A csatorna most jelentette be, hogy két közönségkedvenc is visszatér a képernyőre a 2017-2018-as szezonban: az iZombie-t a negyedik, a The Originalst az ötödik évadra hosszabbították meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The CW megújította a The Originalst és az iZombie-t
2017. május 11. 09:10
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2017. május 11. 09:39
![]() |
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 ![]() |
Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!
The Originals az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam. A 4. évadban is tudtak újdonságot hozni és Hope egy nagyon édes kislány, alig várom, hogy vele is jobban foglalkozzanak, na meg az erejével. Remélem a TVD - ből átveszik a "különleges gyermekek iskoláját" és Alaric meg Ceroline főszerepet kapnak a The Originalsban. Nagyon jó lenne! Na mindegy is, lényeg, jön az 5. évad! Kíváncsian várom, de gondolom ez is majd 2018 márciusán fog megjelenni, de nehéz lesz kivárni.. ahh mindegy is, ez egy örömteli hír!
The Originals az egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam. A 4. évadban is tudtak újdonságot hozni és Hope egy nagyon édes kislány, alig várom, hogy vele is jobban foglalkozzanak, na meg az erejével. Remélem a TVD - ből átveszik a "különleges gyermekek iskoláját" és Alaric meg Ceroline főszerepet kapnak a The Originalsban. Nagyon jó lenne! Na mindegy is, lényeg, jön az 5. évad! Kíváncsian várom, de gondolom ez is majd 2018 márciusán fog megjelenni, de nehéz lesz kivárni.. ahh mindegy is, ez egy örömteli hír!
2017. május 11. 12:25
![]() |
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 ![]() |
Ez jó hír én nagyon féltem hogy elkaszálják az Originalst mert nincs nagy nézettségük
én annyira nem vágyom rá hogy behozzák a TVD szereplőit, de ha mégis ez lesz akkor remélhetőleg nem próbálják teljesen rájuk fokuszáltatni a sorit.

2017. május 11. 18:56
A The Originalsnak esélyt se adtam, mert a TVD szinte megutáltatta velem a vámpíros dolgokat xd A Riveralde körül meg túl nagy a hype, mostanában másról se lehet hallani csak arról, pedig nem nagy szám. Az iZombie-nak viszont örülök

2017. május 11. 19:10
![]() |
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 ![]() |
Az Arrow a harmadik évad óta a béka segge alatt van.Nem örülnék egy 6.évadnak.Egyedüli sorozat amit nézek a CW- az már csak a Riverdale és a The Originals így örülök,hogy berendelték.
2017. május 13. 17:45
The Originals!!!!! Ahhh tiszta happy vagyok. remélem nem sz*rják el. <3
Kapcsolódó sztárok

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Kate Hudson merész bikinis fotójától még a bátyja is kiakadt
Kate Hudson merész bikinis fotójától még a bátyja is kiakadt
Merész fotót posztolt a híresség.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.