Bár a pár kapcsolata kívülről tökéletesnek tűnt, a zárt ajtók mögött azonban messze nem volt az.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dove Cameron: „Ryan McCartan szörnyen bánt velem”
2017. február 08. 06:05
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. február 08. 11:01
![]() |
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 ![]() |
En imádom Dovet tenyleg az egyik példaképem de ezt szerintem azért tuljatsza! De módjuk lehet hogy olyan történt köztük amit Ryan csinált es Dove ezért nagyon pipa....
Nem tudom de azért ez kicsit sok tole bármennyire is imádom ot
Nem tudom de azért ez kicsit sok tole bármennyire is imádom ot
2017. február 08. 15:04
![]() |
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 ![]() |
Nekem ez bűzlik már csak azért is mert amikor megkezdték az utódok forgatását még együtt voltak és jegyesek, ott ismerte meg Dove ugyebár mostani pasiját akinek ugyebár a szakításához semmi köze. Szeptemberben kezdték meg a forgatást októberben kirakta Ryant, és most hogy új pasija van aki színtén a kollégája hirtelen kiderül mekkora egy szemétláda Ryan, mi lesz a következő majd azt mondja verte és 4 évig nem tűnt fel senkinek. Olyan mintha ezzel akarná palástolni hogy az új szerelemnek köze lehet a jegyessége felbomlásához. Nem bánom legyen új kapcsolata már tavaly szakított Ryan-nel aki soha egy rossz szót nem mondott rá mindig tisztelettel beszélt róla, akkor ő most miért csinálja ezt miért nem hagyja békén
2017. február 08. 17:26
![]() |
Bogivagyok25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 261469 ![]() |
remélem nem olyan lesz mint bella thorne
2017. február 08. 21:46
![]() |
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 ![]() |
Már elnézést de lehet én vagyok hülye, de véleményem szerint a Ryan was terrible to me mondat messze nem azt jelenti, hogy rosszul bánt velem, inkább úgy lehetne fordítani (persze csak szerintem) hogy Ryan nem volt jó hozzám és itt valami olyasmire utalhat hogy nem illettek össze... >.< itt meg már kb. úgy jött le az egész, hogy terror alatt tartotta a csaj.
2017. február 09. 16:40
Szerintem Dove kommentjéből még a szakítás kártékony hatása érezhető. Időre van még szerintem szüksége, hogy szemet tudjon hunyni ilyen kommentek felett.
2017. február 23. 22:08
Érdekes
eddig szó se volt erről. Akkor miért ment hozzá?
ez vicces számomra, már bocsánat

2017. február 24. 04:47
![]() |
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 ![]() |
Cande331: nem ment hozzá. Jegyesek voltak
2017. február 25. 07:15
Pedig annyira szerették egymást bár pont hogy leszarom
2017. március 01. 19:05
![]() |
LucaMendes03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 256511 ![]() |
Azt gondolom,hogy ezt mi nem tudhatjuk. Gőzünk sincs arról mi törtênt a zárt ajtók mögött. Mi van ha Ryan verte? Vagy igazából bármi lehetne mi nem fogjuk tudni és nem is ítélkezhetünk. Egyébként szerintem Dove egy remek kiscsaj és viccből biztos nem mondana ő ilyet. Mi van ha valami komoly történt amit Dove eddig magába poróbált tartani? Nem tudhatjuk.......

Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Lily Collins férje kiállt a gyermeküket világra hozó béranya mellett
Durván nekimentek a rajongók a sztárpárnak.

18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
18+ Sokba kerülhet Kanye Westnek, hogy a felesége a Grammy-gálán meztelenkedett
20 millió dollárnak kell búcsút intenie.

El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
El tudod képzelni? Ők voltak az esélyesek Bella Swan szerepére
Végül a szerep Kristen Stewartnál landolt.

Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Grammy Awards 2025: így jelentek meg a hírességek
Outfitek a vörös szőnyegről.

EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
EXKLUZÍV! Liam Payne barátnője megtörte a csendet az énekes halálával kapcsolatban
Először adott interjút Kate Cassidy.

Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Elutasította a bíró Ryan Reynolds és Blake Lively kérését arról, hogy legyen hírzárlat az ügyükben
Tegnap volt az első meghallgatás.

Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
Tudtad? Ezek elől a kollégái elől happolta el Robert Pattinson Edward Cullen szerepét
17 éve mutatták be Stephenie Meyer regényének adaptációját.

Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Grammy Awards 2025: íme a nyertesek listája!
Nézd meg, kik vihették haza a díjat.