tudnám utána elképzelni a zenei iparban.
Dmitrijt is meg szeretném védeni, attól mert ukrán, mért ne nyerhetné meg a versenyt? Mint ahogy előttem is írták, a brit tehetségkutatót is magyar csapat nyerte. Az, hogy tanul magyarul, az nekem egy plusz szimpátia pont. Amúgyis nagyon jóindulatú, árad belőle a kedvesség. Viszont nekem az éneklési stílusa nem nagyon tetszik. 1-2 dalban még azt mondom, hogy oké, de hogy már folyton ugyanúgy énekel mindig, nekem annyira nem jön be. Rihannától a Diamond pl. szerintem brutálisan rossz volt.
Őszintén szólva, egyik énekesre se mondanám azt, hogy na igen, neki kéne megnyernie. Ónodi János volt nekem a kedvencem, ő talán megérdemelte volna (szerintem), meg a Jaggers is nagyon jó volt, de a meghallgatáson, a táborban, de még a mentorházban is voltak énekesek akik talán jobban teljesítettek volna.
De ez mind egy dologgal magyarázható: a mentorok
Remélem ha legközelebb lesz X-faktor, sikerül majd összeválogatni valami komolyabb zsűrit. Gáspár Lacit bírom, de amúgy nagyon buta (sorry), jó hallása van, viszont nem hiszem hogy mentorként megállja a helyét.
Byealex-et is kicsit megkedveltem (nem az X-faktor miatt) viszont nagyon feltűnően akar egyéni lenni és még véletlenül se egyetérteni senkivel.
Tóth Gabi egy vicc, szakmailag 0, én nem is tartom őt nagyon jó énekesnőnek, engem idegesít a hangszíne. Visszanézve eddig milyen volt a zenei múltja, hát no comment mindig a puzsér-cometes videó jut eszembe róla. Komolytalan az egész nő, annyira nagyra tartja magát hogy szerintem ő saját maga legnagyobb rajongója.
Puskás Petiről meg igazából nem tudok semmit. Nem ellenszenves, mert sokszor egyetértek vele, de szerintem neki is túl nagy feladat ez.
Ezekkel csak az X-Faktor, mint tehetségkutató színvonalát rontják. De hálistennek nemsokára vége ennek is.
Olvastam itt a kommenteket, én személy szerint egyik énekesnek sem vagyok a rajongója.
Ricsit nem tudom minek kell bántani, nem véletlenül került oda ahol most van. Félreértés elkerülése végett, nem vagyok Ricsi-fan, csak nem értem mi ez a nagy gyűlölködés. Nem értek a zenéhez, nem jártam zeneiskolába, de nagyon szeretem a zenét, és a családomban is rengetegen zenélnek és énekelnek, ettől függetlenül nem tudom milyen a hallásom DE! szerintem ez a Piramis dal Ricsitől nagyon szép volt. Persze volt 1-2, maximum 3 rész amit nem úgy kellett volna, de nem értem mi volt a bajuk vele. Én ma is többször visszahallgattam, annyira tetszett. Az pedig, hogy döntős, megérdemli, mert pl amikor a Puskás Peti dalát énekelte a táborban, engem azzal is nagyon megfogott. Hülyeség azt mondani, hogy nem tud énekelni.
Opitz Barbi, oké, szép hangja van, de azért nem mondanám a legtisztább hangnak. Egyáltalán nem sztár alkat, ha ő nyerné az X-faktort, nem is tudnám utána elképzelni a zenei iparban.
Dmitrijt is meg szeretném védeni, attól mert ukrán, mért ne nyerhetné meg a versenyt? Mint ahogy előttem is írták, a brit tehetségkutatót is magyar csapat nyerte. Az, hogy tanul magyarul, az nekem egy plusz szimpátia pont. Amúgyis nagyon jóindulatú, árad belőle a kedvesség. Viszont nekem az éneklési stílusa nem nagyon tetszik. 1-2 dalban még azt mondom, hogy oké, de hogy már folyton ugyanúgy énekel mindig, nekem annyira nem jön be. Rihannától a Diamond pl. szerintem brutálisan rossz volt.
Őszintén szólva, egyik énekesre se mondanám azt, hogy na igen, neki kéne megnyernie. Ónodi János volt nekem a kedvencem, ő talán megérdemelte volna (szerintem), meg a Jaggers is nagyon jó volt, de a meghallgatáson, a táborban, de még a mentorházban is voltak énekesek akik talán jobban teljesítettek volna.
De ez mind egy dologgal magyarázható: a mentorok
Remélem ha legközelebb lesz X-faktor, sikerül majd összeválogatni valami komolyabb zsűrit. Gáspár Lacit bírom, de amúgy nagyon buta (sorry), jó hallása van, viszont nem hiszem hogy mentorként megállja a helyét.
