2010-es képernyőre kerülése óta tinédzserek millióit ülteti a televíziók képernyője elé a Pretty Little Liars, akik azóta is azt találgatják, ki lehet a szereplőket kínzó főgonosz. Cikkünkben a fanatikusok által életre keltett legnépszerűbb teóriákat hoztuk el nektek. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!
A teljes cikkhez kattints ide!
11 őrült teória a Pretty Little Liarsről
2017. április 25. 08:43
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. április 25. 11:21
Egy részt láttam a sorozatból, így nem lehet rajongónak minősíteni... de az utolsó teória nagyon ütős befejezés lenne
2017. április 25. 11:38
Hú, hát majdnem én is ugyanezekre a teóriákra gondoltam, de az utolsó ... az nagyon kemény lenne. Mindenesetre várom a részeket.
2017. április 25. 15:46
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Már nagyon várom a további részeket!
Viszont, ha az utolsó teória bejön, nagyon beidegesedek!
(Az olyan lenne, mintha Harry csak a lépcső alatti szobájában tálalta volna ki az egész varázsvilágot! )
Viszont, ha az utolsó teória bejön, nagyon beidegesedek!
(Az olyan lenne, mintha Harry csak a lépcső alatti szobájában tálalta volna ki az egész varázsvilágot! )
2017. április 25. 15:59
Ali az aki a legtöbbet szenvedett ebben a sorozatban, ő az aki talán a legjobban megérdemelné a boldogságot, de oké, fogjuk csak rá... :/
Bár Sasha nyilatkozta, hogy Alison egy nagyon édes, kedves nővé vált DE imádta ahogy lezárták a sorozatot... Szóval az a kedves lett, de...
Nem tudom. Hogy őszinte legyek, akarom is meg nem is. Egyrészt jó lenne, mivel megmutatná, hogy igen is vele ne szórakozzon senki. Másrészről viszont annak örülnék, ha végre megkapná a boldogságot. Szinte semmi jó nem történt vele. Az első igazán jó dolog az volt, hogy Cece hazament. És mi történt? Meghalt. Jött Eliott, róla kiderült, hogy egy rohadék... Igazán megérdemelhetne már valami apró dolgot, aminek örülhet..
De neeeem, nekünk azt kell nézni, ahogy Aria férjhez megy, pedig meg sem érdemli...
Bár Sasha nyilatkozta, hogy Alison egy nagyon édes, kedves nővé vált DE imádta ahogy lezárták a sorozatot... Szóval az a kedves lett, de...
Nem tudom. Hogy őszinte legyek, akarom is meg nem is. Egyrészt jó lenne, mivel megmutatná, hogy igen is vele ne szórakozzon senki. Másrészről viszont annak örülnék, ha végre megkapná a boldogságot. Szinte semmi jó nem történt vele. Az első igazán jó dolog az volt, hogy Cece hazament. És mi történt? Meghalt. Jött Eliott, róla kiderült, hogy egy rohadék... Igazán megérdemelhetne már valami apró dolgot, aminek örülhet..
De neeeem, nekünk azt kell nézni, ahogy Aria férjhez megy, pedig meg sem érdemli...
2017. április 25. 16:24
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline |
Nem értem hogy hogyan lehetne Ali és Aria "A". Hiszen Ariának is kijárt a "jóból" ahogy Alin-ek is.Lehet találgatni, de szerintem kizárt hogy valamelyik lány legyen "A".Meg a Montgomery szülők? Ne röhögtessetek már...
2017. április 25. 22:45
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
Nem hiszem, hogy bármelyik teória igaz lenne, Wren az élő bizonyíték, hogy ha a rajongók kitalálnak valamit, azt a készítők megváltoztatják, nehogy kiszámítható legyen. (Nyugi, nem az. Soha. Kicsit sem.)
