Opitz Barbi vitte el a 27 millió forintnyi nyereményt. Dmitrij a harmadik, Mata Ricsi a második helyen végzett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Opitz Barbi nyerte az X-Faktort!
2016. december 17. 23:29
KOMOLYAN MINDOM MEM TUDOM MIT MONDJAK!!!! Ez a PROSTI LÁNY NEM ÉRDEMELTE MEG AKI ILYEN HAMISAN ÉNEKELTE AZT A SIA DALT AZ NEM IS X FAKTORBA VALÓ!!!! RICSINEK KELLETT VOLNA NEGBYERNIE Ő SOKKAL ÜGYESEBB ÉS NEM 1 HANGON KORNYIKÁL MINT A DRÁGALÁTÓS PROSTI BARBIKA!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Nagy Timi
2016. december 17. 23:32
Vagy három adást néztem ebből a rendkívül színvonalas műsorból (csak vicceltem). Először is, szerintem a versenyzői felhozatal idén volt a leggázabb, legalábbis a 12 emberből vagy három volt az, aki okkal volt itt szerintem, ebből az egyik Barbi volt. Megérdemelten nyert. Szerintem rá jobban emlékeznek majd, mint az eddigi nyertesek neveire... ő egyéniség, van hangja, alázatos, olyan, mint amilyennek lenni kell egy ilyen szakmában. Mata Ricsi nekem szörnyen unszimpatikus és fogalmam sincs, hogy mi a frászt keresett itt, vagy hogy miért jutott el idáig, látszólag kisgyerek még az ilyen feladathoz, bár azért az valahol nevetséges, hogy másodjára hibázik a dalszövegekben, 15 éves fejjel igazán képes lehetne megjegyezni egy dalszöveget. De tényleg, ebből a szegényes felhozatalból legalább olyasvalaki nyert, aki meg is érdemelte. Amúgy, fogalmam sincs, mi a franc akart lenni ennek a Tóth Andinak (akiről azt se tudtam, kicsoda, most láttam először) a fürdőkádban való vonaglása, de számomra kritikán aluli volt :'D
Továbbra is azt mondom egyébként, hogy ezek a tehetségkutatók ugyanúgy egy kaptafára mennek, csak darálják vele az énekeseket, de egyébként egy-két év, és el lesznek szépen felejtve, sajnos Magyarországon ez főleg jellemző, úgyhogy igazából én nem nagyon látom ezeknek különösebb értelmét.
Továbbra is azt mondom egyébként, hogy ezek a tehetségkutatók ugyanúgy egy kaptafára mennek, csak darálják vele az énekeseket, de egyébként egy-két év, és el lesznek szépen felejtve, sajnos Magyarországon ez főleg jellemző, úgyhogy igazából én nem nagyon látom ezeknek különösebb értelmét.
2016. december 17. 23:32
Tiramisu02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.07. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 260791 offline |
Én is egyetértek Cica24-gyel és Hopihe_baby-vel!!!!
2016. december 17. 23:33
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Hopihe_Baby @ 2016.12.17. 23:29)
KOMOLYAN MINDOM MEM TUDOM MIT MONDJAK!!!! Ez a PROSTI LÁNY NEM ÉRDEMELTE MEG AKI ILYEN HAMISAN ÉNEKELTE AZT A SIA DALT AZ NEM IS X FAKTORBA VALÓ!!!! RICSINEK KELLETT VOLNA NEGBYERNIE Ő SOKKAL ÜGYESEBB ÉS NEM 1 HANGON KORNYIKÁL MINT A DRÁGALÁTÓS PROSTI BARBIKA!!!!!
Szeretem az iróniát, hogy ezt úgy írod, hogy KYLIE JENNER A PROFILKÉPED. Egyébként mind a kettő csodálatos nő a maga módján, csak akkor ne legyünk már kétszínűek
Abba nem fogok belemenni, Ricsi milyen szinteken hozott szégyent a műsorba és mennyire hamis volt – ráadásul hihetetlenül buta és beképzelt is. Én nem tudom, ti mit láttok, hallotok, de le vagyok döbbenve.