Byealex-et is kicsit megkedveltem (nem az X-faktor miatt) viszont nagyon feltűnően akar egyéni lenni és még véletlenül se egyetérteni senkivel.
Tóth Gabi egy vicc, szakmailag 0, én nem is tartom őt nagyon jó énekesnőnek, engem idegesít a hangszíne. Visszanézve eddig milyen volt a zenei múltja, hát no comment mindig a puzsér-cometes videó jut eszembe róla. Komolytalan az egész nő, annyira nagyra tartja magát hogy szerintem ő saját maga legnagyobb rajongója.
Puskás Petiről meg igazából nem tudok semmit. Nem ellenszenves, mert sokszor egyetértek vele, de szerintem neki is túl nagy feladat ez.
Ezekkel csak az X-Faktor, mint tehetségkutató színvonalát rontják. De hálistennek nemsokára vége ennek is.
2016. december 12. 00:02
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Igazából én már az 1.elő adásban tudtam,hogy ők 3an lesznek a döntősök. Ricsi egy szegény fiú akinek szüksége van a nyereményre, nagy rajongótábora lett mikor visszakerült a versenybe. Számomra egyébként nagy csalódás volt;mert a mentorházas produkciója remek volt,de azóta semmi.Barbi egy szép,ártatlan,fiatal és nagyon szép hangú lány,na de pl Fejes Szandra hangja 100x jobb volt,de ő nem olyan sztáralkat,ezért nem is lett annyi rajongója ellentétben Barbival. Dmitrij nekem már a válogató óta nagy keverem, de bevallom a válogató óta ő se volt olyan jó.A tegnapi adásban viszont a Human c.számban végre láttam,hogy visszatért a régi énjéhez,jól is érezte magát mikor énekelt nem csak parancsra előadott egy Britney Spears számot ami nevetségesen állt neki.Végülis én Dmitrijnek szurkolok,de Barbinak is örülnék mind2en tehetségesek.
2016. december 12. 00:04
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
*kedvencem az autocorrect néha bekavar:D
2016. december 12. 16:48
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Örülök, hogy kiestek. Biztos a kis csaj fogja megnyerni, mert az embereket nem érdekli a hang, csak a style. Bár én Dmitrijnek drukkolok. A Ricsinek már semmi keresnivalója nem lenne ott, ha nem szimpátiára szavaznának az emberek.
2016. december 12. 18:18
tw2005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.05. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 260167 offline |
hát örülök hogy a ham ko ham esett ki ezek nem is ide valóak hanem az utvára olyan szar zenéket toltak,meg az a pulikutya(barbi) is kieshetne nem mondom hogy nem jó a hangja de nem is érdekel vagy a ricsi vagy pedig a dimitrij nyerje meg!!!! Hajrá
2016. december 12. 18:31
Az idei X-Faktor egy botrány. Elfogytak az igazi tehetségek... Tulajdonképpen annyira már a tavalyit sem követtem, ezt az évadot pedig végképp nem követtem. Nem az igaziak ezek a tehetségkutatók már. Nagyon túl van néhány "énekes(nő)" hypeolva.
2016. december 16. 17:36
Sosem néztem igazán ezt a műsort, de idén, mikor megláttam és meghallottam Dmitrij-t, egyszerűen megbabonázott, és már odáig eljutottam, hogy szavaztam rá már vagy harmincszor. Nem sok esélyt látok arra, hogy megnyerje, sajnos egyre inkább fordulnak ellene az emberek azért, mert ukrán (???), de én már örülök, hogy megismerhettem őt, mert én biztosan támogatni fogom, ha folytatni fogja a zenélést. Ajánlom neki, hogy folytassa, és nehogy valami falunapon lássam legközelebb! (azért a városba jöhet xd)
Persze reménykedem benne, hogy megnyeri, de szerintem az, aki igazán akarja, 27 millió forint nélkül is be tudja indítani a karrierjét (annyi jó, a semmiből induló zenészt tudnék mondani), és érdemes végignézni, hány tehetségkutató-nyertes zenél még mindig úgy, ahogy egy zenész szokott. Az én figyelmemet és szeretetemet Dmitrij már elnyerte.
Persze reménykedem benne, hogy megnyeri, de szerintem az, aki igazán akarja, 27 millió forint nélkül is be tudja indítani a karrierjét (annyi jó, a semmiből induló zenészt tudnék mondani), és érdemes végignézni, hány tehetségkutató-nyertes zenél még mindig úgy, ahogy egy zenész szokott. Az én figyelmemet és szeretetemet Dmitrij már elnyerte.
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.