A most 36 éves énekes az *NSYNC-nek köszönheti, hogy nevét az egész világ megismerte, mely csapattal 2002-ben szakított.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Timberlake nyilvánosságra hozta, miért lépett ki annak idején az *NSYNC-ből
2017. február 09. 12:34
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. február 09. 13:03
![]() |
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 ![]() |
Idézet
Úgy éreztem, a többiekhez képest én többet törődök a zenével.
Nem csodálkozom, hogy így érezte, mikor JC-n és rajta kívül a többi srác, kvázi, csak háttérénekes és -táncos volt.
2017. február 09. 16:50
![]() |
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 ![]() |
Nagyon jól tette hogy kilépett. Bírom az N Syncet de tényleg én is úgy érzem hogy csak visszafogta a csapat...valószínű soha m lett volna képes ekkora sikereket elérni ha annak idején nem dönt úgy, hogy kilép.
2017. február 09. 17:29
Jól tette, hogy kilépett. Szólóénekesként sokkal jobb.
2017. február 11. 19:06
Az *NSYNC-től a legjobban a Bye Bye Bye szám tetszett! Ez nagyon elvarázsolt! > https://youtu.be/Eo-KmOd3i7s > Justin Timberlaket fiatal koromban irigyeltem, hogy az ő barátnője a Britney Spears.
De rájöttem, hogy felesleges energiapazarlás volt!
Szólóénekesként jobban érvényesült Justin, mert ő volt a legtehetségesebb a csapatban!

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyülték Taylor Swiftet az idei Super Bowlon, videón a reakciója
Kifütyültékőt a szurkolók.

A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
A Super Bowlra sem hívta meg Taylor Swift Blake Livelyt
Nagyon haragszik rá.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.