Opitz Barbi nyerte az X-Faktort!
2016. december 18. 06:40
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Én nem néztem az X-Faktort, de lehet nem is baj itt a kommenteket látva:'D
2016. december 18. 06:54
Én Dmitrijnek szurkoltam, bár Barbi is tehetséges.
Jobban örültem volna ha Dimi legalább a második lesz. Remélrm be fog futni, mivel tehetséges ♥
Jobban örültem volna ha Dimi legalább a második lesz. Remélrm be fog futni, mivel tehetséges ♥
2016. december 18. 07:56
Nagyon-nagyon gratulálok Barbinak!
Az elejétől az egyik favoritom volt.
Bár én Dmitrij-t tettem volna másodiknak, mert Ricsin látszott a beképzeltség, és hányadszorra felejtette el a szöveget?! Az ország szégyene lett volna, ha Ő nyer. De szerencsére a nagyon tehetséges Opitz Barbara nyert! Ügyes, tehetséges lány. Betegen is megnyerte.
Az elejétől az egyik favoritom volt.
Bár én Dmitrij-t tettem volna másodiknak, mert Ricsin látszott a beképzeltség, és hányadszorra felejtette el a szöveget?! Az ország szégyene lett volna, ha Ő nyer. De szerencsére a nagyon tehetséges Opitz Barbara nyert! Ügyes, tehetséges lány. Betegen is megnyerte.
2016. december 18. 07:57
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Nagyon örülök . Ő legalább megérdemelte. Komolyan azt hittem , hogy a Ricsike fogja megnyerni, amikor kimondták hogy Dmitrij lett a harmadik, amit sajnálok. . Viszont Dmitri sokra fogja még vinni az biztos, és Barbi is. A Ricsikére meg már jövő héten senki sem fog emlékezni.
2016. december 18. 08:14
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Azt hittem,Dimitrij vagy Ricsi lesz a nyertes...
Örülök,hogy ő nyerte! Büszke vagyok rád Barbi!!!
Örülök,hogy ő nyerte! Büszke vagyok rád Barbi!!!
2016. december 18. 08:26
Mèg 2014-ben megfogadtam , hogy nem nézek többet x-faktort (max az angolt) de most valamiért
2016. december 18. 08:47
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline |
Hopihe_Baby: ha használunk egy szót legalább legyünk tisztában a fogalmával.Nem is értem, hogy miért engednek 10-12 éveseket fel a oldalra... Glamster teljesen egyetértek veled "
2016. december 18. 09:03
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline |
Számítani lehetett rá, hogy Barbi nyeri, végig ő volt sztárolva és agyondicsérve, a zsűrik és mindenki más által is. Nem értem, hogy Ricsi hogyan került a második helyre, rendszeresen felejtette el a dalok szövegeit, vagy csak volt hamis egyszerűen.
2016. december 18. 09:41
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Megérdemelte a győzelmet. Kisujjában több tehetség van, mint pl. az előző nyertesnak, Tóth Andinak -akivel majdnem ugyanolyan idősek. Barbi alázatos, szerény, visszafogott -igazán kedves teremtés. Remélem, hogy Dmitrijjel együtt nagy karriert fog befutni.
2016. december 18. 10:13
Nos értékeljük az idei X-faktort!
Az egész egy hatalmas nagy vicc volt.
De most komolyan. Valaki mesélje el nekem, hogy Dmirij akinek kb. a legnagyobb rajongó tábora volt, hogy eshetett ki? A válasz egyszerű. Mivel a győztes dal magyar ezért nem énekelheti egy ukrán, aki alig tud magyarul, tehát műsorunk producerei az előre megírt forgató könyv szerint kiejtették.
Számomra egyértelmű volt, hogy Opitz Barbi nyerni meg. Már úgy kb. 3. élőadás óta nem az a kérdés, hogy ki az első, hanem ki a második.
Bár, ha a műsor producereinek eszével gondolkozunk, lehet betették volna győztesnek Mata Ricsikét, ha Puskás Peti nem szólja el magát Barbi győztes dalán. Mert akkor az egész ország erről beszélne és a RTL fellegvára kapna még egy kicsi ingyen reklámot karácsonyra.
Az idei X-faktornál már csak a mentorok voltak nevetségesebbek.
Ha az egyik leszólja a másik mentoráltja produkcióját, akkor az kegyetlenül visszaszúr. Hazaküldi az egyik versenyzőt minden párbajakor, mert kiejtette az első adásban a csapatát.
Összevetve én ezen az egész hóbelebancon csak röhögni tudok.
