A CBS népszerű bűnügyi sorozata a 2017-2018-as szezonban is képernyőn lesz, ugyanis a csatorna hivatalosan is bekérte annak 13. évadát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a 13. évad! Berendelték a Gyilkos elmék folytatását
2017. április 08. 08:11
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
1 felhasználónak tetszik:
MaudeLuckett
2017. április 08. 08:23
Még a 12. évadot be kell pótolnom, de akármennyire is az egyik kedvenc sorozatommá nőtte ki magát az elmúlt években, meglepett a folytatásról szóló hír. Elég sok negatív kritikát olvastam ugyanis a 12. évadról, mondván, hogy ellaposodott és túl sok volt a kulcsszereplő váltás, amit szintén megsínylett a sorozat. Én erről még nem tudok véleményt nyilvánítani, mivel nem láttam belőle 1 részt sem, de hamarosan meglesem, ahogy majd a 13. évadot is, ha elkészül.
2017. április 08. 16:35
Lady Kellyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 8 Azonosító: 261669 offline |
Nagyon örülök az újabb évadnak! Ez az egyetlen nyomozós sorozat, ami ilyen sok éven át végig fenn tudta tartani az érdeklődésemet, sőt még mindig imádom!
Kapcsolódó sztárok
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!