A Gyilkos elmék című sorozat már több mint tíz éve szórakoztatja a tévénézőket. Ezen évek során pedig rengeteg tehetséges színész és színésznő feltűnt a közkedvelt sorozatban. Tizenegy év elteltével pedig ismét új tagokkal bővül az FBI csapata.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új szereplőkkel folytatódik a Gyilkos elmék című sorozat
2017. január 08. 14:34
![]() |
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 ![]() |
Aaron Hotchner es Derek Morgan karaktere nélkül egyáltalán nem lesz ugyanaz, nagyon hiányozni fognak belőle. Thomas Gibson már a puszta jelenlétével, megjelenésével adott valami pluszt a sorozatba, ami nagyon-nagyon hiányozni fog, nagy hiba volt őt így kirakni.
Én személyszerint nem hiszem, hogy ezekkel az új szereplőkkel ugyanakkora sikere lesz, mint eddig volt. Persze nem ítélkezem látatlanban, biztos bele fogok tekinteni az új részekbe is.

Én személyszerint nem hiszem, hogy ezekkel az új szereplőkkel ugyanakkora sikere lesz, mint eddig volt. Persze nem ítélkezem látatlanban, biztos bele fogok tekinteni az új részekbe is.

2017. január 08. 15:25
![]() |
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 ![]() |
Nagyon jó színésznek tartom Mandy Patinkint, és az ő karaktere nekem a mai napig hiányzik, bár Joe Mantegna is elég jó, közel sem tudta nekem pótolni Gideont.
A másik hasonló szívfájdalmam Shemar Moore kilépése volt, egyértelmű hogy Dereket nem lehet pótolni.....
Aisha Tylert teljesen fölösleges "íztelen-szagtalan" karakter, maximum csak lefelé tudja húzni a sorozat színvonalát, de felfelé semmi képpen sem
Thomas Gibson távozása engem viszont abszolút nem hatott meg, bár a sorozat kezdetekor az egyik legjobb karakter volt, valahogy nekem mostanra már egy beszűkült elfásult karakterré vált.
A 2 új fickóval meg még ismerkedem
az évad végén meglátjuk mennyire sikerült beilleszkedniük és megfogni a nézőket.
A másik hasonló szívfájdalmam Shemar Moore kilépése volt, egyértelmű hogy Dereket nem lehet pótolni.....
Aisha Tylert teljesen fölösleges "íztelen-szagtalan" karakter, maximum csak lefelé tudja húzni a sorozat színvonalát, de felfelé semmi képpen sem

Thomas Gibson távozása engem viszont abszolút nem hatott meg, bár a sorozat kezdetekor az egyik legjobb karakter volt, valahogy nekem mostanra már egy beszűkült elfásult karakterré vált.
A 2 új fickóval meg még ismerkedem

2017. január 08. 15:28
![]() |
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 ![]() |
Jaj de várom már. *-* Nagyon szeretem ezt a krimit
2017. január 08. 16:49
Egyik kedvencem.*-*
Bár Thomas és Shemar már nem szerepelnek, de szerintem Adam is passzol a többiekhez, az ő karaktere is szimpatikus. Damon Gupton-ról még nem tudok mit mondani, remélem ő is hasonlóan szerethető szereplő lesz, mind a többiek.:3
Bár Thomas és Shemar már nem szerepelnek, de szerintem Adam is passzol a többiekhez, az ő karaktere is szimpatikus. Damon Gupton-ról még nem tudok mit mondani, remélem ő is hasonlóan szerethető szereplő lesz, mind a többiek.:3
2017. január 08. 17:43
![]() |
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 ![]() |
Sajnos úgy érzem ez a sorozat is kezd kifáradni. De azért még mindig nézem, már csak a történetek miatt is. Lehet hogy jót is fog tenni a sorozatnak egy kis frissités
Bár Dereket azért sajnálom, már csak a látvány miatt is

2017. január 08. 23:03
![]() |
Lady Kellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 8 Azonosító: 261669 ![]() |
Bár néhány távozás kicsit engem is megviselt, de sok sorozat esetében adtam már esélyt az újaknak, és legtöbbször ki voltam békülve az új emberekkel. Úgy érzem, az egyik kedvenc sorozatomnál végképp meg kell adnom a lehetőséget, és mindenképp így is fogok tenni. Már láttam pár jelenetet az új évadból (bár ezt speciel szinkronnal követem nyomon), és alig várom, hogy mi sül ki a dologból. Megszavazom a bizalmat a most érkező karaktereknek. Ettől még persze a "régiek" pótolhatatlanok.
2017. január 09. 11:32
![]() |
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 ![]() |
Aisha számomra még mindig értelmezhetetlenül játszik, értsd.: rosszul.
Shemart és Thomast nagyon sajnálom, viszont annak örülök, hogy Paget visszajött. Az újoncok meg még majd kiderülnek.
Shemart és Thomast nagyon sajnálom, viszont annak örülök, hogy Paget visszajött. Az újoncok meg még majd kiderülnek.

2017. január 09. 20:46
Adam Rodriquezben látok fantáziát, mert az ő játékát ismerem a CSI Miamiból. Aisha 12. évados szereplését őszintén nem értem. Meg voltam róla győződve, hogy a 11. évadban nyújtott semmi után kiírják a sorozatból. Shemar távozása után ismét egy fekete pasit betenni a csapatba, nekem kicsit erőltetettnek tűnik így elsőre, de majd meglátjuk mi sül ki belőle.
2017. január 10. 15:59
![]() |
Dominika0413új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 261850 ![]() |
* Adam Rodriguez
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.

Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
Jennifer Lawrence válaszol a találgatásokra, hogy plasztikai műtéten esett át
A szeme és az orra lett gyanús.

Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
Rachel Zegler keresztre feszítették, amiért a korábbi filmjét kritizálta, Jacob Elordi megússza
A színésznő korábban szintén hasonló nyilatkozatot tett.