Az meg külön örömmel tölt el, hogy jövőre is lesz X-faktor. Nagyon kíváncsi leszek, hogy vajon ezek után mire számíthatok.
Az egész egy hatalmas nagy vicc volt.
De most komolyan. Valaki mesélje el nekem, hogy Dmirij akinek kb. a legnagyobb rajongó tábora volt, hogy eshetett ki? A válasz egyszerű. Mivel a győztes dal magyar ezért nem énekelheti egy ukrán, aki alig tud magyarul, tehát műsorunk producerei az előre megírt forgató könyv szerint kiejtették.
Számomra egyértelmű volt, hogy Opitz Barbi nyerni meg. Már úgy kb. 3. élőadás óta nem az a kérdés, hogy ki az első, hanem ki a második.
Bár, ha a műsor producereinek eszével gondolkozunk, lehet betették volna győztesnek Mata Ricsikét, ha Puskás Peti nem szólja el magát Barbi győztes dalán. Mert akkor az egész ország erről beszélne és a RTL fellegvára kapna még egy kicsi ingyen reklámot karácsonyra.
Az idei X-faktornál már csak a mentorok voltak nevetségesebbek.
Ha az egyik leszólja a másik mentoráltja produkcióját, akkor az kegyetlenül visszaszúr. Hazaküldi az egyik versenyzőt minden párbajakor, mert kiejtette az első adásban a csapatát.
Összevetve én ezen az egész hóbelebancon csak röhögni tudok.
Az meg külön örömmel tölt el, hogy jövőre is lesz X-faktor. Nagyon kíváncsi leszek, hogy vajon ezek után mire számíthatok.
2016. december 18. 10:13
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Hopihe _Baby: uhh, te aztán tényleg hülye lehetsz már ne is haragudj. Vagy csak túl Fiatal és nem vagy tisztában azzal amit leírtál.
2016. december 18. 10:22
tw2005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.05. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 260167 offline |
Szerintem az a pulikutya barBIKA simán hazamehetett volna semmi keresnki valója nem volt az eglsz x faktorban én Ricsinek szurkoltam és 10 szavazatot küldtem mindent megtettem hogy nyerjen de ha az emberek ilyen szánalmasak hogy egy pulikutyára többet szavaznak mint egy tehetséges hangra akkor .........
2016. december 18. 10:30
Én szívem szerint nem nagyon szeretem se barbit se a hangját,persze mindenki máshogy van vele. A tegnapi adásban már éreztem hogy ő fog nyerni de ami után kiesett dimitry inkább ricsinek szurkoltam.
2016. december 18. 10:42
tw2005, az egy dolog, hogy 11 éves vagy. De a "régi időkben" ilyenkor még a reggeli gyerek adásokat bámultuk, és nem másokat ócsároltunk a (szerintem gyönyörű) hajuk miatt.
Menj, és üss fel egy helyesírási kéziszótárt, mert magyar létedre, botrányos a helyesírásod.
Menj, és üss fel egy helyesírási kéziszótárt, mert magyar létedre, botrányos a helyesírásod.
2016. december 18. 10:55
Még egy komment erejéig szólnék. Ritkán olvasok kommenteket, csak úgy. De ma megtettem (kár volt). De az, hogy Cica24 példának okáért, azért bánt valakit, mert KÉTKEZI MUNKÁVAL szerzi meg a betevő falatot, és mert vidéki, és faluról jött, azért az nagyon durva. Szóval, én azt gondolom, inkább becsülni kéne Őt, mintsem bántani. Mert nézzük meg honnan hova jutott.
Ricsinek szintén ezen okokból jár a respect, és mert édes kis kölök. De buta sajnos és egyszerű. Van hangja, de még érni kell.
Ricsinek szintén ezen okokból jár a respect, és mert édes kis kölök. De buta sajnos és egyszerű. Van hangja, de még érni kell.
2016. december 18. 10:59
Szerintem a 11éves tw2005-nek igaza van! És jaj BARBIKA faluról jött!Húha és akkor mivan?Pl.ha valaki Diszelből jönne fel BP-re xfaktorra akkor az is messze van(ebbe mit kéne becsülni?)Ő csak erőlködni tud a hangjàval semmi tehetség Tóth Andi sokkal jobb volt! És még 1 mondat... tisztában vagyok a fogalmakkal!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Ez a híres színésznő máig nem heverte ki, hogy nem ő kapta Luna Lovegood szerepét
Nehéz volt elfogadnia a dolgot.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.