A nagy múltú hazai csapat, az Ossian új albuma, Az igazi szabadság a mai napon jelent meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent az Ossian új albuma
2017. április 21. 11:23
2017. április 21. 15:06
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline |
Már most nagyon tetszik az album, és élőben is tetszett! Kíváncsi vagyok már a többi dalra is nagyon!
2017. április 22. 14:46
Az új album egyértelműen a többször hallgatósak közé tartozik. Nem csak azért, mert jó, hanem, mert koncentrációt és kellő odafigyelést igényelnek a dalszövegek.
Összeségében nekem a Fényárban és félhomályban egy picit jobban tetszett. Lehet azért, mert pörgősebb hangszerelésűek a dalok, míg az új album nem egy balladát is tartalmaz. Ami kicsit sem zavaró vagy értékcsökkentő, csak valahogy az ütősebb, gyorsabb hangzásvilág most jobban bejön
Abszolút első számú kedvenc nálam a Célszemély. De nagyon tetszik az Ahol a szürkeség véget ér, Az igazi szabadság, a Harangok...
Összeségében nekem a Fényárban és félhomályban egy picit jobban tetszett. Lehet azért, mert pörgősebb hangszerelésűek a dalok, míg az új album nem egy balladát is tartalmaz. Ami kicsit sem zavaró vagy értékcsökkentő, csak valahogy az ütősebb, gyorsabb hangzásvilág most jobban bejön
Abszolút első számú kedvenc nálam a Célszemély. De nagyon tetszik az Ahol a szürkeség véget ér, Az igazi szabadság, a Harangok...
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett