A The Weeknd és James Arthur végül nem jelent meg a fináléban, így őket két másik sztárvendég helyettesítette.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így énekeltek a sztárvendégekkel az angol X-Faktor versenyzői
2016. december 11. 16:41
Belehallgattam mind a három duettbe de egyedül Saara és Adam duettje lett számomra maradandó és nyűgözött le(mondjuk az általuk énekelt dalt is imádom). A második duett teljesen felejthető és semmilyen volt nekem, ráadásul a srácok hangilag a 3-ból a leggyengébbek. Az utolsónál pedig Nicole valóban elnyomta kicsit a duett partnerét, sokkal inkább ő magaslott ki amivel nem lenne baj ha nem itt teszi ahol nem ő verseng az első helyért és nem neki kéne mindent megmutatnia hanem a partnerének. Nem követem ezt a szériát, de ha most csak ezekből a videókból ítélkeznék akkor azt mondom Saara lenne a legmegfelelőbb győztesnek.
2016. december 11. 19:08
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 25013 Csatolások: 2324538 Azonosító: 180890 offline |
A The Weeknd megjelent a fináléban, csak épp nem duettpartnerként, hanem vendégfellépőként.
Ahogy elnéztem Saara és Adam között nagy volt az összhang. Gyönyörű volt ahogy Saara énekelt, az a nő csupa meglepetés. Matt és Nicole duetteje is tetszett, de ahogy már előttem emlitették, Nicole valóban elnyomta mentoráltját. Elismerem gyönyörű a hangja és élőben is csodákat művel, de itt szerintem most Matt-nek kellett volna a rivaldafényben lennie és megmutatnia, hogy megérdemli az első helyet. Na mindegy, ma este kiderül, hogy végül ki nyer, de még mindig bízom benne, hogy Matt végez az élen.
Ahogy elnéztem Saara és Adam között nagy volt az összhang. Gyönyörű volt ahogy Saara énekelt, az a nő csupa meglepetés. Matt és Nicole duetteje is tetszett, de ahogy már előttem emlitették, Nicole valóban elnyomta mentoráltját. Elismerem gyönyörű a hangja és élőben is csodákat művel, de itt szerintem most Matt-nek kellett volna a rivaldafényben lennie és megmutatnia, hogy megérdemli az első helyet. Na mindegy, ma este kiderül, hogy végül ki nyer, de még mindig bízom benne, hogy Matt végez az élen.
2016. december 11. 23:57
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Szerintem Nicole segítette őt a döntőbe juttatni, mert ezzel a duettel eléggé megalapozta a helyét neki. Ahogy több fórumon is írták, és ahogy Simon is megmondta ez volt Matt legjobb színpadi teljesítménye az egész X-Factor alatt, és bár biztos, hogy Nicole mérföldekkel jobb volt, azonban szerintem ugyanez történt Adaméknél is. Ez természetes. Adam és Nicole több éves pályafutásuk alatt megtanulták magukévá tenni a színpadot, profiknak számítanak a iparban. (Nem véletlenül ők a mentorok) Saarát azért nem sikerült esetleg annyira "leénekelni", mert ő már a műsor előtt is keresett volt Finnországban, míg Matt egy kezdő, aki ebben a 3 hónapban állt először színpadra.. Még távolabbi barátai is azt nyilatkozták, hogy nem is tudták, hogy tud énekelni.
Szóval összességében szerintem nagyon jól tolták együtt, (mondjuk a 2 évvel ezelőtti Sam Bailey-vel való duettet nem ütötte meg) nagyon örülök Mattnek, gratulálok Saarának, és nagyon büszke vagyok Nicole-ra.
Szóval összességében szerintem nagyon jól tolták együtt, (mondjuk a 2 évvel ezelőtti Sam Bailey-vel való duettet nem ütötte meg) nagyon örülök Mattnek, gratulálok Saarának, és nagyon büszke vagyok Nicole-ra.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2016. december 12. 10:19
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Hajrá Matt! Neki kell győznie.
2016. december 12. 10:57
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Idézet (olsenfan.. @ 2016.12.11. 23:57)
Szerintem Nicole segítette őt a döntőbe juttatni, mert ezzel a duettel eléggé megalapozta a helyét neki. Ahogy több fórumon is írták, és ahogy Simon is megmondta ez volt Matt legjobb színpadi teljesítménye az egész X-Factor alatt, és bár biztos, hogy Nicole mérföldekkel jobb volt, azonban szerintem ugyanez történt Adaméknél is. Ez természetes. Adam és Nicole több éves pályafutásuk alatt megtanulták magukévá tenni a színpadot, profiknak számítanak a iparban. (Nem véletlenül ők a mentorok) Saarát azért nem sikerült esetleg annyira "leénekelni", mert ő már a műsor előtt is keresett volt Finnországban, míg Matt egy kezdő, aki ebben a 3 hónapban állt először színpadra.. Még távolabbi barátai is azt nyilatkozták, hogy nem is tudták, hogy tud énekelni.
Pontosan ezt gondoltam én is, hogy nyilván Adam is sokkal de sokkal jobb volt a "duettben", de hát ez természetes, hiszen régebb óta űzik az ipart és ők már profik. Szerintem egyáltalán nem kellett volna visszafognia magát Nicnek. (Jó, hogy nem tette ezt, hiszen akkor a sok "okos" biztosan ráfogja, hogy >>De hát mi ez?! Nem is tud énekelni!<< LOL)
Ha meg ezzel gondjuk van, szerintem, akkor legközelebb nem kell ekkora hangokat választani a versenyzők mellé, nem igaz?
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2016. december 18. 16:02
Popeye69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.06. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 249482 offline |
Nicole kicsit télleg leénekelte Mattet.De ettől függetlenül Matt is csodálatos volt.Nagyon tetszik a hangja.Megérdemelte,hogy ő lett a nyertes.Ettő függetlenůl Saara és Adam duettje is jó volt,ahogy a fiukè is,de akkor is Matt a kedvencem.És örülök,hogy ó nyerte meg a versenyt.❤❤❤
Kapcsolódó sztárok
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Andrew Garfield lemondott az apává válásról
Túl öregnek érzi magát a színész.
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Olaszországban ment férjhez Millie Bobby Brown, 4 menyasszonyi ruhája volt - fotók!
Óriási lagzit csaptak a szerelmével.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Merész fellépőruháit kritizálták, Sabrina Carpenternek elege lett: "Ne gyere el a koncertemre"
Az énekesnőnek elege lett.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Eminem nagypapa lesz! A rapper lánya első gyermekével várandós
Hailie Jade áldott állapotban van.