Nagyon-nagyon kusza lett már ez a történet, nagyon látszik rajta, hogy a készítők nem írták meg előre a sztorit és folyamatosan változtatgatták, hogy ki legyen A. Először Spencer, aztán Wren, és még jópár, akiket nem sorolok fel. Aztán lett végül CeCe, akinek már egy jóó bonyolult, helyenként értelmetlen motivációt kellett kitalálni. Aztán ott volt a befejezés lehetősége, de nem, inkább ugorjunk előre öt évet, ahol agyonsminkelhetjük a lányokat és mondjuk legyen még egy főgonosz, aki talán eddig is jelen volt, és együttműködött A-vel vagy nem, csak szurkolt neki, és most, hogy kiesett a játékból, átveszi a stafétát, holy Jesus már most belekavarodtam. Túl van komplikálva az egész, tele logikai buktatókkal, szerintem már Julie Plec se érti. Azt meg, hogy az utolsó részben a rajongók választ kapnak a kérdéseikre és elégedettek lesznek, nem veszem be.
Azért végig nézem, mert az elején szerettem, csak nem kellett volna idáig húzni. Hátha kihoznakvalami ütős befejezést, és akkor talán megbocsátom, hogy a 7A felében egy "szerelmi" háromszög kiszámítható szerencsétlenkedését kellett bámulnom. És még sok mást is.
Nagyon-nagyon kusza lett már ez a történet, nagyon látszik rajta, hogy a készítők nem írták meg előre a sztorit és folyamatosan változtatgatták, hogy ki legyen A. Először Spencer, aztán Wren, és még jópár, akiket nem sorolok fel. Aztán lett végül CeCe, akinek már egy jóó bonyolult, helyenként értelmetlen motivációt kellett kitalálni. Aztán ott volt a befejezés lehetősége, de nem, inkább ugorjunk előre öt évet, ahol agyonsminkelhetjük a lányokat és mondjuk legyen még egy főgonosz, aki talán eddig is jelen volt, és együttműködött A-vel vagy nem, csak szurkolt neki, és most, hogy kiesett a játékból, átveszi a stafétát, holy Jesus már most belekavarodtam. Túl van komplikálva az egész, tele logikai buktatókkal, szerintem már Julie Plec se érti. Azt meg, hogy az utolsó részben a rajongók választ kapnak a kérdéseikre és elégedettek lesznek, nem veszem be.
Azért végig nézem, mert az elején szerettem, csak nem kellett volna idáig húzni. Hátha kihoznakvalami ütős befejezést, és akkor talán megbocsátom, hogy a 7A felében egy "szerelmi" háromszög kiszámítható szerencsétlenkedését kellett bámulnom. És még sok mást is.
2017. április 26. 06:02
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
Bírnám,hogyha a 11-es ponttal végződne a sorozat.Bár én már rég elvesztettem a fonalat a sok megválaszolatlan kérdés van még ezért várok a végkifejletre.Remélem választ kapunk mindenre.Szerintem Paige über A mivel ki nem állhatja Alisont a mai napig meg Maya tuti,hogy életben van hisz ez a PLL.
2017. április 26. 11:55
Ruby02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 252699 offline |
Ha a lányok közül kerül ki A.D. akkor nagyon szomorú leszek, és az se lenne jó ha a végén kiderülne hogy hallucináció az egész. Szerintem A.D. közeli ,,barát'' kellene legyen, de azért mégse az egyik lány
2017. április 26. 12:29
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline |
Nagyon birnam a 11-es vegkifejletet
2017. április 26. 15:22
ha az utolsó igaz lenne agyf*szt kapnék de komolyan..
Kapcsolódó sztárok
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Blake Livelyt meglepte, hogy ekkora botrány robbant ki körülötte
Nem számított rá egyáltalán.
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Ritka pillanat - Lily Collins megmutatta a férjét
Együtt jelent meg Charlie McDowell-lel.
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
VMA 2024: Íme, a nyertesek listája!
Tudd meg, kik távoztak díjjal a rendezvényről!
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Hivatalos: ő lesz A Bridgerton család új női főszereplője
Bejelentették a női főszereplőt.
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el Shawn Mendest a VMA-re: így hasonlítanak egymásra Aaliyah-val
A húga kísérte el az énekest.
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
Orlando Bloom elárulta Katy Perry igazi nevét
VMA-n mutatta be a színpadon.
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Elárulta az okát Shailene Woodley, hogy miért bontotta fel a jegyességét
Volt egy nagyon komoly kapcsolata.