2016 közepén jött el a fordulópont az együttes történetében, mikor a Cube Entertainment bejelentette, hogy Hyunseung kilép a formációból és szólóelőadóként folytatja karrierjét, a Beast pedig öttagú marad.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nevet változtatott a Beast
2017. március 15. 11:00
![]() |
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 ![]() |
nagyon imádom a zenét, amióta kijött, egyfolytában hallgatom, megunhatatlan.
kicsit sajnálom, hogy nevet váltottak, mivel már annyira megszoktam a BEAST nevet, de ettől függetlenül bennem semmi nem változott, ugyanúgy imádom a bandát és magasan a legjobbaknak tartom őket a kpop világában.
azt meg még mindig sajnálom, hogy HyunSeung kilépett, de ha neki így jó, akkor hajrá!
kicsit sajnálom, hogy nevet váltottak, mivel már annyira megszoktam a BEAST nevet, de ettől függetlenül bennem semmi nem változott, ugyanúgy imádom a bandát és magasan a legjobbaknak tartom őket a kpop világában.

azt meg még mindig sajnálom, hogy HyunSeung kilépett, de ha neki így jó, akkor hajrá!

2017. március 15. 11:26
Most hallottam először róluk, de ez a szám valami fantasztikusan gyönyörű. :3
2017. március 15. 11:28
![]() |
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 ![]() |
Imádom őket, eszemben sem volt elpártolni tőlük, amikor elhagyták a Cube-t (ahogyan sokan mások tették). Hyunseung kilépése után még ez a váltás is biztosan nagyon nehéz volt nekik, de büszke vagyok rá, hogy még így is tökéletes comeback-kel tértek vissza.
Az új nevük nekem kifejezetten tetszik, de ettől függetlenül én Beast-ként gondolok rájuk, és Beauty-nak tartom magam.

2017. március 15. 16:41
![]() |
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 1175 Azonosító: 226704 ![]() |
Az első olyan rookie csapat akiket már debütálás előtt ismertem.
Na jó, ez nem is vicces. XD
Annyira büszke vagyok rájuk! Jó látni mennyire összetartóak :') Ha ennyi mindenen sikerült közösen átvergődni magukat, szerintem már nincs semmi olyan tényező ami szétszakíthatná őket.

Na jó, ez nem is vicces. XD
Annyira büszke vagyok rájuk! Jó látni mennyire összetartóak :') Ha ennyi mindenen sikerült közösen átvergődni magukat, szerintem már nincs semmi olyan tényező ami szétszakíthatná őket.

2017. március 16. 13:08
![]() |
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5823 Csatolások: 42477 Azonosító: 176552 ![]() |
Tagadnám ha nem azt mondanám, hogy a Beast nagyon közel állt hozzám és az első fiú csapat volt akiket megismertem a kpopban. Azóta sajnos egyre inkább eltávolodtak tőled, de még mindig nagyon szeretem őket. Valóban jó látni, hogy a feloszlás helyett inkább egy másik ügynökséget választottak és együtt maradtak. Ez a mostani helyzetben nagyon dicséretes és az is nagyszerű, hogy a rajongótábora csak tovább nő. Remélem sikeresek lesznek és megmutatják annak a hülye Cube-nak, hogy nélkülük is hova lehet jutni

2017. március 18. 02:55
![]() |
Lianda♥♥ chingu ♥♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1438 Csatolások: 336 Azonosító: 233579 ![]() |
Nehéz lesz meg szoknom hogy többé már nem Beast a nevük hanem Highlight.
De annak örülök hogy a feloszlás helyett inkább egy másik ügynökséget választottak és együtt maradtak.
Betti90 -- Egyet értek veled abban hogy "Remélem sikeresek lesznek és megmutatják annak a hülye Cube-nak, hogy nélkülük is hova lehet jutni,,
De annak örülök hogy a feloszlás helyett inkább egy másik ügynökséget választottak és együtt maradtak.

Betti90 -- Egyet értek veled abban hogy "Remélem sikeresek lesznek és megmutatják annak a hülye Cube-nak, hogy nélkülük is hova lehet jutni,,

2017. március 18. 10:32
![]() |
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 ![]() |
Nagyon örülök, hogy nem oszlottak fel mert miattuk szerettem meg a kpopot még annak idején:) Szokatlan még a név, de szerintem ugyanolyan színvonalú comebackekkel, mv-kel és mindennel várakoztatnak minket mint eddig.
2017. március 19. 17:04
Sose voltam egy BEAST rajongó, de örülök, hogy nem oszlott fel egy ilyen tehetséges és népszerű csapat.
jó látni, hogy van egy ilyen csapat aminek a tagjai ilyen összetartóak ^^

Kapcsolódó sztárok

Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész
Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész
Közel 10 éve jelent meg az utolsó Harry Potter film a mozikban.

11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
Háromszor is házasodott a sztár.

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olivia Wilde közel került egymáshoz.

Kézenfogva sétálgatott Harry Styles és Olivia Wilde - úgy tűnik együtt vannak!
Kézenfogva sétálgatott Harry Styles és Olivia Wilde - úgy tűnik együtt vannak!
Meglepő páros, az biztos.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!