Starity

Opitz Barbi nyerte az X-Faktort!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. december 18. 21:36 #81
Loreen.
Loreen.
jeed

Státusznow my heart feels nothing at all
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Megérdemli. Nagyoon tehetséges!
2016. december 19. 10:16 #82
Kylie_cosmetics
Kylie_cosmetics
visszatérő vendég

Státusz2016.11.12.
Hozzászólás: 323
Csatolások: 0
Azonosító: 261408
Ricsinek jobban örültem volna! Vagy Dmitrijnek de véletlenül sem ennek a csajnak! Szerintem egy nagy ,,csaló" Gabival együtt! Mert a SIA számot olyan rosszul énekelte utána meg pukk meg is gyógyult? Na ez érdekes és Ricsinek is sokszor fajt a torka de Peti megtanította neki hogy mit szedjen! Gabi meg nem is adott neki semmit!
2016. december 19. 11:35 #83
Kylie_cosmetics
Kylie_cosmetics
visszatérő vendég

Státusz2016.11.12.
Hozzászólás: 323
Azonosító: 261408
Vagy mégis?
2016. december 19. 14:22 #84
Aletta777
Aletta777

StátuszMy blood,sweat and tears and my last dance, take it all!!
Hozzászólás: 563
Azonosító: 231928
Olyan deja vu érzésem van, mintha azt a cikket látnám, mikor Tóth Andi nyert, csak most nem abba köt bele néhány számítógép mögött megbújó nagyszájú, hogy erdélyi hanem, hogy falusi. Minden évben megoszlanak a vélemények és ez teljesen természetes, viszont az a baj, hogy egyesek nem képesek elviselni,hogy nem a kedvencük nyert.
S annyira szánalmas csak azért belekötni, meg kritizálni, mert nyert. S ami a legalja az egésznek az az, hogy a legnagyobb ütőkártyátok az a haja, a kinézete és az, hogy falusi. Szánalmas, legalább ha obiektíven néznézek a dolgokat akkor látnátok, hogy megérdemelte. Különleges hangszíne van, szerintem a haja pedig épp, hogy széppé és különlegessé teszi s az, hogy falusi és nem szégyenli(mondjuk nincs is amit szégyeljen, én is félig falun nőttem fel) inkább tiszteletet érdemel.
Nekem különősen egyik se volt szimpatikus és aláírom, hogy az idei tényleg nagyon semmilyenre sikerült.
Attól függetlenül gratulálok!!
2016. december 19. 15:32 #85
Lisanne
Lisanne
injeolmi <3

Státuszcho miyeon loveland
Hozzászólás: 11007
Csatolások: 2193
Azonosító: 252651
amugy hiaba szurkoltatok barkinek, mar az elso adasban elvolt dontve hogy Barbi fogja nyerni, mert titoktartast ala kellett irni, de ezt senki se tudja halo
2016. december 19. 16:01 #86
Nelli00
Nelli00
the chin thing™ tae does to jungoo

Státuszmikrokosmos
Hozzászólás: 1104
Csatolások: 2
Azonosító: 258594
Igazából semmi újat nem tudok írni, mert korábban, akiknek van egy kis esze, és normális kommentet írt, az elmondott már mindent. De egy dolgot kiemelnék: Megvan itt egy két emberről az a pici kis véleményem. A ti álláspontotok szerint, csak az lehet tehetséges és sikeres, aki egy bankautomatából született a főtéri OTP-ben, akinek tökéletesen, szögegyenesre van vasalva, vagy lágy hullámokba van csavarva a haja (mint minden 3. embernek), sosem csinált semmi kétkezi munkát, amit az anyja-apja szart, megkapta. És már megint itt van... a magyar mentalitás. dry.gif
2016. december 19. 19:19 #87
XIXO tea
XIXO tea

Státusz#15év #fuvola #starity #zene #B.H. <333 #győr
Hozzászólás: 853
Csatolások: 1
Azonosító: 256877
Én igazából már nem tudtam dönteni hármuk közül, mert mind3-an megérdemelnék, hogy nyerjenek. Eredetileg Dmitrij-nek szurkoltam az elején, de aztán rájöttem, hogy Barbinak is iszonyatosan jó hangja van, és Ricsinek se rossz annyira (néha hamis és elrontja a szöveget, de nem tehet róla, mert a mentora túl nehezeket adott neki). Szóval nem tudok dönteni!!!
Barbinak van talán a legérdekesebb, legkülönlegesebb hangszíne, a hanja és a haja is nagy, belőle még simán válhat egy felkapott énekesnő Szerény és kedves.
Dmitrij nagyon szimpatikus számomra, és nem izgat, hogy ukrán, mert ő is egy ugyanolyan ember, mint mi és azért jött ide Mo.-ra mert kinn háború van. Rettenetesen jólelkű és imádoom amikor beszél, annyira vicces! Én csípem őt, a hangja egyedi és erős. Ha nem adja fel belőle is kiváló énekes lehet!
Ricsit később szerettem meg, de őt viszont nem a hangja miatt... Olyan cuki és még fiatal, nem kéne szigorúan bánni vele. A fogai nem a legszebbek, de amúgy meg helyes! <3 A hangja hullámozó. De a kinézete nálam 100%

Nekem mind3-an nyertesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smileeee.gif
2016. december 19. 19:37 #88
- törölt felhasználó -    
Gratulálok Barbinak! Örültem volna, hogyha Ricsi nyeri meg, de az a lényeg tehetséges ember nyerte meg. biggrin.gif
2016. december 20. 16:45 #89
Flash1
Flash1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 177
Azonosító: 258566
Amúgy ez fölösleges jó nyer egy kis (igazából nem kis) pénzt amit rögtön elver!! És aztán azután mi van?? Mindenki elfelejti Barbi nevét Magyarországon minden 3. Ember ha majd meg látja hogy opitz Barbara (4 ével későcool.gif azt mondja ez meg ki?? Jó persze csak akkor ha nem lesz belőle sikeres előadó de már majdnem mindenkiből lehet sikeres most még megragadják azt hogy Ricsi második lett de aztán mindenek vége jön az új évad új nyertesel új vesztesel!! És szépen lassan mindenki elfelejti az idei x faktor !! Jó ér-e mondjak azt hogy 15 perc hírnév mindenkinek jár csak (eben) a világban ez már nem jelent semmit!! Nem azt mondom hogy most szépen elmegyek egy stúdióba Azt mondom vehyétek fel a hangon és már veszik is!!! De értitek??
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok