Az X-Faktor felfedezettje már a műsor alatt sem csinált titkot abból, hogy Magyarországon képzeli el a jövőjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Egy lépéssel közelebb került a magyar állampolgársághoz Gorbunov Dmitrij
2017. január 26. 14:07
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2017. január 26. 14:18
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline |
Ügyes
Bár nem ertem hogy minek kellett a történelem mert sok magyar sem tudja nemhogy egy külföldi (mielőtt bárki kiakadta nyilván tisztelet a kivételnek és en is tudom a történelmet nagyjából)
Bár nem ertem hogy minek kellett a történelem mert sok magyar sem tudja nemhogy egy külföldi (mielőtt bárki kiakadta nyilván tisztelet a kivételnek és en is tudom a történelmet nagyjából)
2017. január 26. 14:18
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline |
Remélem megkapja!
2017. január 26. 15:41
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline |
Na ez remek!
2017. január 26. 17:29
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Istenem..mibe van ezzel a zene jobb világot teremt meg a zenémmel boldogabb világot hozok létre szöveggel...nevetséges...a nyavalyás zenéjével az égvilágon semmit nem fog megoldani...nem hiszem hogy zenével meg lehet szüntetni a terrorizmust vagy eltüntetni a korrupciót ami nagyon is közrejátszik abban, hogy az országunk ilyen hely...
Szerintem meg igenis kell hogy a magyar történelem ismerete is része legyen a vizsgának...könyörgöm aki a magyar állampolgárságot akarja megszerezni, az tudja már a magyarok történelmét is...
Szerintem meg igenis kell hogy a magyar történelem ismerete is része legyen a vizsgának...könyörgöm aki a magyar állampolgárságot akarja megszerezni, az tudja már a magyarok történelmét is...
2017. január 26. 18:30
Egyébként most esett csak le hogy a neve nem is Dimitrij hanem Dmitrij.
2017. január 26. 20:40
Szuekolok neki Nem nacy kedvencem de akkor is.......
2017. január 26. 20:44
Bocinyuszi, ha lehet ne telefonról írj! Amúgy lefordítva: Szurkolok neki Nem nagy kedvencem, de akkor is.........
Amúgy én is szurkolok neki!
Amúgy én is szurkolok neki!
2017. január 27. 00:42
Szerintem a töri fölösleges volt.. Mondjuk nekem nem kellett, amikor letettem az esküt, s magyar àllampolgàr lettem..
2017. január 27. 15:27
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline |
Nagyon igyekszik, de így sem valószínű, hogy ne kéne kivárnia a 8 mévet... De sztem nem is olyan fontos, a lényeg, hogy van zenekara, csinálja az új számait, amit remélhetőleg mi is nemsoká hallhatunk...
2017. február 01. 10:34
Nagyon megérdemelné, hogy ne kelljen kivárnia azt a 8 évet.
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Nesze neked, Blake Lively! Megható sorokkal üzent a családon belüli erőszakot elszenvedőknek Justin Baldoni
Számára fontos, hogy az üzenet eljusson az érintettekhez.
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Velencei Filmfesztivál 2024: még több elegáns outfit a vörös szőnyegről
Újabb eseményre érkeztek a sztárok.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.