Barbi nagyon ügyes volt Megérdemelte, ő a legjobban a mezőnyben. Dmitrij pedig remélem befut, hihetetlen egy művészlélek és nagyon jó lelkű srác. Boldogabb lennék, ha ő állna a második helyen, de hát ez az igény
2016. december 17. 23:38
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849867 Azonosító: 6038 offline |
Jaj ez a Dimi olyan aranyosan örült a harmadik helyének. Meg kellett zabálni. Ő örült, én is örültem neki. Nálam ő nyert.
Több szót nem óhajtok mondani. Sem a műsor eleji össznépi sírásról, sem Matáról, mert még az apja beperel egy kis alamizsnáért.
Több szót nem óhajtok mondani. Sem a műsor eleji össznépi sírásról, sem Matáról, mert még az apja beperel egy kis alamizsnáért.
2016. december 17. 23:38
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Hopihe_Baby: Hát szerintem meg pont mindent lehet mondani erre a csajra csak azt nem hogy prosti. Most komolyan miben olyan mint egy prosti? Nem jár tini picsa ruhákba, még a haja se átlagos, valamint még csak nem is olyan a természete mint egy ribancnak. Szóval ezt nem értem de mind1 is Barbi hihetetlen jó voltál gratulálok!!! A győztes dal is jobb volt az ő előadásában!
2016. december 17. 23:46
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Szerintem ma Dmitrij volt a legemberségesebb és a legjobb. De komolyan, ő nem rontotta el egyik dalát sem. A másik kettő meg alig bírta ki sírás nélkül a kritikát. Mindkettejükre amúgy haragudtam, mert rosszul énekeltek az első produkciójukban.Ricsi konkrétan úgy elrontotta a döntőt, hogy csodálkozom ,hogy nem 3. helyen végzett, már így is elég nagy szó ,hogy ideáig eljutott és azt hiszem a győztesnek való dallal megpecsételte az egész x-faktor szereplését, mert ez volt a valódi Ricsi, akiről azt ajnározták, hogy van hangja.
Barbi viszont javított és végső soron én azt mondom ,hogy megérdemelten nyerte meg. Bár én azt mondom ,hogy hármuk közül leginkább Dmitrij érdemelte volna meg. Ő mindig lelkesen csinálta a produkcióját, jó hanggal és optimista hozzá állással. Viszont remélem ,hogy jó sokszor fogjuk hallani a nevét, mert ő tényleg színpadra termett.
Előzetesen mikor bemondták ,hogy Ricsi jut tovább, akkor már biztos voltam benne, hogy hogy alakul a helyosztás. Igazából sejteni is lehetett, nem volt semmi meglepő, amit kicsit mondjuk reméltem, de hát ez van, unalmas volt így a vége. Lényegében azt kell ,hogy mondjam Dmitrijért volt érdemes nézni ezt az évadot. Úgy álltam hozzá pedig ,hogy nem is fogom nézni a műsort, csak poénból belenézek a válogatókba, aztán az élő showba legfeljebb belekukkantok és annyi, mint az előzőnél.
Barbi viszont javított és végső soron én azt mondom ,hogy megérdemelten nyerte meg. Bár én azt mondom ,hogy hármuk közül leginkább Dmitrij érdemelte volna meg. Ő mindig lelkesen csinálta a produkcióját, jó hanggal és optimista hozzá állással. Viszont remélem ,hogy jó sokszor fogjuk hallani a nevét, mert ő tényleg színpadra termett.
Előzetesen mikor bemondták ,hogy Ricsi jut tovább, akkor már biztos voltam benne, hogy hogy alakul a helyosztás. Igazából sejteni is lehetett, nem volt semmi meglepő, amit kicsit mondjuk reméltem, de hát ez van, unalmas volt így a vége. Lényegében azt kell ,hogy mondjam Dmitrijért volt érdemes nézni ezt az évadot. Úgy álltam hozzá pedig ,hogy nem is fogom nézni a műsort, csak poénból belenézek a válogatókba, aztán az élő showba legfeljebb belekukkantok és annyi, mint az előzőnél.
