Opitz Barbi nyerte az X-Faktort!
2016. december 19. 10:16
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline |
Ricsinek jobban örültem volna! Vagy Dmitrijnek de véletlenül sem ennek a csajnak! Szerintem egy nagy ,,csaló" Gabival együtt! Mert a SIA számot olyan rosszul énekelte utána meg pukk meg is gyógyult? Na ez érdekes és Ricsinek is sokszor fajt a torka de Peti megtanította neki hogy mit szedjen! Gabi meg nem is adott neki semmit!
2016. december 19. 11:35
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline |
Vagy mégis?
2016. december 19. 14:22
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline |
Olyan deja vu érzésem van, mintha azt a cikket látnám, mikor Tóth Andi nyert, csak most nem abba köt bele néhány számítógép mögött megbújó nagyszájú, hogy erdélyi hanem, hogy falusi. Minden évben megoszlanak a vélemények és ez teljesen természetes, viszont az a baj, hogy egyesek nem képesek elviselni,hogy nem a kedvencük nyert.
S annyira szánalmas csak azért belekötni, meg kritizálni, mert nyert. S ami a legalja az egésznek az az, hogy a legnagyobb ütőkártyátok az a haja, a kinézete és az, hogy falusi. Szánalmas, legalább ha obiektíven néznézek a dolgokat akkor látnátok, hogy megérdemelte. Különleges hangszíne van, szerintem a haja pedig épp, hogy széppé és különlegessé teszi s az, hogy falusi és nem szégyenli(mondjuk nincs is amit szégyeljen, én is félig falun nőttem fel) inkább tiszteletet érdemel.
Nekem különősen egyik se volt szimpatikus és aláírom, hogy az idei tényleg nagyon semmilyenre sikerült.
Attól függetlenül gratulálok!!
S annyira szánalmas csak azért belekötni, meg kritizálni, mert nyert. S ami a legalja az egésznek az az, hogy a legnagyobb ütőkártyátok az a haja, a kinézete és az, hogy falusi. Szánalmas, legalább ha obiektíven néznézek a dolgokat akkor látnátok, hogy megérdemelte. Különleges hangszíne van, szerintem a haja pedig épp, hogy széppé és különlegessé teszi s az, hogy falusi és nem szégyenli(mondjuk nincs is amit szégyeljen, én is félig falun nőttem fel) inkább tiszteletet érdemel.
Nekem különősen egyik se volt szimpatikus és aláírom, hogy az idei tényleg nagyon semmilyenre sikerült.
Attól függetlenül gratulálok!!
2016. december 19. 15:32
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline |
amugy hiaba szurkoltatok barkinek, mar az elso adasban elvolt dontve hogy Barbi fogja nyerni, mert titoktartast ala kellett irni, de ezt senki se tudja halo
2016. december 19. 16:01
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Igazából semmi újat nem tudok írni, mert korábban, akiknek van egy kis esze, és normális kommentet írt, az elmondott már mindent. De egy dolgot kiemelnék: Megvan itt egy két emberről az a pici kis véleményem. A ti álláspontotok szerint, csak az lehet tehetséges és sikeres, aki egy bankautomatából született a főtéri OTP-ben, akinek tökéletesen, szögegyenesre van vasalva, vagy lágy hullámokba van csavarva a haja (mint minden 3. embernek), sosem csinált semmi kétkezi munkát, amit az anyja-apja szart, megkapta. És már megint itt van... a magyar mentalitás.
2016. december 19. 19:19
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Én igazából már nem tudtam dönteni hármuk közül, mert mind3-an megérdemelnék, hogy nyerjenek. Eredetileg Dmitrij-nek szurkoltam az elején, de aztán rájöttem, hogy Barbinak is iszonyatosan jó hangja van, és Ricsinek se rossz annyira (néha hamis és elrontja a szöveget, de nem tehet róla, mert a mentora túl nehezeket adott neki). Szóval nem tudok dönteni!!!
Barbinak van talán a legérdekesebb, legkülönlegesebb hangszíne, a hanja és a haja is nagy, belőle még simán válhat egy felkapott énekesnő Szerény és kedves.
Dmitrij nagyon szimpatikus számomra, és nem izgat, hogy ukrán, mert ő is egy ugyanolyan ember, mint mi és azért jött ide Mo.-ra mert kinn háború van. Rettenetesen jólelkű és imádoom amikor beszél, annyira vicces! Én csípem őt, a hangja egyedi és erős. Ha nem adja fel belőle is kiváló énekes lehet!
Ricsit később szerettem meg, de őt viszont nem a hangja miatt... Olyan cuki és még fiatal, nem kéne szigorúan bánni vele. A fogai nem a legszebbek, de amúgy meg helyes! <3 A hangja hullámozó. De a kinézete nálam 100%
Nekem mind3-an nyertesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barbinak van talán a legérdekesebb, legkülönlegesebb hangszíne, a hanja és a haja is nagy, belőle még simán válhat egy felkapott énekesnő Szerény és kedves.
Dmitrij nagyon szimpatikus számomra, és nem izgat, hogy ukrán, mert ő is egy ugyanolyan ember, mint mi és azért jött ide Mo.-ra mert kinn háború van. Rettenetesen jólelkű és imádoom amikor beszél, annyira vicces! Én csípem őt, a hangja egyedi és erős. Ha nem adja fel belőle is kiváló énekes lehet!
Ricsit később szerettem meg, de őt viszont nem a hangja miatt... Olyan cuki és még fiatal, nem kéne szigorúan bánni vele. A fogai nem a legszebbek, de amúgy meg helyes! <3 A hangja hullámozó. De a kinézete nálam 100%
Nekem mind3-an nyertesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. december 19. 19:37
Gratulálok Barbinak! Örültem volna, hogyha Ricsi nyeri meg, de az a lényeg tehetséges ember nyerte meg.
2016. december 20. 16:45
Flash1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.02. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 258566 offline |
Amúgy ez fölösleges jó nyer egy kis (igazából nem kis) pénzt amit rögtön elver!! És aztán azután mi van?? Mindenki elfelejti Barbi nevét Magyarországon minden 3. Ember ha majd meg látja hogy opitz Barbara (4 ével késő azt mondja ez meg ki?? Jó persze csak akkor ha nem lesz belőle sikeres előadó de már majdnem mindenkiből lehet sikeres most még megragadják azt hogy Ricsi második lett de aztán mindenek vége jön az új évad új nyertesel új vesztesel!! És szépen lassan mindenki elfelejti az idei x faktor !! Jó ér-e mondjak azt hogy 15 perc hírnév mindenkinek jár csak (eben) a világban ez már nem jelent semmit!! Nem azt mondom hogy most szépen elmegyek egy stúdióba Azt mondom vehyétek fel a hangon és már veszik is!!! De értitek??
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
P. Diddy zsarolta és fenyegette a tinédzser Justin Biebert?
Egykor nagyon közel álltak egymáshoz.
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Undorítónak tartják a kommentelők Kourtney Kardashian halloweeni díszletét
Kemény kritika érte a hírességet.
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Andrew Garfield és Florence Pugh annyira belemelegedtek egy intim jelenetbe, hogy nem halloták, mikor kell leállni
Működött köztük a kémia.
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Tupac Shakur családja perelni kívánja P. Diddyt a rapper halálában játszott szerepéért
Szentül hiszik, hogy a kollégának benne volt a keze a dologban.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nem mindenki örül annak, hogy találkozott Liam Payne és Niall Horan
Nemrég közös fotót posztoltak.
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Irtó cuki! A kisfia kísérte el Eva Longoriát a vörös szőnyegre!
Együtt pózoltak egy eseményen.