Június 5-én tér vissza a Freeform képernyőjére a Cassandra Clare könyvsorozatán alapuló Shadowhunters. A márciusi félévadzáró rengeteg kérdést hagyott maga után, amelyek mellé új karakterek és helyszínek is érkeznek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rég várt karakterek tűnnek fel a Shadowhunters 2B-ben
2017. április 14. 10:45
2017. április 14. 10:50
DE OMG, olyan sokáig van még június, hogy fogom én ezt kibírni??
Egyébként már elképesztően várom.
A félévadfinálé is olyan fantasztikus volt, hogy azt elmondani nem tudom.
Csak Jace-t sajnáltam nagyon a végén. #TeamCLACE #ShadowhuntersISTHEBEST
Egyébként már elképesztően várom.
A félévadfinálé is olyan fantasztikus volt, hogy azt elmondani nem tudom.
Csak Jace-t sajnáltam nagyon a végén. #TeamCLACE #ShadowhuntersISTHEBEST
2017. április 14. 12:17
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Várom már!
2017. április 14. 14:23
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Ahh annyira várom már. :3
2017. április 15. 12:50
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Szegény Jace jobbat érdemel mint Clary aki komolyan egy idiota Simon mindig olyan volt neki mint a testvére nem volt szerelmes belé de mikor egy másik csaj elkezdet érdeklődni iránta na meg meglátta a kockás hasát hirtelen belezúg és úgy dönt kell nekem Jace mehet a sunyiba. Összefoglalókba azt írták mikor Sebastian feltűnik Clary -nek rögtön megtetszik beteg ez a csaj a saját testvérére mozdul rá. De legalább Malec jól halad imádom őket olyan aranyosak
2017. április 15. 13:16
rosa82: A Claryvel kapcsolatos véleményeddel nem értek teljesen egyet. Amikor Clarynek megtetszik Sebastian, nem tudja, hogy ő kicsoda. Abban a hitben van, hogy Jace a bátyja, ezért a vele kapcsolatos érzelmeit próbálja elnyomni. Tehát akkor Jace-Clary-Simon dologra rátérve... Bevallom őszintén, nekem hiányzott, hogy a sorozatban ettől a helyzettől csak Jace szenvedett, míg a könyvekben konkrétan ki is mondta, hogy Simont nem úgy szereti, ahogyan egy párkapcsolatban kellene. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy Jace számára Clary a tökéletes lány. Alig várom, hogy újra láthassunk Clace-t a képernyőn.
2017. április 16. 10:00
Eviiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.24. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 258330 offline |
Én minden részét néztem eddig a sorozatnak, de biztos vagok benne, hogy többet is kilehetne hozni a türténetből, szóval remélem, hogy az ujkarakterek feldobják a storyt.
2017. április 16. 21:43
Sebastian felbukkanását várom a legjobban. Az a könyv alapján mindenképp kellő izgalmat tartogat a szerelmi szálakat illetően meg egyébként is.(:
2017. április 18. 23:29
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849782 Azonosító: 6038 offline |
Lehet én vagyok a tudatlan, de valaki megmondaná, hogy mi az a 2B? Már pár napja is láttam egy másik cikkben, csak ott 7B volt. És az istennek sem tudok rájönni.
2017. április 19. 06:32
szavy: A "B" az évad második felét jelenti. A 2B a 2. évad második felét, a 7B pedig a 7. évad második felét. Minden évad közepén van egy hosszabb szünet, ez választja el egymástól az "A"-t és a "B"-t. Remélem, hogy sikerült érthetően elmagyaráznom
2017. április 19. 14:25
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849782 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Adry0714 @ 2017.04.19. 06:32)
szavy: A "B" az évad második felét jelenti. A 2B a 2. évad második felét, a 7B pedig a 7. évad második felét. Minden évad közepén van egy hosszabb szünet, ez választja el egymástól az "A"-t és a "B"-t. Remélem, hogy sikerült érthetően elmagyaráznom
Igen, köszönöm.
Kapcsolódó sztárok
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Hivatalos Liam Payne halálának oka
Hivatalos Liam Payne halálának oka
A brit vizsgálat megerősítette.
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Justin Baldoni arról beszél, hogy Blake Lively "száműzte őt" a filmjük premierjéről
Újabb infó a Lively vs Baldoni botrányról.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.