2016. december 17. 23:46
Gratulálok Barbinak! nagyon megérdemelte. És gratulálok Dimitrijnek is, nagyon jó volt látni hogy úgy örül a 3. helynek mintha megnyerte volna. Remélem sikeresek lesznek mindketten mert nagyon megérdemlik!!
(Matáról inkább nem mondok semmit...)
(Matáról inkább nem mondok semmit...)
2016. december 17. 23:54
Idézet (Glamster @ 2016.12.17. 23:33)
Szeretem az iróniát, hogy ezt úgy írod, hogy KYLIE JENNER A PROFILKÉPED. Egyébként mind a kettő csodálatos nő a maga módján, csak akkor ne legyünk már kétszínűek
Abba nem fogok belemenni, Ricsi milyen szinteken hozott szégyent a műsorba és mennyire hamis volt – ráadásul hihetetlenül buta és beképzelt is. Én nem tudom, ti mit láttok, hallotok, de le vagyok döbbenve.
Barbi nagyon ügyes volt Megérdemelte, ő a legjobban a mezőnyben. Dmitrij pedig remélem befut, hihetetlen egy művészlélek és nagyon jó lelkű srác. Boldogabb lennék, ha ő állna a második helyen, de hát ez az igény
Tiszta szívemből szóltál, én is inkább Dimitrijt láttam volna a második helyen, annak ellenére, hogy sokan nem kedvelik, szerintem nagyon jófej egy fazon Plusz tényleg van egyénisége, ami azért úgy általánosságban az emberek feléről nem mondható el. A Ricsi meg majd akkor járja nagyon meg, ha elkezd mutálni (matálni, lol, na jó, ez nem vicces) a hangja. Legalábbis, még nagyon úgy hallatszik, hogy fog változni, lehet, hogy akkor meg majd annyire sem tud énekelni, mint most.
2016. december 18. 00:02
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Gratulálok! Tehetséges lány és remélem nem kopik ki gyorsan a köztudatból. Igazi egyéniség!
Ám be kell allanom, sajnáltam hogy nem Dimitrij nyerte meg, én őt szeretem a legjobban♥
Ám be kell allanom, sajnáltam hogy nem Dimitrij nyerte meg, én őt szeretem a legjobban♥
2016. december 18. 00:05
greti.xx.25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.26. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 261056 offline |
Nekem személy szerint, nem tetszik a hangszíne és nem vitték ki a zenei konfort zónájából.
Ham ko Hamnak kellet volna nyernie szertinnem
Ham ko Hamnak kellet volna nyernie szertinnem
2016. december 18. 00:08
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Dmitrij egy tiszta szívű, lelkű, alázatos ember. Mikor megtudta, hogy ő lett a harmadik helyezett mosolyogva ölelte meg a többieket és látszott rajta, hogy tényleg örül. Jár neki a respect. Örülnék, ha befutna és remélem hallok még felőle. Egy igazi egyéniség.
Btw gratulálok Barbinak!
Btw gratulálok Barbinak!
2016. december 18. 00:51
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Kb. 1 élő adástól tudni lehetett, hogy Ő nyeri meg. Dmitrij, egyre inkább ellenszenves lett, hangja nem sok van, egója annál több. Max ezek búskomor nótákhoz megy a hangja az a kevés ami van. Pedig elején még majdnem be is kajáltam, hogy ez a kölök jó énekes. Barbi kiemelkedett a mezőnyből. Pedig ritka szar mezőnyt trombitáltak össze, ez volt a leggyengébb széria.
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Shawn Mendes brutálisnak nevezte a szakítását Camila Cabellóval
Most először nyilatkozott hosszabban.