A Teen Wolf sztárja úgy döntött, eltűnik kicsit a rajongók árgus tekintete elől.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tyler Posey bizonytalan időre visszavonul
2017. január 03. 17:44
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. január 03. 17:51
Én erről nem is tudtam. Mármint, hogy az anyukája meghalt. Részvétem.
Hogy visszavonul pedig megértem, elfogadom és jó pihenést kívánok neki, de azért remélem, hogy láthatjuk még valamilyen filmben/sorozatban.

Hogy visszavonul pedig megértem, elfogadom és jó pihenést kívánok neki, de azért remélem, hogy láthatjuk még valamilyen filmben/sorozatban.

2017. január 03. 18:04
![]() |
Bogivagyok25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261469 ![]() |
Szegény sajnálom részvétem
hadd pihenjen

2017. január 03. 18:13
Szegény! Borzasztó lehetett neki!
Megérdemli a pihenést, de azért remélem, hogy nem kell túl sokáig hiányolnunk őt.
Megérdemli a pihenést, de azért remélem, hogy nem kell túl sokáig hiányolnunk őt.

2017. január 03. 18:21
Szerintem is megérdemli a pihenést, úgyis mostanában rengeteg dolgozott. Egyébként nagyon sajnálom őt is és a családját is!
2017. január 03. 18:42
Megérdemli a pihenést de azért a közösségi oldalakról nem kellene szerintem eltünnie
2017. január 03. 18:48
Jó pihenést!
Istenem, borzalnas lehet elveszíteni az édesanyádat
Remélem azért nem kell sokáig hiámyolnjnk

2017. január 03. 20:02
![]() |
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 ![]() |
Megérdemli

2017. január 04. 00:53
Nagy volt a hajtás most a Teen Wolf új évada miatt, ráfér egy kis pihenés

Kapcsolódó sztárok

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Kim Sae-ron elhunyt.

Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Az első nyilvános szereplése.