Lassan a végéhez közeledik az MTV fantasy sorozata, melynek stábja leforgatta a 100. és egyben utolsó epizódot is.
A teljes cikkhez kattints ide!
így ünnepelte a Teen Wolf stábja a 100. epizódot
2017. március 10. 14:44
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. március 10. 14:48
![]() |
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 ![]() |
Vége van!!!!
Vegreeeee
Vegreeeee
2017. március 10. 15:06
![]() |
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 ![]() |
Nagyon sajnálom, hogy vége lett!
De sokkal jobb így, mintha elnyújtanák az egészet, és unalmas lenne.

De sokkal jobb így, mintha elnyújtanák az egészet, és unalmas lenne.
2017. március 10. 15:41
![]() |
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 ![]() |
De tök jó már *-* am nagyon-nagyon fog hiányozni a sorozat

2017. március 10. 15:53
Nagyon ötletes torta
Kíváncsi vagyok, mi fog történni a maradék részekben *.*

2017. március 10. 18:14
Nagyon jól néz ki ez a torta, igazán kreatív és ötletes. Sajnálom, hogy vége a sorozatnak, mert nagyon szeretem.
2017. március 10. 20:25
![]() |
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 ![]() |
Nagyon szomorú vagyok, hogy hamarosan véget ér az egyik legnagyobb kedvencem!
De örülök, hogy eddig is kitartott, annak ellenére, hogy ebből a témából még rengeteg mindent kihozhattak volna! Nagyon fog hiányozni!

De örülök, hogy eddig is kitartott, annak ellenére, hogy ebből a témából még rengeteg mindent kihozhattak volna! Nagyon fog hiányozni!

2017. március 10. 20:43
![]() |
MrsOBrien0826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 262921 ![]() |
El sem tudom képzelni mennyire hiányozni fog ez a sorozat.
2017. március 10. 23:33
![]() |
littlegirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 228672 ![]() |
Noooooooo
2017. március 11. 13:30
istenem.
annyira fognak hiányozni.
Shelley iszonyatosan szép volt itt is.
annyira imádom őket, istenem.

2017. március 11. 14:06
Annyira örülök, hogy ennyi időszakon át néztem őket.
Egyszerűen leírhatatlan milyen végigkövetni ezeknek a tiniknek a természetfeletti életüket. Ahogy a barátok jönnek, mennek. De nekik mindig megmaradnak az emlékezetükben a fontos emberek.Kik talán a természetfeletti élettel nem pont a legjobb sorsra jutottak. Épp ezért én sem fogom soha, de soha, ezt a sorozatot és őket sem elfelejteni.
Rengeteg tanulságot, örömöt de egyben szomorúságot is vittek az életembe. Scott kitartása a barátai mellett.. Stiles emberként is megsegítése a természetfeletti ügyekben.. Lydia, Liam és mindenki. Róluk sosem fogok megfeledkezni..

Egyszerűen leírhatatlan milyen végigkövetni ezeknek a tiniknek a természetfeletti életüket. Ahogy a barátok jönnek, mennek. De nekik mindig megmaradnak az emlékezetükben a fontos emberek.Kik talán a természetfeletti élettel nem pont a legjobb sorsra jutottak. Épp ezért én sem fogom soha, de soha, ezt a sorozatot és őket sem elfelejteni.
Rengeteg tanulságot, örömöt de egyben szomorúságot is vittek az életembe. Scott kitartása a barátai mellett.. Stiles emberként is megsegítése a természetfeletti ügyekben.. Lydia, Liam és mindenki. Róluk sosem fogok megfeledkezni..

Kapcsolódó sztárok

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Holtan találtak egy 24 éves dél-koreai színésznőt
Kim Sae-ron elhunyt.

Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Aubrey Plaza először jelent meg a férje halála óta
Az első nyilvános szereplése.